Re: Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
Nijole, ir man taip buvo, kai buvau Tavo metu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nijole, ir man taip buvo, kai buvau Tavo metu...
o tai dabar eini :? ar irgi ne :?
as jau senokai buvau. o siaip tai ten buvau dazna lankytoja. kiekviena sekmadieni. kaip priklauso
o tai dabar eini :? ar irgi ne :?
Na turejai suprast, kad neinu... nors... krikstynu ar vestuviu progomis uzsuku...
Nijolė, 20 parašė:o tai dabar eini :? ar irgi ne :?
Na turejai suprast, kad neinu... nors... krikstynu ar vestuviu progomis uzsuku...
tai as pamaniau, kad persivertei ir pradejai eiti...
Sigitas, 23 parašė:Nijolė, 20 parašė:o tai dabar eini :? ar irgi ne :?
tai as pamaniau, kad persivertei ir pradejai eiti...
Ai, tiesa pasakius, butu daugiau laisvo laiko ir nueiciau, juk kartais taip gera ramiai pasedeti tokioje vietoje kaip baznycioje...
jei turetum daugiau laiko, jauciu greiciau alaus isgerti i bara nueitum
bet man pvz ir geriau net nueiti reciau (i 3 metus karta ;D ) tada tikrai jauti, kad pasiilgai tos tylos
ypac smagu per kaledas ar velykas nueiti, tada sutinki daug pazistamu, draugu. kazkaip tokia faina nuotaika buna...
jei turetum daugiau laiko, jauciu greiciau alaus isgerti i bara nueitum
Ir alaus gerimui ribos yra... :V
Dovilė, 21 parašė:jei turetum daugiau laiko, jauciu greiciau alaus isgerti i bara nueitum
yra.... anapus
as net per sventes neinu
Sigitas, 23 parašė:Dovilė, 21 parašė:jei turetum daugiau laiko, jauciu greiciau alaus isgerti i bara nueitum
yra.... anapus
Dovile, nesnekek taip apie save...
nu kaip cia Nijole taip...
netikiu Dievuku, tai neturiu del ko eit.......... nemusk many
nu aisku. kaip yra taip yra. visus toleruojam
Kieno skatinami einame y Baznycia?
jei bažnyčia graži, tai užsuku iš estetinių paskatų.
Nueinu i baznycia mazdaug karta per pora menesiu, imetu pinigeliu i aukos dezute, uzdegu zvakute, pasedziu ir iseinu niekas neskatina, tiesiog pati noriu ten kartais apailankyti.
as apsilankau baznycioje karta per metus,na beabejo jei buna laidotuves,tada privalu...siaip mano seima neveiksto i baznycia,todel ir as visai neturiu noro...nesakau,kad netikiu dievu,nes kai man blogai daznai ji arba keikiu,arba prasau padeti,bet abejinga lyg ir neesu:)
niu nelabai einu , neturiu laiko , bet kelis kartus i metus ten apsilankau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip daznai jaunimas lankosi baznycioje? Ko joje tikisi?