1

Topic: tikros MOTERS privalumai

moteriskes uzvede tema apie tikrus vyrus. mes neatsiliekam ir apie TIKRAS moteris pasnekam.
taigi kokie didziausi privalumai turetu but pas tikra moteri? big_smile

2

Re: tikros MOTERS privalumai

harmonija:):):)

3

kas cia per privalumas harmonija? nesupratau

4

t.y.,kai ir graži, ir protinga, ir meilužė gera, ir šeimininkė...bet nieko per daug, kad neerzintų vyro.vadinasi, ne visai tobula.

5

na pergera meiluze ar pergera seimininke niekad nebus manau ;]]]]

6

oi, nesakyk.per geros meilužės ne tu vienas norėtum.o moteris ne akmuo;)patiktų neištikima?o per gera šeimininkė per daug laiko namams skirtų ir per mažai mylimam vyrui.

7

joa indres ishdestyta mintis 10% smile tik kad y butu gera vajku motina vat:PP :pp big_smile

8

Svarbiausia kad butu atvirumas o visa kita galima pataisyt big_smile

9

svarbiausia abipusis supratimas

10

o ishtikruju svarbiausia kad duotu P***ST :::223 big_smile big_smile big_smile ;D ;D ;D

11

Evaldas, 21 wrote:

o ishtikruju svarbiausia kad duotu P***ST :::223 big_smile big_smile big_smile ;D ;D ;D

kas kam galvoj.Jei tai tau svarbiausia tai ka as zinau:)

12

alina o tu supranti juoku forma?:) ir mano nuome buvo auskciau:) cia tyk pagyvyt ir kad atsirastu daug OT wink ;D nes kazko paskutiniu metu niekas nebe OT ant idomiu temu sad big_smile big_smile big_smile ;D

13

Dalius, 24 wrote:

Svarbiausia kad butu atvirumas o visa kita galima pataisyt big_smile

Ne papūga tikrai negerai išneš visas paslaptis iš šeimos.

14

Aš negaliu pasakyti kokia turi būti tobula moteris čia jau vyram spręsti.Aš tik pati galiu įsivaisduoti kad esu tobula bet kitam tai bus nepriimtina

15

Evaldas, 21 wrote:

pakartosiu, alinos zodzius turi buti abipusis supratimas be supratimo, gali negauti smile vat taip,

16

o nemanot, kad tik nepasiekiama moteris turi daugiausiai privalumu???????? smile

17

nepasiekiama moteris isvis netraktuojama uz moteri

18

Dovilė, 22 wrote:

o nemanot, kad tik nepasiekiama moteris turi daugiausiai privalumu???????? smile

niu niu i kokie jos privalumai kat joks nieks nepasieke big_smile ce jau privalumas nerelus big_smile o jai ta nepasiekiama stora kaip karve ir turi dauk privalumu big_smile o vapse kokie moteris yra nepasiekiama man pasistojo toks klausimelis :?

19

sakai pasistojo?:) visos buvo pasiekiamos?:) na kai sutixi nepasiekiama iskart suprasi;)

20

Dovilė, 22 wrote:

sakai pasistojo?:) visos buvo pasiekiamos?:) na kai sutixi nepasiekiama iskart suprasi;)

ir nuo to ji taps ideali :? niu as ir nesakau kat visos buvo pasiekemos bet nei viena idealu netapo :? tai kokia isvada is to iseina kat as ne kaip visi :? kat as priplaikes ar seip gyvenimo trauma esu big_smile kat man sitaip nelimpa big_smile