21

Re: Klausomiausia daina

Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D

22

Julija, 19 parašė:

Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D

kietai tu cia... wink

23

o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ? big_smile vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro big_smile

Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can     stop us diena ish dienos ir neatsibosta big_smile da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti big_smile

24

Kad nzn

25

niu man tai tinka .... prodigy... ")

26

Alice in Chains - Heaven beside you

27

Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

kietai tu cia... wink

Nu jooo, kieta as mergiote:D)

28

Evaldas, 21 parašė:

o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ? big_smile vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro big_smile

Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can     stop us diena ish dienos ir neatsibosta big_smile da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti big_smile

Oi, Evalduk, nesijaudink, tackos vaziuoja, benzo kolkas netruksta:D)

29

Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

kietai tu cia... wink

mhm, tik kazkodel pradedu manyti, kad nelabai protinga smile nzn, gal klistu...

30

audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/ big_smile vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX) wink

31

Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

kietai tu cia... wink

Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)

32

Ignas, 20 parašė:

siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix) smile

nu kaip galima wejai

33

Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

kietai tu cia... wink

Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)

siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant.. smile beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje.. wink em, ok, no offtopic! smile

katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix"  ir "christian ruschs chillout mix" smile
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane smile

34

Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:
Artūras, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

kietai tu cia... wink

siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant.. smile beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje.. wink em, ok, no offtopic! smile

katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix"  ir "christian ruschs chillout mix" smile
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane smile

Tai dbr man idomu pasidare is kurgi tas ispudis nekoks atsirado?  Kad apie muzika tackose pasakiau? O kas cia tokio, jei kazkur keliauji su draugais ir tuo metu masinoje klausaisi ? Kur cia tas kvailumas?

35

"Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose" smile o dabar pasiziurek, kokia cia tema wink man pvz nusispjauti, kur tu klausai ta muzika... wink ****, tik neisizeisk, jei taip atsitiko, tada sorry... tikrai nenorejau wink

36

Mantas, 20 parašė:

audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/ big_smile vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX) wink

mantas joa smile shitas vienintelis man patiko  ihs viso cd wink nu da su accapela planet funk wink ir psio wink

37

o to tai puse temos sad

38

the cranberries-zombie jega dajna.......:PPP

39

the cranberries-zombie jega dajna..:PPPhttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1230

40

Man tai Deivis-rytas