Re: Kai vaikinas 10-20 metu vyresnis
kaip matau jus visi cia svarstot teoriskai, o as turejau ir praktikos...aisku ta etapa lb noriu pamirsti bet papasakosiu vien todel kad kitos merginos susimastytu ir nedarytu tokiu klaidu kaip as.
jis buvo vyresnis 16 metu ir draugavom apie metus. santykius nutraukiau as. tai buvo kosmariskiausi metai mano gyvenime. pati nezinau kodel su juo buvau bet keleta priezasciu esu isivardinusi.
mano tetis labai gere. o jis man buvo pats didziausias idealas. isivaizduiokit, kaip jausdavausi, kai tetis isrezdavo kad esu kurva ir pan. man tai buvo smugis. tuo metu ir susipazinau su busimu vaikinu. prie arbateles jam isipasakodavau, jis man patardavo isklausydavo, pagaliau manim tikejo. taip po truputi ir prisijaukino. kad as buciau itarusi kuo viskas baigsis! o jis jau 1 karta mane pamates nutare kad manes nepaleis (man tai veliau pats pasakojo). tai va cia buvo jo taktika. taigi nesamoningai tevo bendravimo trukuma as kompensuodavau bendraudama su vaikinu. kai tetis nustojo gerti ir santykiai vel susitvarke, as su tuo vaikinu isiskyriau. tik dabar viska taip sudeliojo, tada atrode viskas kitaip.
as ji be proto mylejau. tikrai buvau ne del pinigu. dar pati jam nupirkdavau troleibuso bilieta, nes jis tu pinigu ir neturejo... zinau kad ir jis mane mylejo, bet gal kiek egiostiskai... mes planavom vestuves, aciu dievui jos neivyko..
visada turejau plaukti pries srove, nes pries mano vaikina buvo nusiteike visi: netekau ir tevu palaikymo ir draugu... likau tik su juo ir jo draugais...
taciau po visko pasidariau isvadas. aisku as jam labai dekinga kad daug ko ismoke, dar ir dabar sunkiose situacijose prisimenu jo zodzius, be to mus siejo labai stiprus dvasinis rysys is puses zodzio viska suprasdavom. bet dabar suprantu kad jis manim manipuliavo. as buvau nuo jo lb priklausoma. buvo be proto sunku ismokti gyventi paciai.
dabar i tai ziuriu kiek kitaip. pazystu pora, kur yra didelis metu skirtumas, ir siaip mane daznai kabina vyresni vyrai. todel manau kad turiu patirties kad galeciau kalbeti.
as nebenoriu taisyti kazkieno gyvenimo. as noriu kurti savo gyvenima kartu su savo busimu vyru, kuriam viskas irgi bus nauja. as jam nebusiu n zmona ir n vaiko motina. kam pirkti padevetu rubu parduotuveje, jei gali nusipirkti nauju?... tokie vyrai patys yra kompleksuoti, kurie bijo bendraamziu moteru, nes pries jas jauciasi nevykeliais. o stai pries jauna naivia mergina - kitas reikalas. be to tikisi, kad ta jauna energinga optimiste mergina sutvarkys jo gyvenima. visu pirma savo gyvenima jie turi susitvarkyti patys.
nezinau ar ka nors supratot man vis dar sunku apie tai kalbeti... praktiskai ispazinti jums atlikau nes siaip nuo visu savo sita gyvenimo fakta slepiu.
aciu uz kantrybe