1

Tema: Blink182

BLINK182 ka manote apie sia grupe? asmeniskaj as juos diewinu.. galeciau klausyt ir klausyt smile

2

Re: Blink182

o jea man taipogi patinka blink182, mano viena iš megstamiausiu grupiu;] jie dideliausi gausus šaunuoliai.

3

Na taip, bet ju nebesigirdi, nauju dainu nebeleidzia:(

4

grupe išsiskyre, bet kaip girdejau kad laikinai, nor gal tai gandai.

5

joa jie issiskirste... ir seip kajp man  teko skaityt nete kad nesiruosia atsikurt, nes Tomas db groja grupeje Angels & Airwaves, o Markas sju Traviu grupej Plus-44.. wa... seip gaila kad issiskirste.. tikraj gera grupe buwo... P.s. as juos wistiek diewinu big_smile

6

Eeeej ka cia niekas Blinku neklauso kad forumas mirst????? :{}

7

Buvau koncerte tu  grybu tai krc galiu pasakyti tik viena dainuoja nesuprasi ka ba tas rekimas ir gitaru brazdinimas  absoliutus ****. Grupe kuri neverta demesio visai !!!

8

nereali grupe man bent:)

9

Tomas, 26 parašė:

Buvau koncerte tu  grybu tai krc galiu pasakyti tik viena dainuoja nesuprasi ka ba tas rekimas ir gitaru brazdinimas  absoliutus ****. Grupe kuri neverta demesio visai !!

butu idomu suzinoti kada tu tame ju koncerte buwaj... jei jie jau nebekoncertuoja kartu... o tau tikriausiai laaabiau patinka yva...

10

as jos anksciau klausiau pries 2 metus ar kazkas panasaus :?

11

nerealiai wez

12

na juos klausai kai buni kokios 16 o su laiku keitiesi.. pvz as neseniai atradau daunuojama poezija ir lb dziaugiusi wink

13

Blinkai yra Blinkai. Tuo viskas pasakyta. Gaila, kad jų nebėra. /;
O pačios fainiausios dainos tai yra: Feeling this ir Stay together for the kids. [[;

14

All the, small things
True care, truth brings
Ill take, one lift
Your ride, best trip

Always, i know
Youll be at my show
Watching, waiting, commiserating

Say it ain     so, i will not go, turn the lights off, carry me home
Na, na.......;]]

15

labaj fajna grupe i visks

16

joa, gera ta grupe, man taipogi patinka...:)

17

nesu didziule ju fane vet kai kurios dainos tiesiog unreal big_smile ir pazvengt galima(pvz **** a dog) big_smile JEGA:D

18

viena ish gerausiu gruoiu..RrR <33 gajla kad issiskyre...Dabartinej +44 (er ta kita) nepavaro tajp kajp buvusieji Blinkaj

19

Linas, 18 parašė:

na juos klausai kai buni kokios 16 o su laiku keitiesi.. pvz as neseniai atradau daunuojama poezija ir lb dziaugiusi wink

Linai tada man amzinai 16 big_smile

20

as jau antroj klasej baigiau klausytis big_smile