Tema: Nirvana: eiline komercine roko grupe ar kas nors daugiau?
Nirvana. Vieni sako kad tai eiline grupe, kiti- tai grupe isgelbejusi roka, suteikusi jam antra kvepavima, be jos nebutu nei Linkin Park, nei Green Day. Ka jus manote?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Nirvana: eiline komercine roko grupe ar kas nors daugiau?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nirvana. Vieni sako kad tai eiline grupe, kiti- tai grupe isgelbejusi roka, suteikusi jam antra kvepavima, be jos nebutu nei Linkin Park, nei Green Day. Ka jus manote?
o tu turi savo nuomone?
mano nuomone antra bet kadangi nesu neklystantis tai noreciau pasitarti
Zinai, jei nebutu nei Linkin Park, nei Green Day tai tik geriau butu. Ir cia roku nepavadinsi. Cia eminemai su gitarom, nedaugiau. O apie nirvana, tai gera grupe, palikusi sioki toki indeli. Bet sakyti kad ji isgelbejusi roka tai tikrai cia per daug. Be to ji gyvavo ir klestejo tuo laikotarpiu kai rokas labai populiarus buvo. Asmeniskai man ji nepatinka.
man tas pats
NIRVANA... manau taj viska ir pasako... jegine grupe.. manau, kad faktas, kad praejus sitiek lajko po Kurto Cobeino mirties ir grupes issiskirstymo ji yra wis dar klausoma ir populiari wiska pasako... seip mazaj zinau tokiu geru grupiu...
nu nezinau man jie nelabai bet vat kazkaip nirvana tai atrodo tas pats kas pas popsa michael jackson o apie tai kad be nirvanos ne butu green day tai netgi juokinga pasydare man
kazkaip tu cia ne i tema
nu nezinau man jie nelabai bet vat kazkaip nirvana tai atrodo tas pats kas pas popsa michael jackson o apie tai kad be nirvanos ne butu green day tai netgi juokinga pasydare man
kazkaip tu cia ne i tema
aiskiau regzk mintis, bo bernai nemyles
Gera, grupe ir tikrai sutiksiu, kad jei ne jie, rokas butu kitoks:)
Evelina, 17 parašė:nu nezinau man jie nelabai bet vat kazkaip nirvana tai atrodo tas pats kas pas popsa michael jackson o apie tai kad be nirvanos ne butu green day tai netgi juokinga pasydare man
kazkaip tu cia ne i tema
as ziuriu, kad evelina daug kur neaiskiai kalba ar yra nesuprantanti kitu zmoniu ar temos, taciau vistiek pareiskia savo nuomone
"Linkin Park, nei Green Day"???.....kodel man tos..grupes.visiskai nesirisa su Nirvana?taip ir nesupratau prie ko cia jas parasei...bet neesme.na,kad isgelbejo roka...tai gal nelabai....bet jam tikrai kazka labai gero dave:) kas turbut ir turi bent siek tiek itakos siu dienu rokui..(: bet as kalbu apie roka.o ne apie greenerius ar linkinius.
linkin park tai ten isviso nesamone groja vos ne popsa... o green day tai tai taip pat ne ka geriau. o va NIRVANA tai gera grupe ir jauciu niekada jos nepamirs niekas nes ji daug pakeite muzikoje...
jo pradejo lyginti punk rocka ar popsa su grandz stilium hmmz
man asmeniskai nirvana ir green day ir linkink park jau vimdo. kiek galima sukt senas ploksteles
Ka galiu pasakyt... eiline pop muzika. nepopsas, bet pop (o tarp shitu dalyku yra didelis skirtumas). Kad ishgelbejo tj tikraj drysciau abejoti, nes undergroundas visada gyvas betkokio stiliaus muzikaj. o kad tokiu nesamoniu kaip green day ir t.t. nebebutu shnd tj man nuosirdziai nusishi...an ju
Kvailesnes temos negirdejau.. visu pirma LP nu-metal, ju nebutu jei nebutu metalo.. greenday tai lig ir pop-punk.. tai abejoju ar jie kuom risasi su Nirvana.. Ir antra jei Nirvana tik eiline komercine roko grupe (nors chebra grunge grojo) tai abejoju ar tokius gabali kaip Smells Like Teen Spirit dar zinotume.. Ir Trecia be Nirvanos nebutu tokiu kaip Seether, Godsmack..
Evelina, 17 parašė:nu nezinau man jie nelabai bet vat kazkaip nirvana tai atrodo tas pats kas pas popsa michael jackson o apie tai kad be nirvanos ne butu green day tai netgi juokinga pasydare man
kazkaip tu cia ne i tema
nes green day groja punk o nirvana rock
cia pirma priezastis kodel be nirvanos galetu atsirasti green day
o antra nirvana ne tokia jau siena grupe kad galima butu ja su green day liginti
Diana17, patenkinta?
abi grojo rokaq, mano subjektyvia nuomone jeigu ne nirvana visuomenes susidomejimas roku ir ir visom jo atsakom butu dinges, ir nesvarbu ar tai nu metal ar punk rock ir t.t
vienu zodziu
man atrodo ner ko cia lyginti, man anksciau patiko nirvana dabar atsibodo(dainos)
bet siaip tai nirvana gerbiu
Pirmam kaip galima legendine gupe lygint su sitais neminesiu kuo... Green day nekalbant apie muyzika kiekvienam kaip pagal skonhi issidaze kaip ir ntie tokijai uztat atmusa nora ju klausytis... Nors esu girdejes nelabai man...
O apie linkus patylesiu jie hip hopa grojo iki siol , padainavo savo tipo roka ir vel naujausios dainos per mtv hip hopas...
Nekenciu kai taip issipiseneja... Jei groji rocka tai rocka jei prie sirdies hip hopas tai tada ji...
Zeuriai juokinga kai kas pasako "Klausau metalo- linkin parku"
Hip hop/rock o dabar tik gip hop
Nirvanos dainas net mirus Kurtui klauso milijonai
Augustinas, 19 parašė:Evelina, 17 parašė:nu nezinau man jie nelabai bet vat kazkaip nirvana tai atrodo tas pats kas pas popsa michael jackson o apie tai kad be nirvanos ne butu green day tai netgi juokinga pasydare man
kazkaip tu cia ne i tema
nes green day groja punk o nirvana rock
cia pirma priezastis kodel be nirvanos galetu atsirasti green day
o antra nirvana ne tokia jau siena grupe kad galima butu ja su green day ligintiDiana17, patenkinta?
seip jei ka taj manau kad Nirvana pakankamaj sena grupe... jei nzn taj susikure 1987 metajs... na manau taj yra pakankamaj senaj.... ir seip nirwana grojo ne wisaj rocka.. jie laikomi grunge stiliaus pradininkajs...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Nirvana: eiline komercine roko grupe ar kas nors daugiau?