Re: metal & rock
Ir dar pasakykit ka manot apie mano stiliu nuotraukoj mano?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock
Ir dar pasakykit ka manot apie mano stiliu nuotraukoj mano?
stilius kaip stiliu tik jei vaikstai juodai ar taip jau apsirengineje tai ir rengis taip toliau nes poto sviesus/normalus drabuziai ne fainiai atrodo
o siaip tai as ir taip rengios netgi biski blogiau
padarysiu foto tai pamatysite
ir beja visi mano draugai taip atrodo
o man patinka...patinkaa...truputi cof,truputi soad,truputi korn,deftones,murderdolls,motorhead,metallica,truputi pantera,rammstein,rob zombie,slipknot,static-x,mudvayne,truputi ill nino,soulfly,sepultura....per daug.
Tai daug tau patinka..
Na seip tai as db ir rengiuosi tik juodai ten tuos kitos foto tai fotkintos kai buvau darbe... Kad butu patogu tai apsirengiau taip.. O visur kitur tai rengiuosi kai priklauso Cia Anglijoj yra toks rajonas panku gotu...Tai ten faina buna kai nuvaziuoju Visi sava chebra.
man tai ir slipknot lb patinka... o ka Jus amnot apie CHILDREN OF BODOM?
nesu klausiusi sitos grupes bet ko paklausiu sako jega grupes reiks pabandyt parsisiust
beje tavo stiliukas neblogas respect
Andrius, 18 пишет:man tai ir slipknot lb patinka... o ka Jus amnot apie CHILDREN OF BODOM?
nesu klausiusi sitos grupes bet ko paklausiu sako jega grupes reiks pabandyt parsisiust
viena karta girdejau bet dar negaliu ivertinti
bet irgi girdejau kad gera grupe
KoRn tokia nesamonia groja kad kraupu.. vienintelis tikrai vezantis gabalas Falling Away From Me.. System Of A Down smuko (blemba geriausi buvo), bet visas Toxicity albumas tobulas - nepakartojamas kiekvienas gabalas.. Db Machine Head klausau.. heavy metal ir tikrai geri ju gabalai - Bite the Bullet, letesnis Deafeting Silence, Silver..
O man db geriausia daina yra Moonlight Agony-Icy plains ;DD Cool tiesiog.Arba dar gera grupe Exilia...
AS tokia muzika klausau nuo 12m,tai tokia muzika kuria reikia suvokti,ysiklausyti....Patinka Metallica,Pink floyd ir tap toliau......
Nu wisaj nebloga Muzika
katik parsisiunciau pora dainu
Nu wisaj nebloga Muzika
katik parsisiunciau pora dainu
Ir kokios grupes dainu parsisiuntei...?
o kas klauso caliban?
nes jie man ir patinka
caliban nesu klauses bet idomu butu paklausyt...
caliban nesu klauses bet idomu butu paklausyt...
tai paklausik turetu patikti
nu neesu girdejes Caliban...O kam patinka MOONLIGHT AGONY? ipac gera daina "icy plains"
metalas rulezz
m.......man begalo patinka slipkno ............nu ir dar kornai:)
nu neesu girdejes Caliban...O kam patinka MOONLIGHT AGONY? ipac gera daina "icy plains"
o as vat ju nepazistu
o kas pazista "Atreyu"?
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock