Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 101 iki 120 iš 165
- Anzhelika, 16
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Re: Kai vaikinas 10-20 metu vyresnis
Dovilė, 21 parašė:Anzhelika, 16 parašė:Dovilė, 21 parašė:taip ir man is pradziu atrode, bet paskui viskas pasikeicia...mes abu buvom pankai, priklausem tai paciai nevyriausybinei organizacijai, megom keliauti ir dar milijonas dalyku mus vienijo. bet poziuris i tuos dalykus galu gale issiskiria
o jeigu pvz du zhmones muzikantai ir jie supranta vienas kita ir siekia vieno tixlo..
pradzia visiems buna tokia na linkiu tau butii laiminga su gerokai uz save vyresniu. as to nesugebejau.
hm.. ashiu ;>
o kiek jus laiko buvote kartu?
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Anzhelika, 16 parašė:Dovilė, 21 parašė:Anzhelika, 16 parašė:Dovilė, 21 parašė:taip ir man is pradziu atrode, bet paskui viskas pasikeicia...mes abu buvom pankai, priklausem tai paciai nevyriausybinei organizacijai, megom keliauti ir dar milijonas dalyku mus vienijo. bet poziuris i tuos dalykus galu gale issiskiria
o jeigu pvz du zhmones muzikantai ir jie supranta vienas kita ir siekia vieno tixlo..
pradzia visiems buna tokia na linkiu tau butii laiminga su gerokai uz save vyresniu. as to nesugebejau.
hm.. ashiu ;>
jau rasiau. siaip apie metus. bet dar mazdaug metus nei dtaugavom nei nedraugavom. nes labai sunkiai skyremes.
- Anzhelika, 16
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Dovilė, 21 parašė:Anzhelika, 16 parašė:Dovilė, 21 parašė:Anzhelika, 16 parašė:Dovilė, 21 parašė:taip ir man is pradziu atrode, bet paskui viskas pasikeicia...mes abu buvom pankai, priklausem tai paciai nevyriausybinei organizacijai, megom keliauti ir dar milijonas dalyku mus vienijo. bet poziuris i tuos dalykus galu gale issiskiria
hm.. ashiu ;>
jau rasiau. siaip apie metus. bet dar mazdaug metus nei dtaugavom nei nedraugavom. nes labai sunkiai skyremes.
mmm... aisku ;>
- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
jezzz kas chia daros ner tvarkos
- Rasa, 20
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
nu galetum dar paklausti - o 50 metu kaip?
- Inga, 26
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
jaunesnis tik pramogom... as tik uz viresnius vyrus, jie subrende, zino ko is gyvenimo nori... iki 10 metu skirtumas visai normalu... bet visi jau jie vede, o jai ne tai turbut nenormalus...
- Iruna, 16
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Va cia tai nesamone:) 20metu vyresnis..Ka su tokiu veikt?As nesuprantu nei tokiu merginu,nei tokiu vyru..Ko jiem reikia is jaunu merginu..Karta siule susitikineti 35 metu vyras,turintis vaika beveik mano amziaus..NESAMONE.
- Agne, 17
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Julija, 18 parašė:Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
Viskas cia gerai...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Agne, 15 parašė:Julija, 18 parašė:Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
Viskas cia gerai...
Kur cia tas geris???? Tau 15 o jam 35...??? ;D Paciai nejuokinga???
- Virginija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
keista, jeigu kaip Sigitas sake, jai 15, o jam 35.. man tai panasiau i vyruko paskutini pasispardyma ir mergaites (nesivercia liezuvis netgi parasyti merginos) begalini naivuma ir vaikiskuma
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
O jei merginai 35, o vyrui koki 45? ar 50?
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Egle, 18 parašė:O jei merginai 35, o vyrui koki 45? ar 50?
Sitoje vietoje, manau nieko baisaus.... juk pati zinai..... Taciau tas variantas, kada mergaitei 15 o vyrui 35, manau nenormalu..... Kaip Tu manai???
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Žinoma, kad nenormalu. Kažkoks vaikų tvirkinimas ;x
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
ko jus apsistojot ties tais 15...o jei 30 ir 50?
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Na tai dar yra pakankamai normalu, nes abu žmonės jau yra subrendę. Na man taip atrodo čia...
- Agne, 17
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Sigitas, 25 parašė:Agne, 15 parašė:Julija, 18 parašė:Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
Viskas cia gerai...
Man tai nejuokinga. O tau neatrodo naturalu, kad pas kiekviena yra individuali nuomone?
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Agne, 15 parašė:Sigitas, 25 parašė:Agne, 15 parašė:Julija, 18 parašė:Jusu poziuris i jauna mergina ir salia jos subrendusi vyra?
Viskas cia gerai...
Man tai nejuokinga. O tau neatrodo naturalu, kad pas kiekviena yra individuali nuomone?
aigi as pries Tavo nuomone nieko ir neturejau.... tiesiog siuliau pamastyti.... .beja, ka as negerai pasakiau????
Žinutės: nuo 101 iki 120 iš 165
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.