501

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

Aliona, 20 parašė:

tai dar kaip turi itakos.... dar kaip negrazu, kai merga yra aukstesne uz berna... fuuuuu....

Cia tipo metai akmenis y mano darza?
Seip jokio skirtumo... Bet jokiu kompleksu is abieju pusiu tai tada viskas liuks smile

502

TURI! smile

503

na man tai patinka vaikinai,kurie yra auxtesni uz mane.. :::b18

504

Xe xe smile gerai, kad pypliukes esat... o ka man daryt, jei as auksta? kojas nusikirst? big_smile

505

juk yra daug aukstu vaikinu:)

506

ha ha ha! o ka jei tas vienintelis, del kurio gyveni pora cm uz tave zemesnis? palik... ane? big_smile

507

ne:) as irgi ismokau nejausti diskomforto del to.. turejau sawo ugio vaikina, taciau aukstakulniai dare sawo..:D bet man maloniau, kai waikinas aukstesnis, jauciuosi "saugesne".. banalu, bet taip jau yra:))

508

Jolanta, 17 parašė:

ne:) as irgi ismokau nejausti diskomforto del to.. turejau sawo ugio vaikina, taciau aukstakulniai dare sawo..:D bet man maloniau, kai waikinas aukstesnis, jauciuosi "saugesne".. banalu, bet taip jau yra:))

tai cia taip jau ikalta...kad taip turi but... bet vat ar turi reiksmes? kokia ta reiksme? juk su zmogum buni... su juo bendrauji... o ne su jo ugiu...

509

prie ko cia tas saugumas smile cia tik kazkoks susidarytas stereotipas nesamoningas ir viskas

510

Deividas, 24 parašė:

prie ko cia tas saugumas smile cia tik kazkoks susidarytas stereotipas nesamoningas ir viskas

Sutinku su tavim...

511

nepatinka man zemesni uz mane:::046:::046:::046:::046

512

neturi, nes mano puskis yra zemesnis uz savo kita pusike... tad meile nugali viska tongue smile

513

teisingai :! nugali :::654

514

Ir as negaleciau draugauti su zemesniu kad ir koks fainas jis butu nes pati esu 1,83 tai kaip salia atrodys zemesnis ir aplamai man patinka kai prie vaikino ir batukus su kulneliu gali uzsideti ir prie aukstesnio jauciuos saugesne. big_smile

515

oi jus vaikai vaikai, tie aukstesni tik is auksciau krenta big_smile

516

na kadangi as pati tik kokiu 156cm big_smile tai tik kildavo klausimas ar labai zemai vaikinui reiks lenktis smile o seip esu bendravus ir su labai aukstais, gana juokingai atrodem :::044

517

svarbu ne ugis, o smugis smile manau kiekviena panele nori, kad vaikinas butu uz ja aukstesnis, taciau meilei nei ugis, nei metai nesvarbu smile

518

jei myli tj neturi tongue bet uz save zemesniu nedraugauciau

519

Deividas, 24 parašė:

oi jus vaikai vaikai, tie aukstesni tik is auksciau krenta big_smile

Teisingas pastebejimas... o ir tas kritimas ilgesny laiko tarpa uzima... smagu stebeti is salies... ;D
O jei rimciau, tai kam svarbus ugis, tegu ir gyvena su TUO UGIU... big_smile

520

bet keistas pastebejimas. pagrinde panos pasisako pozityviai, kad ugis nelabai ir rupi tos kurios yra gerai per 20. 24 ir pan. smile ovisos jaunos tik oi net nepaziurecaiu, nedraugauciau ir panasiai. As suprantu kad jus norti tokiu "kenu", kad pries drauges pavaidinti ir panasiai. Bet manau tos jau viresnes turi patirties su tais kenais ir panasiai, jos mato kitas vertybes, netik saldainio popereli bet ir vidu. Vienzo, paaukit big_smile