Re: Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
ne man tai tikrai kartais yra fainiai klausytis kaip gieda aisku ne davatkos ten kokios...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne man tai tikrai kartais yra fainiai klausytis kaip gieda aisku ne davatkos ten kokios...
Joa...Man irgi nepatinka suaugusiu choras..ka ten suauge,perdege jau jie:)))kai kurie aisku ))
Bet kai gieda jauni balsai man grazu:)) Ne del to,kad pati giedu,bet siaip kur kitoje baznycioje klausantis man miela...kazkaip sukuria gera atmosfera..
O apie tas davatkas ta paty galiu pasakyti,kad jos maziausiai meldziasi:) as jas vadinu"skarytem"
Man buvimas ir meldimasis baznycioje ne taspats kaip namuose...Ten kazkaip viska kitaip isgyvenu..
.
Tik nepatinka man vienas dalykas-Ispazintis..nematau reikalo sakyti nuodemes kunigui y ausy..bet jei jau taip yprasta tai ir einu...
tikintys zmones visai kitokie..geraja prasme ir vienos geros drauges tevukas yra pastorius..
Niu nzn ar kitokie..gali buti...Bet kartu ir skirtingi..kaip ir visi zmones...
:D:D:D neinu...pask karta buwau gal pries 10m
kai priverstinai ejau pirma komunija...:D geda bet net nemoku "Teve musu"...
Niu tikrai geda,..Paguoda,kad bent zinai,kad tokia malda yra:)
Bet aisq cia kiekvieno reikalas ir nera nieko smerktina:)
Na man baznycia nu nezinau snd.ryte vaziavau truliku ir vienoj stotelej kokios 4 bobuytes ir viens diedukas ilipo i trulika ir jau supranti kad jie vazuoja i baznycia,nu ka as zinau nu man ni to sedet ten tarp ju ir klausyt to kunigelio,nu nezinau netraukia manes ten.
P.s atleisk man viespatie.;D
P.s atleisk man viespatie
sita tavo eilute visai nejuokinga,,....
O as siandien ryte buvau baznycioje,nors sekmadieny synku ryte keltis vitiek...ejau...Ir labai patiko...Giedojau pslame tai dar laboiau skatino eiti y baznycia,bet ir siaip labai gera pamoksla kunigas skaite..apie "Da Vincio koda" ...Kazkaip miela buvo klausytis..
kiekvienas pasirenka eiti ar neiti jam i baznycia..as,pavyzdziui,gal ir tikiu,kad yra kazkokios aukstosios jegos,taciau baznycia netikiu ir nepasitikiu..man tai nesamone klausyt to kunigo..dar didesne nesamone,kad paburbejus jam i ausi,man bus atleistos nuodemes..nu visiska nesamone...... :]
P.s atleisk man viespatie
sita tavo eilute visai nejuokinga,,....O as siandien ryte buvau baznycioje,nors sekmadieny synku ryte keltis vitiek...ejau...Ir labai patiko...Giedojau pslame tai dar laboiau skatino eiti y baznycia,bet ir siaip labai gera pamoksla kunigas skaite..apie "Da Vincio koda" ...Kazkaip miela buvo klausytis..
Nu persiprasau jei jau taip negrazei tau pasirode
O ka apie DaVincio koda pasakojo jauciu stume nerealiai ane?
kiekvienas pasirenka eiti ar neiti jam i baznycia..as,pavyzdziui,gal ir tikiu,kad yra kazkokios aukstosios jegos,taciau baznycia netikiu ir nepasitikiu..man tai nesamone klausyt to kunigo..dar didesne nesamone,kad paburbejus jam i ausi,man bus atleistos nuodemes..nu visiska nesamone...... :]
Ma patinka tokia nuomene;D
nlb atsimenu kada buwau nors nlb matau prasmes ten eiti
nlb atsimenu kada buwau nors nlb matau prasmes ten eiti
Na prasme ta kad pabuni arciau dzievo.;D
Ejnu tik i laidotuves, vestuves, krikstynas ir mieties mmetines:) Vienu zodziu tada kai reikia:) Nju ir dar viena karta teko uzukt, kai lb lyt pradejo ir nebuvo kur dingt:D O sejp dievu netikiu ir turbut niekad netikesiu:)
Ejnu tik i laidotuves, vestuves, krikstynas ir mieties mmetines:) Vienu zodziu tada kai reikia:) Nju ir dar viena karta teko uzukt, kai lb lyt pradejo ir nebuvo kur dingt:D O sejp dievu netikiu ir turbut niekad netikesiu:)
tai ka ne buvo kitos vietos kur galetum pasislept :?
Nu persiprasau jei jau taip negrazei tau pasirode
O ka apie DaVincio koda pasakojo jauciu stume nerealiai ane?
Nea nieko nestume..Tiesiog sake,kad ten pasakojama ,kad Jezus torejo vaiku ir zmona..Ir kad ju palikuonys gal net iki siu dienu gyvena kazkur prancuzijos atrodo teritorijoje...bet sake ne tame esme ar jis turejo zmona ar vaiku.,.Ir del to nereikia pergyventi....Juk mes tikime y jy o ne y jo vaikus ar zmona...ir pan..Uij neperpasakosiu,nes paskui galiu ne taip perpasakoti..:))
Va kaip tik rytoj iseisiu y piligrimine kelione su minia tikinciuju:) Niu mazdauk 100 km..per 7 dienas:) Nuo sestoku iki Merkines.
Kai grysiu, papasakosiu yspudzius:) Labai noriu eiti..tik baugina,kad betkokiu oru teks temti visus daiktus(kuprine su rubais,miegmaisy miegmaisio kilimely ir kt...) ant peciu uij...ziuresim kaip ten bus:)
ne nu... draugelis buvo laimejes kelione i Italija, taij ten po Roma tashkytis ir po jos apylinkes.. Taij zhmogus nerealiai apsidzhiauge. bet veliau jam paskambino ir prisistate kunigelis, tipo kelione su kunigu kompanija bus... nu taij tas pasake achiu, bet dingo noras vazhiuot...
Bazhnychia yra geraij, kai tauw 70+ meteliu kokiu ir nier kas vaikt gyvenime, taij ten dar gali shiek tiek laijko trintis.. zhinoma jei nemegsti prie mexiconu serialu akis varvinti
uij zinok ir su kunigais buna linksma...as zinau:))...kaip ir kirkvienas zmogus..taip ir kunigai yra skirtingi:))vieni faini kiti nea
as siaip pats irgi paprastai einu i baznycia "su reikalu". vestuves, laidotuves, etc. bet mano nuomone misios labai priklauso nuo kunigo. vieno kunigo klausant nuobodu, neidomu ir pan., o kitas kai pasneka, tai ne idomu pasidaro.. as siaip nelabai tikiu i dieva (jei tikiu, tai ko gero ne i ta, kuri vaizduoja katalikybe), bet ir bunant baznycioj gerai pagalvojus, ar paskaicius biblija ir pamascius, manau kiekvienas atrastu negincijamu gyvenimo tiesu, tik gal jos tam tikejime taip neitikinamai pateiktos..
i metus maximum nueinu 2 kartus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?