Topic: ka daryti, kad mane kasnors pamiltu?
ot va taip sugalvojau... noriu kad mane kasnors myletu. Is kur gaut toki zmogeliuka?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ka daryti, kad mane kasnors pamiltu?
ot va taip sugalvojau... noriu kad mane kasnors myletu. Is kur gaut toki zmogeliuka?
ateis sawaime
buk tokia kokia esi ir lauk ir atsiras tavo princas
(tik aisq namuose ne sedek namo jis neateis
na... toks turetu atsirasti, savyje nieko nekeisk, buk tokia kokia esi ir aisku namuose nesedek
Na, manau, esi lb simpatiska panele ir, kogero, tave jau ne vienas berniokas yra nusiziurejes, tik gal tu to nepastebi arba jie nedrista to pasakyti. O gal tiesiog esi ziauriai isranki?:)
visu pirma, turi buti uz ka myleti. antra, pamilk pati. trecia, nepriversi kito zmogaus taves mylet.
sugalvojai )) na nezinau, as niekad specialia negalvodavau is kur panelių "gauti"
o tai galiu pasakyti kad 18 metu tai ne 81 - esi jauna, kupina jegu, nauju ideju...ir velnias zino kaip ten bus, gal koki grazu ryta nesdama siuksles i konteineri susipazinsi su tokiu pat zmogeliuku kaip ir tu, kuriam tuksta tik viemo- myleti, ir buti mylimam...sekmespaieskose
ale ir atrodai dar puse velnio.. ziurek jei savo meiles netureciau dar gal ir surizikuociau
as ir sugalvojau... pamilau tave!
Jo ash irgi siulausi i meiles
eeeeee bachurai nesnauskit nebloga panike ir nori buti mylima
darykite isvadas
Migle, 18 wrote:ot va taip sugalvojau... noriu kad mane kasnors myletu. Is kur gaut toki zmogeliuka?
eeeeee bachurai nesnauskitnebloga panike ir nori buti mylima
darykite isvadas
![]()
kokes ce isvadas daryti parase,, ot va taip sugalvojau ,, sendien sugalvojo taip kat reik meiles , ryt sugalvos kat jos jau nebereik ka zinai kas jai saus i galvele po ryt
isvada maziau galvot reik
jo reik laukt rytojaus ir ziruet ar nesukurs temos ka daryt kad atsikratyt simto isimilejusiu bernu ;]
Sugalvojai? Idomiai tu cia... As ka tik sugalvojau, kad reik man vysniu arbata gert. Tai man eit ja gert, ar neit?
Nesupratau dar, tu nori, kad tik tave myletu, o pati ka? Sugalvoti vel kazka, kad tas jau tipo tave mylintis zmogelis valgyt darytu? Nes pati neuzsiminiai, kad nori myleti artima zmogu taip kaip save.
Beje, nepatiko man tavo zodis "gauti". Tai is kart rodo, kad nesimanai kas ta yra tikra meile. Zmoniu negausi tu niekad, juo susirast tik gali.
Ir dar, tikrai meilei neuztenka vien tik sugalvojimo, svajojimo. Reikia paskatinimo, veiksmo, kantrybes ir uzsispyrimo. Reikia ne sedejimo viename kambaryje ir ne ziurejimo i viena taska, o buti idomiu zmogum. Busi idmomi asmenybe, nebusi tu tada viena.
O siaip, linkiu tau sekmes.
na meiles nenupirksi tai ir nieko nedaryk ..lauk kol ta meile pati ateis i tavo sirdi!
Egidijus, 24 wrote:Migle, 18 wrote:ot va taip sugalvojau... noriu kad mane kasnors myletu. Is kur gaut toki zmogeliuka?
darykite isvadas
![]()
kokes ce isvadas daryti parase,, ot va taip sugalvojau ,, sendien sugalvojo taip kat reik meiles , ryt sugalvos kat jos jau nebereik
ka zinai kas jai saus i galvele po ryt
nu tai isbandyk poto papasakosi kaip buvo
Saulius, 24 wrote:Egidijus, 24 wrote:Migle, 18 wrote:ot va taip sugalvojau... noriu kad mane kasnors myletu. Is kur gaut toki zmogeliuka?
darykite isvadas
![]()
kokes ce isvadas daryti parase,, ot va taip sugalvojau ,, sendien sugalvojo taip kat reik meiles , ryt sugalvos kat jos jau nebereik
ka zinai kas jai saus i galvele po ryt
nu tai isbandyk poto papasakosi kaip buvo
ka isbandyt maziau galvot tai kat ir taip pas mane smegenu suskystejimas jau maziau negaliu :?
galvot irgi gali pabandyti maziau
bet as apie Migle kalbu
Sugalvojai? Idomiai tu cia... As ka tik sugalvojau, kad reik man vysniu arbata gert. Tai man eit ja gert, ar neit?
Nesupratau dar, tu nori, kad tik tave myletu, o pati ka? Sugalvoti vel kazka, kad tas jau tipo tave mylintis zmogelis valgyt darytu? Nes pati neuzsiminiai, kad nori myleti artima zmogu taip kaip save.
Beje, nepatiko man tavo zodis "gauti". Tai is kart rodo, kad nesimanai kas ta yra tikra meile. Zmoniu negausi tu niekad, juo susirast tik gali.
Ir dar, tikrai meilei neuztenka vien tik sugalvojimo, svajojimo. Reikia paskatinimo, veiksmo, kantrybes ir uzsispyrimo. Reikia ne sedejimo viename kambaryje ir ne ziurejimo i viena taska, o buti idomiu zmogum. Busi idmomi asmenybe, nebusi tu tada viena.
O siaip, linkiu tau sekmes.
pritariu=) meile ne kox sviestas, nenueisi sugalvojes ir nenusipirksi=) o uz dyka tuo labiau negausi..=)
visu pirma, turi buti uz ka myleti. antra, pamilk pati. trecia, nepriversi kito zmogaus taves mylet.
super mintys, nieko nepridursi=) visa esme trijuose sakiniuose=)
apskritai situose dviejuose postuose turbut parasyta viskas, ka protingo galima supeckelioti sitoj temoj:V bet kadangi visada atsiranda zmoniu, kurie is temos padaro chata..:D
o tai kas ce tada yra :? kaip as suprantu diskusija yvairiom temom tai kaskuo panasu ir y ceta
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ka daryti, kad mane kasnors pamiltu?