41

Re: tevai neleidzia bet as to noriu

Praktiskai viska leisdavo su salyga, kad busiu pati atsakinga uz pasekmes. Tiesa, kai 13 buvo pasidariau tattoo nepaklausus. Taciau suzinojo tada kai jau buvau per didele bausmems ir pamokslams. Gal buvo ir daugiau mazesniu dalyku kuriu neleisdavo, bet dabar jau nebepamenu.

42

nu pvz neleido prisigerti kai buvo sunkių momentų ir daugelio artimūjių netekčių bet dabar mama žino jiog aš gan dažnai prisigeriu nes šeimoje įra tam tikrų problemų aš psichologiškai esu traumuojiamas

43

as tai  neklausiu daug ko, nes zinau, kad neleis. tiesiog nesakau kur einu ir ka darau.
as tikrai zinau kad man nebutu leide prisigert, bet as tai padariau. veliau gailejaus, nors suzinojau ka reiskia buti girtam ir neplanuoju tai dar karta daryt.esu linkus labiau savo kailiu isbandyt:D na, bet del tatoo ir auskaru manau vertetu isklausyt tevu argumentu. pvz as seniau norejau isivert i antaki ir dar daug kur bet dabar nenoriu. na aisku i tokias vietas kur nepalieka randai tai galima isvivert, nieko pries esu.

44

as anksciau irgi daug ko nesakydavau,nes paprasciausiai galvodavau,kad tikrai manes nesupras....bet tevai(ypac mama)lb greit mane perpranta,todel dabar nelabai ir slepiu.aisku yra tokiu dalyku,kuriu iki siol jie nezino ir tikriausiai niekada nesuzinos,nes taip geriau visiems.siaip visalaik stengiuosi rasti kompromisa,ir jeigu ko nors neleidzia bandau deretis nors del puses :Dbet pvz.uz daug draudimu ir pamokslu esu dekinga tevams,nes jie tikrai buvo teisus,nors tada man taip ir neatrode...

45

tevai neleidzia todel,kad nori mus apsaugoti.....

46

aš norėjau tatoo..neleido..pasidariau..pyko..atsiprašiau..atleido..;]]

47

man tai nesvarbu, leidzia ar neleidzia big_smile sendien i ausi isiveriau, kai pinigu turesiu dar i antaki iversiu smile  ka jie man padarys? pareks biski ir vsio big_smile

48

Heh, kai mazesnis buvau, siusdavo mane vasarom pas gimines, kur galedavau daryt ka noriu ir pareit kada noriu, nes ten aisku toliau kur nors ir nenueiciau, aplink visi pazystami savi ir t.t. , paskui kai ishsilakstydavau, gryzdavau namo ir vel budavau geras smile o dbr nieko nebesako, tiksliau per daug niekad nesakydavo, tik 1 fraze : jausk ribas ! smile

49

man neleijdo i bamba auskara isiwert,o stj as jau turiu 3 metus big_smile
mamos isizyziau, o paskuij teciau tepasakaiu kaij isiweriau big_smile... tj jau galvojau kad israus big_smile

50

as lb norejau auskaru ;> nu kai buvau mazesne,kleido i ausis, bet duagiau - niekur.tai pajamiau susitaupiau poinigu ir pati nuejau prasivert!tai dbr turiu aysyse, antaky, lupoj ir liezuvy;D [aisku,ne vienu kartu visus isiveriau ;>]

51

Jei labai nori vistiek tai gausi big_smile veliau ar anksciau big_smile neisipilde tik tie norai kurie neteko prasmes arba gavau mainais geresni dalyka :::036

52

Paskutinis dalykas, kurį įvykdžiau savarankiškai, tai be niekieno žonios (o ypač mamos) nusikirpau plaukus. Laukiu kol močiutė pamatys. Bijau, kad infarkto negautų. big_smile

53

as tai del nieko dar nesusypykau su tevais, nes zinodavau ko noriu, zinodavau ko jie neleistu ir apeidavau taisykles big_smile

54

visa gyvenima iki koke 15 metubande aiskint kam tau tos nusmukusios kelnes bla bla bla.nenesiodavau kitu drabuziu jei nupirdavo nepatikusius.galiausiai pradejau pats pirktis uzsidirbes arba paprasau ir perkuos smile zdz db jau priprato.

55

visiem cia ziuriu problema del to gerimo smile nzn su mano tevais nebuva tokiu problemu beveik nes kaskaip pats suprantu kad tai nieko ispudingo nera tai jie manes girto nera beveik mate,o jei mato tai buna ko gerei? alaus.gerai eik miegot ir tiek smile Bet uztat mano tevai visada zino zinojo kur esu ir mazdaug ka veikiu.sory kad per 2 bet per daug astkiros mintys.

56

Na as kazkaip jau nesikivirciju su tevais...Nors niekada nebuvau konfliktiska asmenybe....Na paskutinieji pykciai tai tik del mano savanorisko sveikatos gadinimo.Neleido laikytis dietu-vis tiek laikiausi.Dabar blogai-reikia gydytis,beveik taip ir darau:DAmzinas gincas:)Bet vis tiek tevu reikia klausyti,nes anksciau ar veliau visgi isaiskeja,kad jie buvo nors dalele,bet teisus:)

57

Egle, 16 wrote:

Na as kazkaip jau nesikivirciju su tevais...Nors niekada nebuvau konfliktiska asmenybe....Na paskutinieji pykciai tai tik del mano savanorisko sveikatos gadinimo.Neleido laikytis dietu-vis tiek laikiausi.Dabar blogai-reikia gydytis,beveik taip ir darau:DAmzinas gincas:)Bet vis tiek tevu reikia klausyti,nes anksciau ar veliau visgi isaiskeja,kad jie buvo nors dalele,bet teisus:)

Juk as sakiau akd turi psichologiniu sutrikimu... Anoj temoj, del svorio. Kad nenormalu jog kudiniesi. Dar pamenu kazka rasei, kad tu normaliai valgai ir ten niekas tau del to nieko nesako.:) Sorry negalejau nepasakyt. Bet labai matosi, akd turi sutrikimu vien ant foto... Jeigu au Tu laikaisi dietu, tai man gal zudytis ;D Na cia ne i tema, nes tema ne apie tai cia, bet negalejau nepasakyt. Ir, dar tavo foto paziurejau, tai man bloga pasidare... Tu tokia slyksciai kuda. Kad fuj. jau man slykstu ziuret, o jei buciau vaikinas tikrai neziureciau i tokia mergina. Dar sulus.:)

>>>O i tema, tai nezinau... Ka as darau ko tevai nenori, kad daryciau. Kad tie tevai viska kaip ir zino apie mane. Niekada beveik nemeluoju. Nematau prasmes smile Na nebent koks nekaltas melas...:D Kam gi nepasitaiko? :::041

58

Eglut>ne taip labai jau as ir kudinausi,bet pakako kokiu 4men.kad kaip reikiant pasigadinciau sveikata:)bet as nesigailiu,kad taip dariau.nors dabar ir tenka kesti visokias nemalonias proceduras,bet sirdyje as laiminga:)Dabar maitinuosi  normaliai,aisku as ir toliau nevalgysiu sokoladu,cipsu ir picu ir visokiu greitu uzkandziu,nes jau taip pripratau ir man nesinori apie juos net pagalvot:)Beje,dabar as vel "ant dietos"bet jau su gydytojo nurodymu:D
Sorry,kad ne i tema

59

o su tais ledimais... atsimenu mama anksciau sakydavo "negerk,nerukyk,su berniukais nesislaistyk-taip negalima,taip nepadoru,o dar issilavinusiai merginai..."kadangi buvo ne tik zodziai,bet ir kartojimas pastovus,kad taip nereikia,negalima-ka jus galvojat? vieni Naujieji tapo naktimi apsikabinus klozeta big_smile ir nuo to laiko,kai mama man puse nakties nesiojo salta arbata,sako "daryk ka nori-gerk,rukyk,tavo reikalas,pati sau edi sveikata.." bet ir siaip nesinori,ka norejau ta isbandziau smile ir tevu leidimai/draudimai yra toks bereiksmis dalykas.... ka nores,ta isbandys,o tuo labiau-uzdraustas vaisius pats skaniausias.... wink

60

Na asmeniskai manes,niekuomet neviliojo nei rukalai,nei narkotikai,nei alkoholis,nes as pati prisiziurejau tokiu baisiu jaunu zmoniu degradacijos nuo siu dalyku pasekmiu,kad galbut is dalies tai ir paveike mane.Bet tikriausiai neimanoma netureti priklausomybes nuo ko nors.Todel ir iklimpau kitur:)Pirma tevai irgi bande mane prasyti graziai,gal as pati ateisiu i prota ir susivoksiu,kad negerai darau.O veliau jau sake:koks skirtumas,ar tu mirsi 30 ar 20kg.Zinau,kad jiems tikrai ne tas pats,tiesiog taip kalbejo is nevilties.Deja,manes ir tas neisgasdino.Vienintelis,kas mane sukrete,tai velgi pavyzdys is pazistamu.Suvokiau,kad tuomet kai mane paguldys i reanimacine(kuo mane gydytoja pagasdino) ir prades leisti vaistus,tuomet jau kiekvienas kasnis prades eiti i kuna.
Taigi,norejau pasakyti,kad as visiskai pritariu Paulinai,kuo labiau visi draudzia ir bando atkalbeti,tuo labiau norisi elgtis savaip.