1

Tema: Graffiti: Nusikaltimas,Menas ar Mada?

Kaip jums atrodo, pasidalinkit mintimis.

2

Re: Graffiti: Nusikaltimas,Menas ar Mada?

man patinka tokie piesiniai...va tik jie dazniausiai niokioja pastatus...arba grafiti pradziamoksliai ir kraupu ziureti

3

na grafiti yra ir nusikaltimas ir menas ir mada

4

nemanau, kad grafiti yra mados reikalas, tai labiau savirasikos priemone

5

grafiti- menas jei tai negadina individualaus turto tada jau tampama nusikaltimu..Bet kokiu atveju as taip nemokeciau nupiest

6

Arunas, 20 parašė:

ir as norejau tapati parasyti

7

grazhu kai buna tikri graffiti bet ne vaiku nesaomnes pripurshkeliota :!

8

seip ar taip grazu smile

9

Sei graffity menas yra smile

10

as nieko pries buciau jei pas mano deduka kaime darzines siena meniskai ispiestu!atrodytu cool

11

Gedmantas, 19 parašė:

nemanau, kad grafiti yra mados reikalas, tai labiau savirasikos priemone

Taip ,tai saviraiskos priemone, taciau kartais buna ir taip, kad zmogus priskiriantis save hip-hopo kulturai mano, jog jis privalo paisyti, va tada tokie piesiniai ir bado akis...:O

12

Jo ir dar tiems sakantiems, kad ,,tikri" graffit grazu, o papurskeliojimai-ne.Tie papurskeliojimai yra tagai, ir dazniausiai jie buna tokiose wietose, kuriose ,,tikram" piesiniui nebutu laiko nupiesti, tai vis sioks toks ,,atsizymejimas". Nera nei vieno tikro writerio ,,nepapurskeliojusio" big_smile
Nors siaip dar galima vietoj tago pasidaryti trafaretu, tai irgi geras dalykas neutral

13

ash shneku kai ant kokiu tvoriu purshkelioja tris kartus ta paty...nu man tai krch shudaz  zhiuret...

14

Mykolas, 15 parašė:

Jo ir dar tiems sakantiems, kad ,,tikri" graffit grazu, o papurskeliojimai-ne.Tie papurskeliojimai yra tagai, ir dazniausiai jie buna tokiose wietose, kuriose ,,tikram" piesiniui nebutu laiko nupiesti, tai vis sioks toks ,,atsizymejimas". Nera nei vieno tikro writerio ,,nepapurskeliojusio" big_smile
Nors siaip dar galima vietoj tago pasidaryti trafaretu, tai irgi geras dalykas neutral

nu jeigu as toki atsizymetoja pagauciau ant mano namo  arba ant aplinkiniu namu  keverzojanti toki savamoksli tikriause i galva duociau manau dauguma is mano laiptines padarytu tapati, siaip pazystu viena hip-hopo gerbeja tiksliau net ne viena bet zmones kulturingi ir tokiu nesamoniu nedaro.  siap as sutinku kad grazu  bet grazu tik tada kaip buna viskas pabaigta ir nupiesta ten  kur galima piesti  kad ir ant seno tvarto.

15

graffiti grazhu :-D bet viska niokoja tie tagai:-(:\ jau tajp shlykstu kaj ejni gatve ir prieterlioti namai jais..

16

Arminas, zinai ka?!
Ogi ta, kad tau gali nusisypsot laime duot kam nors i snuki, as irgi is Panevezio! big_smile
Jei musi tik ne i veida tongue

17

menas wink

18

Arunas, 20 parašė:

;D ta pati norejau rasyt:D 3 in 1:D velnias, dabar kavos uzsimaniau;D seip man lb grazu jei zmones tikrai moka paisyt, nes pilna tokiu kurie tik isivaizduoja, kad moka:D

19

grafiti yra tiesiog meno isreiskimas,ant vertingu pastatu... man asmeniskai,tai negrazu,o tik miestu tepliojimas... aisq jai tai daro profesionalas (o ne megejas kuris peckelioja bele ka) tai as tik uz grazius piesinius....

20

grazhu.... smile net ir tie papeckeliojimaj kartajs grazhu big_smile tik kad nebutu wienas ant kito pripieshta ;DDDD