21

Re: Nirvana: eiline komercine roko grupe ar kas nors daugiau?

o green day irgi sena grupe ir jie ispradziu ne green day vadinosi o kazkaip kitai tai reiskia jie dar ilgiau egzistoja neigu tu isivaizdoji
nezinau ka cia parasiau bet tikiuosi suprasit wink

22

Jei Kurtas dabar butu gyvas, vargu ar jo kas nors dar tebesiklausytu. Cia tas pats, kas su grupe "The Beatls". Paul McCartney tebegroja, tebedainuoja, taciau ar kam nors jis ziauriai reikalingas? O juk anksciau visi alpdavo del sios grupes, paziurekit, kaip zmones kraustydavosi del ju is proto, kas dedavosi ju koncertuose

23

nu kad jau senas tas  paul mc.. gal musu tevai ir klausytu jo bet gi ne jaunimas

24

Julija, as manau, kad jei tebubutu gywas ir kurtu tokia muzika kajp kure anksciau patikek manim tikraj atsirastu kas klausytu.... nes db tokiu grupiu kajp Nirvana neber....

25

Evelina, 17 parašė:

nu kad jau senas tas  paul mc.. gal musu tevai ir klausytu jo bet gi ne jaunimas

Taip, bet ir Kurtas nebebutu dbr super jaunas. Visgi po jo mirties jau praejo 12ka metu

26

Justina, 17 parašė:

Julija, as manau, kad jei tebubutu gywas ir kurtu tokia muzika kajp kure anksciau patikek manim tikraj atsirastu kas klausytu.... nes db tokiu grupiu kajp Nirvana neber....

O as taip nemanau. Na, bet, Justina, juk kiekvienas turim savo nuomone;)

27

O kokia cia grupe ta Nirvana? Nzn tokios..:D Juokauju aisku pavadinima zinau, bet dainos nei vienos..nemano stilius turbut..:D

28

tomai, nu manau nors viena daina tai tikrai esi girdejas
julija  kiekvienas turi uzbaigtu kadanors savo karjera taigi gal ir nesiklausytu kaip tu sakai

29

Julija, 19 parašė:
Justina, 17 parašė:

O as taip nemanau. Na, bet, Justina, juk kiekvienas turim savo nuomone;)

Dziugu kad nebruki sawo nuomones wink sutinku kiekwienas turi sawo nuomone ir skirtinga skoni wink

30

nirvana ne ishgelbejo rocka, jie savo stiliumi uzgozhe tuometu egzistavusi clasic rocka. as sneku apie ta 7-8 desimtmecio rocka(gnr, def leppard, ad/dc ir t.t). nirvana grojo alternatyvu rocka,kuris pradejo populiareti 90 desimtmecio pradzioje 

31

man asmeniskai patinka, labai veza...

32

tikrai neeiline.. sauni grupe... klasika jau..

33

nu gal klasika tai ne bet kad istorine tai tikrai

34

kazkodel i tema niekas nesneka.:)buvo klausimas:"ar Nirvana eiline komercine roko grupe ar kas nors daugiau?"
tai jei galima ir as pareiksiu savo nuomone..
nemanau,jog jie buvo komercine grupe..jie nenupopsejo,kaip daug kam atsitinka,o turejo savo tiesu kelia.finansai jiems nerupejo..kvaila butu taip galvot,nes po kiekvieno konco,viska kas scenoje,jie nuniokodavo iki pamatu..nors,aisq ir tai,jog saibu jiems buvo daugiau nei reikia..anyway..atsiprasau,kad nuklydau.:)
"ar buvo kas nors daugiau?"manau,kad taip.juk tai jie atverte nauja,roko pasaulio,puslapi..tiesiog,jie padare kazka panasaus kaip Led Zeppelin ar Pink Floyd,tik kitu laiku.
cia tik mano nuomone..pilnai galit su tuo nesutikt.;)

35

kiekwiena daina reikia suprasti:) manau kad taip

36

nirvana...
sena grupe jos istorija gan ilgoka..
bet...
esu muzikantas...
grojant nirvana nesimato jokio tobulejimo...
visos dainos monatoniskos, jie grojo daugiau pop rocka nej tikra gera ROCKa
mano nuomone nirvana yra didelis ****

37

Gediminas, 17 parašė:

nirvana...
bet...
esu muzikantas...

jie grojo pop-rock??:)
tvirtai pareiskei,jog esi muzikantas.tik klausimas kokio lygio??ar nesusimastai,jog turetum pasukt kitokia linkme,ar bent suzinot,siek tiek,apie muzika??esi jaunas..neskubek saves iskelt,o geriau pagalvok kas esi..ir ar tu to vertas.;)

38

nu wa cia taj prajuokinjo..... :DDDDD Jei Nirvana grojo pop-rocka taj as baliarina, asa tokia tikraj nesu :DDDD Gal nebeswaigstam... jei Gediminai nzn taj informuosiu Niervana grojo grunge... otaj wisaj neprimena pop-rocko tongue

39

jie prisidejo kuriant rocko istorija big_smile

40

Aivaras, 22 parašė:
Gediminas, 17 parašė:

nirvana...
bet...
esu muzikantas...

jie grojo pop-rock??:)
tvirtai pareiskei,jog esi muzikantas.tik klausimas kokio lygio??ar nesusimastai,jog turetum pasukt kitokia linkme,ar bent suzinot,siek tiek,apie muzika??esi jaunas..neskubek saves iskelt,o geriau pagalvok kas esi..ir ar tu to vertas.;)

o ko vertas tu?
mano kukliu suvokimu, bicas net labai teisingai pastebejo, didzioji dalis gabalu - paprasciausias kvadratas - cia tai tikrai yra ka lygint su page arba gilmour... gal pats pasvarstyk apie savo "lygi" pries siulydamas tai kitiems?