1

Тема: Vaikinai papasakokit kaip pirmą kartą pasiūlėt merginai draugauti?

Man viena panele patinka jau metus, bet ji gyvena 300 km  nuo manes ir sis atsumas mus skiria, be to net jei ir susitiktume nezinau kaip pasiulyt jai draugaut, gal papasakokit kaip jus pasiulet pirma karta merginai draugyste.

2

Re: Vaikinai papasakokit kaip pirmą kartą pasiūlėt merginai draugauti?

Geria jau buciau nesiules nes taip ar taip nieko doro nesigavo big_smile, nieko cia nereik siulyt jei normali panele, pati turetu viska suprast ir be zodziu tu banaliu wink

3

Dalius, 24 пишет:

Geria jau buciau nesiules nes taip ar taip nieko doro nesigavo big_smile, nieko cia nereik siulyt jei normali panele, pati turetu viska suprast ir be zodziu tu banaliu wink

Ne, Daliau, geriau jau pasiulyti, nes paskui buna visokiu nesusipratimu.

4

teisingai....

5

Dalius jei viena karta nesigavo nesiparink gausis kita karta tokia ta jau draugyste:-)

6

man tai tas zodis vien juokingas "draugaujam" o pasiulymu neturiu nes ne kart mergai nesakiau draugaujam

7

Paulius, 15 пишет:

Man viena panele patinka jau metus, bet ji gyvena 300 km  nuo manes ir sis atsumas mus skiria, be to net jei ir susitiktume nezinau kaip pasiulyt jai draugaut, gal papasakokit kaip jus pasiulet pirma karta merginai draugyste.

ir kaip daznai tu ja matai?

8

Matau, ne nlb daznai...

9

viena syk sedejom dviese masinoj prie kaimo sokiu . as paprasiau kad ji man pasektu kokia pasaka big_smile
o ji atsake kad pasakas seka tik savo vaikinams, taip ir pradejom draugyste , nors neilgai truko bet buvo isties smagu big_smile

10

Siaip, jei viskas miela ir idomu, tai siulyti nereikia smile tiesiog atsiranda momentas, kai pasibuciuoji smile ir taip prasideda draugyste smile ...na bent man taip buvo smile arba leidi laika su mergina ir jei ji tavim susizavi, tai...vel priveda prie to pacio big_smile na trumpiau...jei noresit ab, tai ir susidraugausit savaime smile vat...bet tavo situacijoj, tai siulyciau susirast kita, nes is pradziu ir as noreju islaikyt santykius su mergina, kuri gyveno 200km nuo manes smile nieko gero...daug geriau kai artimas zmogus salia...

11

Aciu Mantai uz patarima...

12

big_smile buvo tamsu , naktis apgaube nyku miesto vaizda, musu buvo nedaug, juolab kad daug kas sake "o, ji jam skirta ..." taciau pasipirsau draugystei tada, mes ejome dviese gatve, gatve kuri nezadejo mums  ilgo kelio drauge .. po keliu menesiu issiskyrem .. taciau tai buvo bst thing in my life ... i miss that dunno why .. maybe i loved her so much ...

13

tiesiog po keliu pasimatymu, kai jau sededamas ja apsikabinau per liemeni, tada paklausiau, ar mes jau oficialiai draugaujam ? sakau, ar sutinki but mano pana ? ir ji sako taip ;] paprasta.. o tada jau ir pasibuciavom.. smile

14

Jo...

15

Paulius, 15 пишет:

na pas tawe pauliau yra sunkesne situacija, jei su zmogum nebendraves tikrovej tai kol kas gal tu ir nesiulyk isvis...:D na bet mano atveju buvo taip kad tiesiog pabuciavau ir viskas issirutuliojo savaime...;)

16

Tomas, 19 пишет:

man tai tas zodis vien juokingas "draugaujam" o pasiulymu neturiu nes ne kart mergai nesakiau draugaujam

sitai minciai irgi pritarciau visom keturiom....;D

17

esu siules viena karta...bet cia tikra nesamone gavosi is to
dazniauisia tai viskas savaime iseina.. pasimatymas buciniai sekantis pasimatymas rankiciu susikabinimai ir pan... wink big_smile

18

Suprantu.....Niu bet siaip tai mes retkarciais pasimatom...

19

tai berniukai apsitarinejat?:V

20

a?