Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?
Ovydas, 19 пишет:sendien
Na, jei cia sugebejai dar rasyt, matyt, neprisigerei...:D
da as ir moku bve faziu rasyti :DDD
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?
Ovydas, 19 пишет:sendien
Na, jei cia sugebejai dar rasyt, matyt, neprisigerei...:D
da as ir moku bve faziu rasyti :DDD
na kad ovydas prisigere tai yra liudininku
man buvo kokis 19 kai labai rimtai padauginau.. vaila buvau susisporinau su vaikinuku kad stipito 250 gr. 70 laipsn stiprumo. isgersiu. isgeriau o jis ne.. as girta o jis ne.. va kaip buna..
ir kas toliau buvo mes visi zinom
miegucio ejau, kas gali but toliau.. ryte atsikeliau ranos dreba glva kaip akmuo..
oi pachmelas didelis buva
as po tokiu gerimu i kazka is alokoholiniu gerimu bijau pazet nes pykina iskart. tai pachmielo nedarau...
na tai daryt ir nieko nereikia ir taip viska juk skauda o ziuret tai manau nieks nebegali
oj o juk buna 5 dienas geria is eiles.. neisivaizduoju kaip jiems ranka kyla.. sako antra diena daug jau nereikia ir vel apsvaiges..
jo antra diena tai tikrai daug nereikia na 5 d buna kas gerai tai jiems jau **** kaip sakant
alchasai
na gal kai man 24m buvo iki zemes graibymo.....
14,kaime isgerem pilstuko:=D vos nemiriau
EE hebra varom i juros svente :DD ka cia lauzot klaveturas reik isgert uz klp ir jura :DDD
EE hebra varom i juros svente :DD ka cia lauzot klaveturas
reik isgert uz klp ir jura :DDD
juros svente juros svente savaitgali teks dirbti tai nebus tos juros sventes man :? tai geriau jauciu reiks prisigerti iki zemes graibimo
as prisigeriau iki neprisiminimo pirma kart manau per naujosios sajungos saskrydi prie plateliu.man buvo koki 16 ;]
ryte savo batus radau pas mergina, maike kazkas dantu pasta istepe ir seip negera buvo
Tai si savaitgali jau juros svente, ane? Gerai tada:D)
Tai si savaitgali jau juros svente, ane? Gerai tada:D)
zadi apsilankyti ir prisigerti
ohu..........el PANOS girtos zemiausias LYGIS . nu nakum ( nekenciu tokiu
(
ohu..........el PANOS girtos zemiausias LYGIS . nu nakum
( nekenciu tokiu
(
o girtas bachuriukas jau ne zemas lygis :? juk visiem kartais reik atsipalaiduoti
sauliau nu vyras yra vyras o **** MOTERIS !!!!!!! tau patinka kai jos zeme graibydamos atrodo ???? eina gatavos kaip tapke ????? arba po kokkiu ratu snukys perkreiptas tau tokios patinka?????????????????? mes styprioji lytis todel mums kitaip atrodo bet vat jos tai SILPNOJI !!!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?