Topic: Muzikuojate?
tai va noreciau suzinoti ar yra daugiau muzikos mokykla ar dar ka nors lankanciu zmoniu be manes?:D kiti metai man bus 7 metai grojant saksofonu..:D:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?
tai va noreciau suzinoti ar yra daugiau muzikos mokykla ar dar ka nors lankanciu zmoniu be manes?:D kiti metai man bus 7 metai grojant saksofonu..:D:D
o jus?:D
Greit bus kaip 3 metai varau su FL Studio :DDD
8metus pralankiau muzikos mokse,grojau pianinu..gavau diploma,pardaviau pianina,pinigus prageriau bet klausa tai idealia turiu ir seip grot moku
:D:D:]
baigiau muzikos shule .. grojau pianinu ir tuo didziuojuosi nes moku kazka, ka moka newisi.. pianino nepardawiau ir nezadu parduoti. taip pat mokaus groti gitara.. :)
o as moku groti birbyne
As baigiau muzikos mokykla, groju pianinu ir sintezatoriumi, taip pat baigiau muzikine klase. Universitete pora metu dainavau universiteto pop grupeje.
As baigiau muzikos mokykla, groju pianinu ir sintezatoriumi, taip pat baigiau muzikine klase. Universitete pora metu dainavau universiteto pop grupeje.
Saunuole
aaaa....man irgi kiti metai bus 7(paskutiniai...oficialiai...;D ).
seip...nepatinka man groti fortepionu tai ka duoda...isvis,nemoku (ta prasme,neturiu jokio noro) groti pagal natas...ypac,kai reikia mokytis atmintinai..fuiii...bet seip labai fainai...
nzn,gal dar po to vaiksciosiu...i koki dainavima.
as ishvis tik shvylpaut moku ir tai nelabai
bet moki!niuniuoti irgi gali(garantuotai)...;D
moku toky pirstr padaryt vat muzika kur buna:P ypac vonioi kai guli tai net keliu natu sinhronizacija isheina !
;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
mokykites,vaikai!stai zmogus be kompleksu!;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
mokykites,vaikai!stai zmogus be kompleksu!;D;D;D
atsizvelgus i tavo amziu as tada esu PENSININKAS !!!
cia del tu "vaikai"?;D
su vaikais geriau skambejo...;D;D;D
o kas,kad ir pensininkas?taigi dziaukis...;D;D;D;D;D;D;D;D
truputį dainuoju. galiu minimaliai sau pritart pianinu. mokausi gitara. bet nieko neišeina. esu tinginė.
jo as ir dainuot moku kat net visi kaimo sunis pasikaria
nuo mano tobulo balso
Esu DJus NON STOP klube...o tu?
o as didzejauju kaimo kapeloi su skuduceis varau miksus kanklem
o as siaip esu DJ gerbiams ir DJ pagarsejes savo kaime
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?