Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
ieskokis vyro flegmos, kad nebutu problemu ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ieskokis vyro flegmos, kad nebutu problemu ;D
jo as isiutus suesciau ta flegma... nors ir paziuros as atrodau rami,linksma...:)
as is paziuros atrodau niuri ir nuobodi ;D kokia is tikruju esu sunku pasakyt :V tam flegmai kol daeitu... tai tu jau sumastytum ir atsiprasyt ir viskas butu gerai
gerai cia suskeliai
cia tik tiesa + pamastymai
na tai tik iprotis.. zmones keiciasi tik del saves..
na as savo berniuko ir prasydavau kad mestu...mesdavo keliom dienom poto vel pradedavo...tad supratau jo neverta jam kvarsinti galvos vistiek nemes... ;(
as tai ir nesistengiu kvarsint galvos su zyzimu, kad mestu, nes is to nieko gero nebus. as galvoju ka cia sumascius kad pats panoretu mesti
taj kaj sumastysi pasakyk ir man...nes seip visaj geraj butu jai mestu rukyte...nes nepatinka su prisirukiusiu buciuotis
tai sakyk as nemegstu karciu buciniu, ka darom?
siaip kazkaip man tik viena karta teteko buciuotis, kai jis prisirukes buvo.. :V
taj tau geraj...nors ir man daug kartu neteko gauti tokiu...bet vistiek...nepatinka ir viskas...as pries rukima...gal del to kad pati nerukau...bet sako tie kurie daugiausia baidosi ko nors patys pradeda taj daryti...taj ziek gal po kokiu metu ir as trauksiu dumeli...
taj kaj sumastysi pasakyk ir man...nes seip visaj geraj butu jai mestu rukyte...nes nepatinka su prisirukiusiu buciuotis
o man visai nieko...
taj gal pati ir rukaj?
geriau netrauk, rukoriu ir taip Lietuvoj uztenka siaip man irgi nepatiko, tai iskart tiesiai sviesiai jam pasakiau
ne nerukau,bet man kazkodel dumo kvapas nesmirda...atsimenu nuo mazens kvepedavo...nzn kodel...:)
oj as taj negaliu pernesti...traukiuos kuo toliau kaj kas nors ruko
man seniau irgi nesmirdejo, lengvai toleravau, ir tik uzsiminindavau kartais vaikinui, kad nerukytu, nes tiesiog nenorejau rukancio vaikino (jam argumentavau, kad smirda ) gal del sios lastos ir pradejo man smirdet...
mataj ka reiskia meluoti
nepazadu daugiau taip nedaryt siaip as jam nemeluoju.... ir is viso, man brangiems zmoniems sakau tiesa... arba kartais nepilna tiesa
joa kazkajp keista bet kam kam bet savo berniukui negaliu meluoti...tiesiog nesivercia liezuvis ka nors jam pameluoti...kazin kodel?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?