Tema: Ar verta svajoti?
ar verta svajoti?
jei taip, tai apie ka dazniausiai svajojate?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta svajoti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar verta svajoti?
jei taip, tai apie ka dazniausiai svajojate?
svajones juk ne kainuoja tai reiskia verta
svajoji apie viska ko tau truksta seme gyvenime
be svajoniu nebutu idomu gyventi, tik as stengiuos neisikabint i jas, negalvot, kad butinai atsitiks tai apie ka svajoju. dazniausiai svajoju kaip bus gera gyvent ne su tevais...
svajones, tai lyg desertas, pasaldinantis gyvenima.. jomis gali savo kasdienybe, blogas mintis atgaivinti. svajone ir fantazija vienas geriausiu zmogiskumo irodymu..
siuo metu svajoju apie buteli salto svyturio alus... o is rimtesniu tai baltas namas netoli vilniaus aptvertas balta tvora, blodine zmona, ir didelis baltas labradoru veisles suo.
as svajoju.......... qaqpie tai kad noriu buti PREZIDENTU
svajoti nekainuoja...na mano svajone po truputi jau pildosi...
svajones nekainuoja kai jos ir buna tik svajonemis , kainuoja tik ju igivendinimas
Svajoju laimet marskinelius svyturio loterijoi :DDD
blm viena karta tai laimejau bokala tik ceki buvau prie kasos palikes tai ir spyga gavau o ne bokala
su svajonem atsargiai - JOS KARTAIS PILDOSI!!!
o ko ce saugotis tegu pildosi kuo daugiau issipildis tuo geriau
niu kat pildosi tai zynau niu buna kartais kai svajoji apie aluti ir ziurek atnesa jau
va ir isipildiusi svajone
as turiu viena pavyzdi, del ko atsargiai su svajonem, labai tingiu pasakoti, bet tai susija su Londonu, ir viena Lt agentura, kur tipo su \kontraktais\ vaziuoji dirbti i kt saly ... na zodziu, turejau svajone nuvykti i Londona, tai buvo mano svajoniu miestas, ta svaojone buvo gal nuo 15 metu, tai va, po 5 metu ji issi[pilde, as Londone su \kontraktu\ dirbti, ir ka? Ir buuuuuu ... :(issipilde mano svajone, bet labai negraziai. Agentura isdure pasiimdama nemaza kruva pinigu, nugabenus i Lindona paliko, be nieko, darykit ka norit ... ir daug musu buvo, ir po musu dar ne vienas autobusas atvaz ...
niu jop su tom agenturom daznai visokiu nesamoniu buna :? niu jau geriau su savo masinike kur nulekti jei jau nori koki miesta apziureti kai keliese mini tai visai **** pigiai gaunasi
niu taip, bet patirtis visada pravercia ne tik tau, bet ir kt gali patart!
NEVAZ NIEKAD DIRBTI PER JOKIAS AGENTURAS!!!
niu kat su tokia patirtim jau senai dauguma susidure ir iki siolei vistiek vazineja
td nebezn, ka ir pasakyti ...
svajokime, nes svajones daro musu pasaulely grazesniu
jop kol nematom realybes o kai isvysti tada ir svajones duzta
gerai kad svajonesw pildosi, o del to londono visko buna ir visko bus...
sioj temoj galim puiku pavyzdi matyt.. kas svajoja gyvent atsirai nuo tevu... prades savarankiska gyvenima.. truks palaikymu ir moralinio ir maista paciam gamintis.. taip kad ten ta svajone slidi..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta svajoti?