Tema: Kai vaikinas 10-20 metu vyresnis
Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kai vaikinas 10-20 metu vyresnis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
nesamone totali bent mano poziuriu.tiek vaikinas kazkoks neaiskus tiek merginai gal yra kokiu psichologiniu sutrikimu kaipo tevo trukumas
nesamone totali bent mano poziuriu.tiek vaikinas kazkoks neaiskus tiek merginai gal yra kokiu psichologiniu sutrikimu kaipo tevo trukumas
ne tevo trukumas, o litu trukumas kazi uz ka tos jaunikles i uz save vyresnius dvidesimcia metu ziuri? :V
Arunas, 20 parašė:nesamone totali bent mano poziuriu.tiek vaikinas kazkoks neaiskus tiek merginai gal yra kokiu psichologiniu sutrikimu kaipo tevo trukumas
ne tevo trukumas, o litu trukumas kazi uz ka tos jaunikles i uz save vyresnius dvidesimcia metu ziuri? :V
vienos pazystamos mergos motina jaunesne uz teva 20 metu. santykiai idealus tarp vyro ir zmonos bet labai bent jau man primena tevo ir dukros santykius
nu zinoma visaip buna.dazniausiai del pinigu ejna seniu karsint
vyresniam jaunesne turet geriau...bet tada jo stogas kazskur nuvaziaves...
o mergina..nu ka...bapkes byra ir psio...
jop seis laikais mergina del pinigeliu padarys viska :?
visos mes tokios
ka ir be pasakysi yra taip kaip yra niu ne visos tokios pasitaiko ir isimciu
aisku pasitaiko...va pwz as
visos mes tokios
ka ir be pasakysi yra taip kaip yra niu ne visos tokios pasitaiko ir isimciu
aisku pasitaiko...va pwz as
tai tu apsispresk. tu kaip visos ar tu ta isimtis o tai labai jau nebeaisku
arunas>
vistiek manes nesuprasit
aišku, kad visoms reik babkių.o va būdas, kaip pinigučiai ždirbami ir parodo, ko verta mergiotė.nu jei man daba reikėtų su 50 metų vyrų miegot dėl jo piniginės,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.juk lietuvoj tokių metų tai ne harisonai fordai ar džekai nikolsonai.................................
fuj...
o jus nemanot kad gali buti santykiai ne del pinigu? juk yra posakis kad meilei amzius nesvarbus... galima paziuret ir is tos puses kad mergina jauciasi saugesne su juo. zinoma vyrui smagu turet salia jauna ir grazia panele... bet gal tarp ju yra kazkokia dvasine trauka o ne materialinis poreikis?
julija viskas aisq.speju susiradai koki 40meti ;]
na tu gal isimilejus ir biski akla esi.bet paziurek objektyviai.manai ilgai isdraugausit.po 20 metu jis jau pencininkas o tau tik 40
pamastyk apie tai
tik jau nepasakok.gal pati 18 būdama rastum bendrą kalbą su 50mečiu vyru?ka po 10 ir dar po 10 metų su juo veiktum?
tik jau nepasakok.gal pati 18 būdama rastum bendrą kalbą su 50mečiu vyru?ka po 10 ir dar po 10 metų su juo veiktum?
indre nieko tu nesupranti.tarp ju gi dvasinis rysys : ))))))
aaaaaaa, nu jo, šventas reikalas
ne apie save kalbu... noriu suprasti drauge...
tai perduok jai linkėjimus
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kai vaikinas 10-20 metu vyresnis