Tema: Blink182
BLINK182 ka manote apie sia grupe? asmeniskaj as juos diewinu.. galeciau klausyt ir klausyt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Blink182
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
BLINK182 ka manote apie sia grupe? asmeniskaj as juos diewinu.. galeciau klausyt ir klausyt
o jea man taipogi patinka blink182, mano viena iš megstamiausiu grupiu;] jie dideliausi gausus šaunuoliai.
Na taip, bet ju nebesigirdi, nauju dainu nebeleidzia:(
grupe išsiskyre, bet kaip girdejau kad laikinai, nor gal tai gandai.
joa jie issiskirste... ir seip kajp man teko skaityt nete kad nesiruosia atsikurt, nes Tomas db groja grupeje Angels & Airwaves, o Markas sju Traviu grupej Plus-44.. wa... seip gaila kad issiskirste.. tikraj gera grupe buwo... P.s. as juos wistiek diewinu
Eeeej ka cia niekas Blinku neklauso kad forumas mirst????? :{}
Buvau koncerte tu grybu tai krc galiu pasakyti tik viena dainuoja nesuprasi ka ba tas rekimas ir gitaru brazdinimas absoliutus ****. Grupe kuri neverta demesio visai !!!
nereali grupe man bent:)
Buvau koncerte tu grybu tai krc galiu pasakyti tik viena dainuoja nesuprasi ka ba tas rekimas ir gitaru brazdinimas absoliutus ****. Grupe kuri neverta demesio visai !!
butu idomu suzinoti kada tu tame ju koncerte buwaj... jei jie jau nebekoncertuoja kartu... o tau tikriausiai laaabiau patinka yva...
as jos anksciau klausiau pries 2 metus ar kazkas panasaus :?
nerealiai wez
na juos klausai kai buni kokios 16 o su laiku keitiesi.. pvz as neseniai atradau daunuojama poezija ir lb dziaugiusi
Blinkai yra Blinkai. Tuo viskas pasakyta. Gaila, kad jų nebėra. /;
O pačios fainiausios dainos tai yra: Feeling this ir Stay together for the kids. [[;
All the, small things
True care, truth brings
Ill take, one lift
Your ride, best trip
Always, i know
Youll be at my show
Watching, waiting, commiserating
Say it ain so, i will not go, turn the lights off, carry me home
Na, na.......;]]
labaj fajna grupe i visks
joa, gera ta grupe, man taipogi patinka...:)
nesu didziule ju fane vet kai kurios dainos tiesiog unreal ir pazvengt galima(pvz **** a dog)
JEGA:D
viena ish gerausiu gruoiu..RrR <33 gajla kad issiskyre...Dabartinej +44 (er ta kita) nepavaro tajp kajp buvusieji Blinkaj
na juos klausai kai buni kokios 16 o su laiku keitiesi.. pvz as neseniai atradau daunuojama poezija ir lb dziaugiusi
Linai tada man amzinai 16
as jau antroj klasej baigiau klausytis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Blink182