Re: Vaikinai papasakokit kaip pirmą kartą pasiūlėt merginai draugauti?
jo o ka pawidi?? =]
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vaikinai papasakokit kaip pirmą kartą pasiūlėt merginai draugauti?
jo o ka pawidi?? =]
tai kad dar niekada pirmas nesiuliau, nespeju:) nors ne, meluoju, vienakart siuliau:)
as tai viena karta bet ir tai nekokiam stovi buvau,bet ir ji buvo nekokiam stovy
draugauti per atstuma yra tikrai sunku...labai sunku..;/ bet imanoma, bet tau ji tikrai patinka, joks atstumas nesutrukdys!:)
pirma merginai pasiuliti draugauti kartais reikia drasos nemazai. taciau tai pasakius garsiai "ar mori u manim draugauti?" buna daug malonesnis nei kad tai savaime atrodo kad jau turim draugaut
mantai patarimas butu toks nepalnuok dienos neplanuok akimirkos tisiok zinok jog nori jei tai pasiulyti kaip jau pastebejau kitiems to net nereikia daryti matai kitiem pati situacija padeda tiesiog pagauk akimirka ir viskas buk salia o visa kita turi pats jausti kada
kodel taip sakau as ir kaip pirma kart jau pasiulyt planavau va galvoju valentino diena darom cia va baliuka per baliuka padovanosiu gelia atviruka ir pasiulysiu tai spek kas gavosi gelia atviruka padovanojau oo draugaut pasiuliau ryte.... oo ji jau tai zinojo jog siulysiu 3 dienos pries matai kaip viskas buna
taip visada buna nereike nieko planuot ganasi savaime kartais net zodziu nereike sakyti ar ten busi mano panele parasciause abu supranta tai ir viskas
kas tiesa tai ne melas
NU KA...parink tinkama momenta ir siulik...ar as patinku tau?klausk!poto artek prie klausymo ar noretum su manim draugaut! nu ir kas toliau tai lauk ats...
na.. mano situacijoje buvo sioks tos nuotykis,parasiau i radio stoti, tada gal okia 20 merginu prarase o is tu merginu liko tik 1 nes kitos neatitiko mano ugio ir panaseii o su ta vienintele draugauvom kaip paprasti draugai, kol ji neisimylejo manes, tai tada teko man pasiulyti draugauti, taip ir draugavom puse metu kol ji kito vaikinuko nesusirado.. abar esu vienisas, bet uztat turiu daug geru draugiu...
o ar kam buwo taip kad atstume kaj pasiulet?
geriausiai sakyk Dw Draugaujam ir visx :DD
o ar kam buwo taip kad atstume kaj pasiulet?
del atstumimo mano vaikinui buvo ne pyragai metu laikotarpy buvau ji atstumus gal kokius 5- 6 kartus kol pagaliau sutikau
nesu siules niekad draugauti mergynai kazkaip savaime iseina,net pats kartais pagalvoji kaip gerai kad tu zodziu nereikia sakyti "draugaukim" nes jie nusibode,beprasmiski,neturi jokios jau reiskmes,kad pasakysi....
nesu siules niekad draugauti mergynai kazkaip savaime iseina,net pats kartais pagalvoji kaip gerai kad tu zodziu nereikia sakyti "draugaukim" nes jie nusibode,beprasmiski,neturi jokios jau reiskmes,kad pasakysi....
o as manau kad reikia pasakyti tuos zodzius. man irgi buvo taip kad tarp manes ir vaikino kazkas tai buvo, visi giminaiciai, draugai mane kad draugaujam bet mes is tikro nedraugavom. tad buvo kitiem staigmena kai suzinojo jog turiu kita vaikina tad manau tikrai kad reikia pasakyti "gal draugaujam?" nes kitaip gali susimaisyti pats ir kitus sumaisyti...
Darius, 17 wrote:nesu siules niekad draugauti mergynai kazkaip savaime iseina,net pats kartais pagalvoji kaip gerai kad tu zodziu nereikia sakyti "draugaukim" nes jie nusibode,beprasmiski,neturi jokios jau reiskmes,kad pasakysi....
o as manau kad reikia pasakyti tuos zodzius. man irgi buvo taip kad tarp manes ir vaikino kazkas tai buvo, visi giminaiciai, draugai mane kad draugaujam bet mes is tikro nedraugavom. tad buvo kitiem staigmena kai suzinojo jog turiu kita vaikina
tad manau tikrai kad reikia pasakyti "gal draugaujam?" nes kitaip gali susimaisyti pats ir kitus sumaisyti...
kad mes abu supratau kad mes draugaujam ir tu man zodziu nereikejo sakyti ir nereikia ju pasakyti
nu gerai kad supratot. o mano atvejis buvo sudetingesnis. o dabartinis vaikinas labai grazei pradejo sukti kalba apie draugyste ir pasiule...
siuliti draugauti is vis ne i tema ir vaikiska.jei pana patinka ir tu jai patinki jei zinai kad ji pas kitus nelaksto ir pats nelakstai tai reiskia jus jau draugujat ir nereikia tu visoku siulimu draugauti. kai sutiksi paprasciausiai paklausk ar nenoretu buti tavo mergia jei pasakys taip tai vadinsi jau turi pana ,o jei pasakys kad reikia pagalvoti tai iskarto siusk ja **** b..is gausis is tokios draugystes kur kazkuris is jusu pats nezino nori rimtesniu satykiu ar ne.
ech kaip fainiai...o as taip ir nesurandu sau,...
bet gyvenimas pries akis bus dar tas pirmas...:):):):)
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vaikinai papasakokit kaip pirmą kartą pasiūlėt merginai draugauti?