Tema: Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
Kieno skatinami einame y Baznycia?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
laiswamanis.
nevaikstau ir jau senei ne buvou ir neeisiu
o as einu beveik kiekviena sekmadieny..Giedu baznycios chore ,esame susiburusi tokia kompanija..ir labai smagu
neringa ka istikruju patinka?
viska praejes (sakramentus... tik ne vestuviu ), taciau nesilankau, nes man tai laiko gaisimas. jei kas lemta tas lemta, o tas visu garbinamas divulis (daugumos) nzn... ko nemaciau ar neciupinejau, tuo netikiu
;D idomiai cia pasakei
Aga ydomiai... NIu as baznycioje jauciuosi yvairiai..ziurint kaip bunu nusiteikus...Jeigu tiesiog einu giedot..tai ir giedu...
Bet jei bunu susikaupus..Net nemoku zodziais pasakyti, kaip jauciuos... Mane tai traukia..Jauciu kazkoy lengvuma..pasigerejima..nu nzn kaip pasakyti
Jeigu tiesiog einu giedot..tai ir giedu...
Bet jei bunu susikaupus..Net nemoku zodziais pasakyti, kaip jauciuos... Mane tai traukia..Jauciu kazkoy lengvuma..pasigerejima..nu nzn kaip pasakyti
du kartus kartoti nebutina ir ten ne divulis, o dievulis
siaip tai ten yra butent mano nuomone, galit smerkt, ka norit daryt
bet ko nemaciau ir neciupinejau, tuo tikrai netikiu. o tas dievulis, bent jau man, taip pat kaip apolonas, dziausas, afrodite, neptunas ir daug kitu. isgalvotos butibes, kad zmonems butu del ko gyventi ir kuo tiketi. daug kas lemtyngais gyvenimo momentais pasako "aciu dievui" ar dar ka nors suvelia. taip jau yra ir nieko nepakeisi.
Zinau,kad kartoti nereikia..ten netycia...O cia kiekvieno jau zmogaus tikejimas ir ysitikinimas:)sutinku...Bet as Tikiu...
paskutiny kart buvau priesh 5 metus :S
ash taj ten nemegstu lankytis :S ir man atrodo kad pagrinde ten renkasi senyvi zhmones,ir dauguma delto kad jie neturi ka daugiau vejkt,ir tai yra shioks toks uzhsiemimas nu ash tajp manau..
pati shiaip esu netikinti..esu net nepakrikshtyta
na as ant baznycios neburnoju bet ir i ja eiti daznai nenoriu jei jau nori pasimelsti tai tikrai nebutina i ja shuoliis lekti.. nes 50procentu ten sedinciu tikrai nepasimelsti ateina (ypac pensininkes) nes tik atsiveria baznycios durys ir jos su rozanciais rankosi atsisuka i duris paziureti kaip apsirenges ir kas jau i ta baznycia atejo
ne karta esu girdejes kai apkalbineja zmones "besimerlsdamos" man tai yra apgailetina..
niekas neskatina. kada noriu tada ir nueinu o siaip tai dazniausiai per vestuve, laidotuves ir kitas rimtas religines sventes uzsuku
As tikiu tik i Paksa!
neringa ka istikruju patinka?
nera taip baisu kaip tu galvoji giedoti giesmes,nes ju yra tikrai graziu tu giesmiu
niekas neskatina. kada noriu tada ir nueinu o siaip tai dazniausiai per vestuve, laidotuves ir kitas rimtas religines sventes uzsuku
[/quote]
niu turbut ir as per tokias sventes tesilankau ten,nu tiesa pasakius man daznai baznycioje pradeda juokas imti net labai kai kunigas atsiklaupia ir ta paplotele isikisa i burna o tada gali numirti is juoko kaip jis ten ziaumoja
;D;D;D;D;D dar i baznycia einu su ateitinkais
kartais tu giesmininkiu balsai baznycioj pakeri... tas pats kaip i kokia opera turbut eit ;] nors baznycioj bunu karta metuose, grubiai, o operoj nesu buves ;]
joa jau kai pakeri tai net ausys lapsi ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?