Tema: Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??
Man labaj idomi jusu nuomone..kokie filmaj jums labiausiai patinka...kuriuos labiau werta pirkti ar isinomuoti:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man labaj idomi jusu nuomone..kokie filmaj jums labiausiai patinka...kuriuos labiau werta pirkti ar isinomuoti:D
ziuriu viska kur idomus siuzetas ir yra veiksmo......
Megstu psichologinius trilerius, dramas
geriausi tai multikai ir klampūs psichologiniai filmai.iš meilės romanų tai ti mulen ružą pripažįstu.ir kidman nereali moteriškė, ir makgregoras zuper aktorius.
man patinka multikai pasakos ,kur graziai sukurti su grazia grafika faina ir ziuret
viktorija siulau pasiziuret ir pasidomet ANIME
na jei pasitaikys proga
jei butu pasirinkimas: siaubo, komedija, trileris, drama, karo stilius, fantastika, multikai.
Rinkciausi :multikus, karo tematika, drama
apie kara tj man nepatinka....geriaisi anime ir siaubo komedijos wisaj nieko, kartajs fantastinius ziuriu nju ywajrej...:):):):):)
na as dazniausiai siaubo
geriausi tai psichologiniai siaubiakai tiesiog uzveza.....:)
Geriausi istoriniai, yra i ka pasiuret, graziai pastatyti, parsmingi, nieks neskiedzia ir nesvaigsta, banalumo ir primityvumo nera, nors aisku kartais jo reikalauja organizmas, smegenys...:D aisku, paziuriu visokius, priklauso nuo nuotaikos, bet istoriniai geriausi
geriausi tai psichologiniai siaubiakai tiesiog uzveza.....:)
jauciu tokie kaip hide and seek, darkness, dark, skambutis? ane vita?:DD
siaubiakai
mane tj siaubiakaj lb WEZHA bet paskutiniu metu jokio gero nemaciau..ir dar komedijos nu ten visokios kajp white chicks ar amerikietishkas pyragas..
Man kieciasais filmas is multiku tai Ledynmetis 1 ir 2,o is Filmu Perl Harbouras taip pat Pjuklas 2
bet ir komedijos ne blogai
Vita, 18 parašė:geriausi tai psichologiniai siaubiakai tiesiog uzveza.....:)
jauciu tokie kaip hide and seek, darkness, dark, skambutis? ane vita?:DD
taip jolanta tu visiskai teisi :):)
KOMEDIJOS,SIAUBO,DRAMOS
:? as tai vapse multikus mekstu pelene , raudonkepuraite kokia
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas labiausiai ziuryte siaubo filmus, komedijas ar animacinius filmukus??