Topic: tikros MOTERS privalumai
moteriskes uzvede tema apie tikrus vyrus. mes neatsiliekam ir apie TIKRAS moteris pasnekam.
taigi kokie didziausi privalumai turetu but pas tikra moteri?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → tikros MOTERS privalumai
moteriskes uzvede tema apie tikrus vyrus. mes neatsiliekam ir apie TIKRAS moteris pasnekam.
taigi kokie didziausi privalumai turetu but pas tikra moteri?
harmonija:):):)
kas cia per privalumas harmonija? nesupratau
t.y.,kai ir graži, ir protinga, ir meilužė gera, ir šeimininkė...bet nieko per daug, kad neerzintų vyro.vadinasi, ne visai tobula.
na pergera meiluze ar pergera seimininke niekad nebus manau ;]]]]
oi, nesakyk.per geros meilužės ne tu vienas norėtum.o moteris ne akmuo;)patiktų neištikima?o per gera šeimininkė per daug laiko namams skirtų ir per mažai mylimam vyrui.
joa indres ishdestyta mintis 10% tik kad y butu gera vajku motina vat:PP :pp
Svarbiausia kad butu atvirumas o visa kita galima pataisyt
svarbiausia abipusis supratimas
o ishtikruju svarbiausia kad duotu P***ST
;D ;D ;D
![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D
kas kam galvoj.Jei tai tau svarbiausia tai ka as zinau:)
alina o tu supranti juoku forma?:) ir mano nuome buvo auskciau:) cia tyk pagyvyt ir kad atsirastu daug OT ;D nes kazko paskutiniu metu niekas nebe OT ant idomiu temu
;D
Svarbiausia kad butu atvirumas o visa kita galima pataisyt
Ne papūga tikrai negerai išneš visas paslaptis iš šeimos.
Aš negaliu pasakyti kokia turi būti tobula moteris čia jau vyram spręsti.Aš tik pati galiu įsivaisduoti kad esu tobula bet kitam tai bus nepriimtina
![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D
pakartosiu, alinos zodzius turi buti abipusis supratimas be supratimo, gali negauti vat taip,
o nemanot, kad tik nepasiekiama moteris turi daugiausiai privalumu????????
nepasiekiama moteris isvis netraktuojama uz moteri
o nemanot, kad tik nepasiekiama moteris turi daugiausiai privalumu????????
niu niu i kokie jos privalumai kat joks nieks nepasieke ce jau privalumas nerelus
o jai ta nepasiekiama stora kaip karve ir turi dauk privalumu
o vapse kokie moteris yra nepasiekiama man pasistojo toks klausimelis :?
sakai pasistojo?:) visos buvo pasiekiamos?:) na kai sutixi nepasiekiama iskart suprasi;)
sakai pasistojo?:) visos buvo pasiekiamos?:) na kai sutixi nepasiekiama iskart suprasi;)
ir nuo to ji taps ideali :? niu as ir nesakau kat visos buvo pasiekemos bet nei viena idealu netapo :? tai kokia isvada is to iseina kat as ne kaip visi :? kat as priplaikes ar seip gyvenimo trauma esu kat man sitaip nelimpa
Diskusijų forumas → Apie Moteris → tikros MOTERS privalumai