41

Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?

Julija, 19 пишет:
Ovydas, 19 пишет:

sendien big_smile

Na, jei cia sugebejai dar rasyt, matyt, neprisigerei...:D

da as ir moku bve faziu rasyti :DDD

42

na kad ovydas prisigere tai yra liudininku big_smile

43

man buvo kokis 19 kai labai rimtai padauginau.. vaila buvau  susisporinau su vaikinuku kad stipito 250 gr.  70 laipsn stiprumo. isgersiu. smile isgeriau o jis ne.. as girta o jis ne.. va kaip buna..

44

ir kas toliau buvo mes visi zinom big_smile

45

miegucio ejau,  kas gali but toliau..  ryte atsikeliau ranos dreba glva kaip akmuo..

46

oi pachmelas didelis buva big_smile

47

as po tokiu gerimu i kazka is alokoholiniu gerimu bijau pazet nes pykina iskart. tai pachmielo nedarau...

48

na tai daryt ir nieko nereikia ir taip viska juk skauda big_smile o ziuret tai manau nieks nebegali

49

oj o juk buna  5 dienas geria is eiles.. neisivaizduoju kaip jiems ranka kyla.. sako antra diena daug jau nereikia ir vel  apsvaiges..

50

jo antra diena tai tikrai daug nereikia  big_smile na 5 d buna kas gerai tai jiems jau **** kaip sakant big_smile alchasai

51

na gal kai man 24m buvo iki zemes graibymo.....

52

14,kaime isgerem pilstuko:=D vos nemiriau

53

EE hebra varom i juros svente :DD ka cia lauzot klaveturas smile reik isgert uz klp ir jura :DDD

54

Ovydas, 19 пишет:

EE hebra varom i juros svente :DD ka cia lauzot klaveturas smile reik isgert uz klp ir jura :DDD

juros svente juros svente savaitgali teks dirbti tai nebus tos juros sventes man :? tai geriau jauciu reiks prisigerti iki zemes graibimo big_smile

55

as prisigeriau iki neprisiminimo pirma kart manau per naujosios sajungos saskrydi prie plateliu.man buvo koki 16 ;]
ryte savo batus radau pas mergina, maike kazkas dantu pasta istepe ir seip negera buvo

56

Tai si savaitgali jau juros svente, ane? Gerai tada:D)

57

Julija, 19 пишет:

Tai si savaitgali jau juros svente, ane? Gerai tada:D)

zadi apsilankyti ir prisigerti big_smile big_smile big_smile

58

ohu..........el PANOS girtos zemiausias LYGIS . nu nakum sad( nekenciu tokiu sad(

59

Evaldas, 21 пишет:

ohu..........el PANOS girtos zemiausias LYGIS . nu nakum sad( nekenciu tokiu sad(

o girtas bachuriukas jau ne zemas lygis :? juk visiem kartais reik atsipalaiduoti

60

sauliau nu vyras yra vyras o **** MOTERIS !!!!!!! tau patinka kai jos zeme graibydamos atrodo ???? eina gatavos kaip tapke ????? arba po kokkiu ratu snukys perkreiptas tau tokios patinka?????????????????? mes styprioji lytis todel mums kitaip atrodo bet vat jos tai SILPNOJI !!!