1

Tema: pakalbekim geriau apie ora.....

o visi kiti tegu gyvena kaip gali ir kaip nori:)

2

Re: pakalbekim geriau apie ora.....

ok..ryt bus geras oras:):D;D

3

karscei prasidejo kepsim vel big_smile kai atsyla oras ir pakyla noras reike bekt i gamta big_smile

4

lyja lietus smagiai uz lango... o as sedziu darbe ir kumarinu :V big_smile big_smile big_smile

5

kepam kepam nakti liojo ir toliau kepam sauleje....Badas siemet mum badas...

6

Egidijus, 24 parašė:

lyja lietus smagiai uz lango... o as sedziu darbe ir kumarinu :V big_smile big_smile big_smile

gal jau vaidenas, kad lyja?

7

o vat cia tai kieta tema!!!!!!!!!!!! big_smile big_smile

8

salta man jau lauke yra...ir tas lietutis kiekviena diena migdo jis mane:)

9

geras tas oras. Ko jus kabinejates? Taigi vasara...:)

10

neblogas lija su ledais...............

11

nu nieko baisuaus visko buna
tik kad saltoka biski

12

oras very good smile dzin tas lietutis ar karstis vasara gi jomajo smile tegul ir lija ir kepina smile cia gi lietuva ir mes jos dydvyriai smile

13

smagu kartas nuo karto biski palija tik gaila kad tuo lietaus tiek mazai aciu dievui kad nors saule retai sviecia. tikiuosi neprisikalbesiu bu poto jau nebereikes i gamta vaziuot sasliku kept  is manes paties bus saslikai. big_smile  big_smile kaip buvo pries koke 1 savaite jokio debeselio vien tik saule galvojau numirsiu. 

14

ot nesuprantu ko visi skundziasi kaj karsta buna tongue juk vasara,dar to lietaus ir shalcio spesim pajaust rudeni,ziema:/ nes man taj visaj nepatinka tas atveses oras siom dienom ir lietus:|:-(

15

jau ir vasara baigiasi sad((

16

pagaliau  big_smile  man asmeniskai siltas lietus patinka negu  kaip buna perkarsta. 

17

karsciu reikia karsciu  30 ir daugiau big_smile gerai buvo kai karsta big_smile juk vasara blyn turi ji buti kaip vasara karsta big_smile

18

siuo metu apniuke ;DDD lis;DDD skesim;DDD gal kam valty?;D

19

siuo metu pagadinau ora:D tikiuosi kvepia ar smirda hmm nzn  neuostau nes bijau kad galiu i nudust:D tai vat toks ora:D

20

cha cha :DD :DD ishtiesu zmogus kai jau nebeturi ka pasakyti tai ir apie ora smagu pakalbeti:D:D oo as ishtiesu wisai nesenai supratau jog kartais mes nesamoningai pradedam apie ta ora kalbeti:D:D na tiesiog kai pritrukstam minciu imam ir uzsiwedam..oho kiek tada galima prikalbeti:D:D