Re: Klausomiausia daina
Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina
Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ? vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro
Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can stop us diena ish dienos ir neatsibosta da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti
Kad nzn
niu man tai tinka .... prodigy... ")
Alice in Chains - Heaven beside you
Julija, 19 wrote:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
Nu jooo, kieta as mergiote:D)
o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ?
vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro
![]()
Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can stop us diena ish dienos ir neatsibosta
da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti
Oi, Evalduk, nesijaudink, tackos vaziuoja, benzo kolkas netruksta:D)
Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
mhm, tik kazkodel pradedu manyti, kad nelabai protinga nzn, gal klistu...
audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/ vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX)
Julija, 19 wrote:Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
mhm, tik kazkodel pradedu manyti, kad nelabai protinga
nzn, gal klistu...
Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)
siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
nu kaip galima wejai
Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
nzn, gal klistu...
Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)
siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant.. beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje..
em, ok, no offtopic!
katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix" ir "christian ruschs chillout mix"
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane
Julija, 19 wrote:Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Artūras, 20 wrote:Julija, 19 wrote:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
nzn, gal klistu...
siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant..
beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje..
em, ok, no offtopic!
![]()
katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix" ir "christian ruschs chillout mix"
![]()
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane
Tai dbr man idomu pasidare is kurgi tas ispudis nekoks atsirado? Kad apie muzika tackose pasakiau? O kas cia tokio, jei kazkur keliauji su draugais ir tuo metu masinoje klausaisi ? Kur cia tas kvailumas?
"Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose" o dabar pasiziurek, kokia cia tema
man pvz nusispjauti, kur tu klausai ta muzika...
****, tik neisizeisk, jei taip atsitiko, tada sorry... tikrai nenorejau
audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/
vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX)
mantas joa shitas vienintelis man patiko ihs viso cd
nu da su accapela planet funk
ir psio
o to tai puse temos
the cranberries-zombie jega dajna.......:PPP
the cranberries-zombie jega dajna..:PPP
Man tai Deivis-rytas
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina