461

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

man tai ugis  svarbu pati nesu ten 1.80 ir kvailai atridtciau su mazesniu big_smile

462

va butent tie pasisakymai merginu kad nori jaustis kaip uz uolos.is patirties kuo aukstesni ir atrodantys kaip zukauskai su greblio rankom tinkanciom tik statyboj dirbt vietoj krano tuo jie maziau turi bendro kazko su uolom.esme ta kad butent merginos nori neatrodyt "kvailai" ir joms lb svarbu ka padruzkes pasakys pamanys ir kaip cai daba atrodysiu su zemesniu
tai va tokie tie reikalai
ir kad ir kiek aiskinsim logiskai tiem geriausiem zmoniu draugam niekad neiaiskinsi tiesu big_smile

463

Arunas, 21 parašė:

va butent tie pasisakymai merginu kad nori jaustis kaip uz uolos.is patirties kuo aukstesni ir atrodantys kaip zukauskai su greblio rankom tinkanciom tik statyboj dirbt vietoj krano tuo jie maziau turi bendro kazko su uolom.esme ta kad butent merginos nori neatrodyt "kvailai" ir joms lb svarbu ka padruzkes pasakys pamanys ir kaip cai daba atrodysiu su zemesniu
tai va tokie tie reikalai
ir kad ir kiek aiskinsim logiskai tiem geriausiem zmoniu draugam niekad neiaiskinsi tiesu big_smile

Arunai, nesigilink, juk yra panu, ypac tu nesubrendusiu vaiku, kurios net pacios nezino ko nori... big_smile

464

Marius, 23 parašė:
Doroteja, 21 parašė:

Oj as suprantu viska kuo geriausiai smile man tiesiog keista buna ziuret i mazesni uz save... tokia esu... jei isimyleciau aisku butu nebesvarbu. bet kol kas atrodo keista. Beje tai kaip tas mazylis kaip sakei pernes normaliai mane per tilta? big_smile rimtaj zinok jei vyras aukstesnis iskart jausmas kad esi saugi o jei zemesnis kazkox jausmas kad tu turesi padaryt kad jis butu saugus
:::810

Ahh tu matai kaip big_smile big_smile As uz tave zemesnis net 12 cm (ogo kiek daug big_smile ) bet patikek, as tave keleta kartu galeciau per ta tilta pernesti nesustojes (is praktikos zinau). Yra teke prikolint biski ikalus (oi buvua negeras senaiu geriau daug), ir pana 175, sveriancia apie 70 teko gerus 200 metru nesti smile

taj turbut pavargai labaj smile num as tik 56 sveriu big_smile bet ne tame esme...

Arunas 21>>> Prie ko cia padruzkes? totali nesamone. kaip noriu taip darau ir man svarbiausia kaip man yra. o man mazesni nepatinka ir taskas big_smile

Sigitas 24>>> As turiu ko as noriu smile O pats jau labai subrendes? bijau kad visko gali buti... nzn kas slepiasi tavo viduje ir uz tu raumenu big_smile

465

nu tai as ir sakau del ko nepatinka ogi del draugu ir draugiu

466

Doroteja, apie Tave nei vieno zodzio nesakiau, bet pasirodo, kad Tave kazkas yzeide... :V
Keista, kvaila ir pagal Tavo amziu netinkanti Tavo reakcija i mano posta... big_smile

467

Doroteja >>> Jo biski pavargau, bet netame esme big_smile O esme tame, kad jus grieblius vadinat ola big_smile Idomiai cia.

Arunas >> Taip visa tiesa kaip atrodys, ir ka padruskes pamanys. Gi kaip as cia dabar taip... Gi is visu veiksmu taip matyti. PVZ: pana eina i gimtadieni kitos panos, sako paskolink draugei arba motinai man situos auskarus ir grandinele, noriu pasirodyt kad grazi ir turiu bapkiu papuosalams. Nu pirk mama man tokia sukne, bo mano drauges tai turi, o as nea, kaip dabar atrodysiu.. Nuvesk man i parudotuve (ji tik uz 200m), bo ka as cia peskute eisiu, ka drauges pagalvos.

As gyvenu 1 aukste, kur yra keli suoliukai ir nemazai panu ten sedi ir bazarina. Nu tiek prisiklausau kliedesiu, kad man gaila jusu. PS: ka pastebejau, didioji dauguma yra amblemu aukos big_smile bet kad eina perka padelkas D&B ar versace akinius uz 150 lt tai cia **** ;D Istikro originalu negausi pigiau nei uz 500 smile

468

mariau as tikiuos tavo gryna 100%-ine tiesa bent kazkuriai moteriskos lyties atstovei atvers akis smile

469

Arunas >>> as tai jau nebelabai. Perdaug ju smegeneles yra paveiktos. Ir dar sako kad panos greiciau bresta. Jo gal ir greicaiu jei lyginsi 16 metu baxura ir 16 metu pana. bet po to gaunasi kazkoksaitai suolis ir ties 20m, jos kaip buvo taip ir tebera o baxurai pradeda i viska ziureti ne tik tiesiogiai bet ir sugeba izvelgti giliau. Ai cia beviltiskas atvejis ka ir aiskinti big_smile O kad as teisus tai zinau, va kad ir baba 2 drauges is mano laiptines sneka, vienai 14 kitaip 16 xD. Sneka apie baxurus su kuriais plauke laivu. ir nugirdau kad vienas jau vedes ir jam per 25 metus. Nugi skystimas o ne mergos .....

470

Marius, 23 parašė:

Arunas >>> as tai jau nebelabai. Perdaug ju smegeneles yra paveiktos. Ir dar sako kad panos greiciau bresta. Jo gal ir greicaiu jei lyginsi 16 metu baxura ir 16 metu pana. bet po to gaunasi kazkoksaitai suolis ir ties 20m, jos kaip buvo taip ir tebera o baxurai pradeda i viska ziureti ne tik tiesiogiai bet ir sugeba izvelgti giliau. Ai cia beviltiskas atvejis ka ir aiskinti big_smile O kad as teisus tai zinau, va kad ir baba 2 drauges is mano laiptines sneka, vienai 14 kitaip 16 xD. Sneka apie baxurus su kuriais plauke laivu. ir nugirdau kad vienas jau vedes ir jam per 25 metus. Nugi skystimas o ne mergos .....

Teisingai sakai, jaunos merginos ne merginos o skystimas... saunuolis!

471

smile

472

Nieko as neisizedziau wink
Mariau ne visos paneles vienodos , gal tu nebevertink visu pagal savo kelias fifas kaimynes? wink normaliu nematai? big_smile Gajla... reik tau akinuku

473

Nea mano akys geros(lyg ir yikes ) O siap as nematau o girdziu, ir ka girdziu nelabai patinka sad

474

Marius, 23 parašė:
Viktorija, 18 parašė:

Net nezinau kaip paaiskinti..:::041
O tau ziuriu tik mustynes galvoj..nezinau kaip tu bet as tai gyvenu taip kad aplink mane tokie dalykai nevyksta ir mano vaikinui nereiketu teptis ranku i kazkokio forso marmuze, taigi man visai nereikia kad jis butu boksininkas, net gi atvirksciai, mielas museika wink

Netaip mane supratai. Niekam nesiulau mustis ir pan. Ir pats nepropaguoju eiti ir dauzyti morzas. Bet jusu pasakymas, stoveti kaip uz olos. Ka reiskia ta ola. Ogi, tai kad niekas tau nebaisu nes turi ta uzuoveje, kas uz tave ir save pastoves. ar ne taip ? Plius, realybe yra visai kitokia. Kiek pazystu draugu ir siaip esu mates ir netgi yra teke nekarta PADETI baxureliui su panele, kai kokie girti ereliai 16-17 metu 2-3 baxurai pradeda kabinetis ir musti baxura su pana nei is sio nei is to. ZInoma dabar daug kas sakys, kad pasaulis civilizuotas ir protas yra auksciau fizines jegos. bet ir vel pasikartosiu, kad realybej taip nera, nes jega gali suniakinti prota (jei supranti ka sneku) tiesiog zmogus turi buti savimi pasitikintis, stiprus (is liemens ir is stuomens), bei protingas. beto nejaugi tai patiktu kad vaikinas per vedybas tave is 3 ar 4 karto per tilta pernes bezdedamas big_smile

As puikiai suprantu tavo pozicija kuria tu bandai apgint..bet nerasdama tiksliu zodziu priverciu tave velgi mane ne taip suprast smile tegu taip ir lieka wink

475

Marius, 23 parašė:

Nu zinai ka, Mariau, cia jau grynai stumimas ant moteriskosios lyties :::914
P.s. idomu kaip pats jauties su gerokai aukstesne pana? tikriausiai puikiai, nes ji pridengia tavo KOMPLEKSA del zemo ugio wink

476

Marius, 23 parašė:

Doroteja >>> Jo biski pavargau, bet netame esme big_smile O esme tame, kad jus grieblius vadinat ola big_smile Idomiai cia.

Grebliu nevadinu uola tongue
Mano vaikinas 180cm... Ir jis su raumenukais ir mesyte - taip kad visai nepanasus i grebli tongue
Va su tokiu ir jauciuos saugi!!!

477

Doroteja, 21 parašė:
Marius, 23 parašė:

Grebliu nevadinu uola tongue
Mano vaikinas 180cm... Ir jis su raumenukais ir mesyte - taip kad visai nepanasus i grebli tongue
Va su tokiu ir jauciuos saugi!!!

Nestumiu as ant moteriskos gimines big_smile Kaip mes be ju big_smile ogi kaip beranku tongue

O kas liecia kompleksus. Nelabai as ir kompleksuoju del to ugio. Man kaip sakaiu dalampacki ar pana didesne ar zemesne ar mano ugio. Gi ne su ugiu gyvensi o su zmogumi.

IR dar noreciau pabresti, kas tuos kompleksus ivaro ? Argi neaplinkiniai zmones, argi ne jie. kaip ir dabar prisiskaitai, tai is 100 tik 1 postas kuris pateisina zemesniovaikino ugi uz panos. Va per tokius bajerius ir gali prisigaudyti kompleksu. Ehhhh, jus merginos smile
Su jumis blogai, o be jusu dar blogiau, del jusu net kyla karai, bet kam idomu. Toks gyvenimas big_smile

478

Deividas, 23 parašė:

Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas smile

Turi įtakos... :::041 nelabai konkretus klausimas pirmiausia... Toks bus ir atsakymas: žinau tik tiek, kad esu jautusi stiprią trauką ir žemesniam už save.

479

Martyna, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas smile

Turi įtakos... :::041 nelabai konkretus klausimas pirmiausia... Toks bus ir atsakymas: žinau tik tiek, kad esu jautusi stiprią trauką ir žemesniam už save.

O ar galetum draugaut su jaunesniu?

480

Doroteja, 21 parašė:
Martyna, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

O ar galetum draugaut su jaunesniu?

Ne amžiuje esmė.

Žinutės: nuo 461 iki 480 iš 918

Puslapiai Ankstesnis 1 22 23 24 25 26 46 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?

The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.