481

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

Indrute wrote:

zinoma,netgi privalo:::001

tu dovanu niekad negavai vibratoriaus ir slepeciu?
nu kam slepetes tu zinai.o kam vibratorius?o jai slepetes nepatiks galesi uzsi.....

482

Aivaras wrote:

As is tu kurie mano jog vyras pakvietes mergina uz ja moka. Kaip ir mano jog jus silpnoji lytis ir t.t. ir pan. Is tu kurie niekada neleis jog uz ji moketu moteris, nebent tai butu tikrai gera pazystama, drauge ar pan.
Ir taip patinka is principo pasiepti kokia lygiu teisiu stumeja ir parodyti tikra jos vieta kai pasitaiko tam proga.
Savo nuomone i tema jau esu issakes auksciau. Galiu ir trecia karta pakartoti. Pagal etiketo taisykles kas kviecia tas moka. Nors bet kokiu atveju as visada susimoku pats uz save kaip minimum. Jei tai pasimatymas visada sumoku as. Tai darau todel kad man tai primtina o ne todel kad privalau ir  jei man kas pareikstu kaip kad tamsta kad tu uz mane privalai sumoketi ir tik todel kad as moteris....
As niekam nieko neprivalau ir niekam nieko nesu skolyngas. Ir po tokio pareiskimo tokia pareiskeja is karto liktu pasimatyme pati su savimi ir su savo saskaitos apmokejimu...

Pagarba.

483

siais laikais vyrai pasikele, jie pakviete panele noretu kad dar ir pana uz save susimoketu ir uz bahura big_smile taip ju manymu butu idealiausia

484

Nu cia jau nesamone tikrai parasei smile kiekvienas save gerbiantis zmogus neleis kad uz ji moketu.. o tuolabiau vyras smile

485

o as pazystu tokiu kurie tiesiogiai sako : gal pastatytum man gerimo ir pan.

486

O as pazystu tokiu moteru kurios parsidavineja. Ir ka?  Jei pasak taves del to kad tu pazysti tokiu kurie praso jog tu uz ji sumoketum visi vyrai pasikele ir gyvena is moteru kisenes. Tai tada taip iseina jog visos  moterys kekses nes as pazystu tokiu.

487

Aivaras wrote:
Indrute wrote:

zinoma,netgi privalo:::001

Jei privalo, tada ziurek tema pavadinimu ''Ar mergina privalo vaikinui daryti oralini''

+1

488

Aš už etiketo taisyklę, kas kviečia - tas moka. Nors man tikrai ne problema susimokėti ir už save ir už kitą, bet visada malonu, kai vyrai parodo savo džentelmeniškumą ir pasiūlo sumokėti smile

489

Mokėjimas priklauso, nuo santykių statuso, jei pakvieti panele susitikt, mažai dar esate bendravę, tada šiaip mokėt turi kas pakvietė, bet aišku yra ir tokių panelių, kurioms nepatinka kai vaikinas moka už jas. Bet tokių labai mažai big_smile

490

Yra labai daug merginu kurios tiesiog megsta nemakamai papietauti. Susiranda per ieskoka jis pakviecia o tada prisisako visokiu. As manau kad jei nera normaliu santykiu apie jokius mokejimus nera kalbos. Na nebet nori buti isnaudotas kokios barakudos.

491

Arturai uzrodyk bent viena barakuda draugiskai. Nors uzmusk nei vienos surasti negaliu smile

492

Arturas wrote:

Yra labai daug merginu kurios tiesiog megsta nemakamai papietauti. Susiranda per ieskoka jis pakviecia o tada prisisako visokiu. As manau kad jei nera normaliu santykiu apie jokius mokejimus nera kalbos. Na nebet nori buti isnaudotas kokios barakudos.

O aš pastebėjau tokį keistą vaikinų elgesį... pakviečia į kavinę, žinoma, ne iš pigiųjų, nes nori parodyt klasę, o paskui kinkas drebina, kad neduok tu Dieve, panelė užsisakys brangaus maisto ir jam neužteks pinigų...
Nu tai arba veskit į tokią, kur galėsit išsimokėti (jei siūlotės sumokėti) arba iškart kvieskit tik kavos, o ne vakarienės, pietų ar pan. jei nesat tikri savo finansiniais pajėgumais
Tikrai esu turėjus tokių nemalonių situacijų, kad matai kaip vaikinas skaičiuojasi ar jam užteks, o pasisiūlius susimokėti kiekvienam už save baisiai įsižeidžia... Juk, jei aš kasdien valgau ne iš pigesnių patiekalų, tai ir pasimatyme nekitaip valgysiu smile

493 (edited by Eglė 2013-03-16 22:45)

Iš mano pusės apsurdas, leisti vyrui mokėti už tave per pirmą pasimatymą, nebent mėgstat likti skolingos. Nes būtent man toks jausmas lieka, kai nepažįstamas moka už mano pietus/vakarienę ar paprasta kavą.

Bet jau tikrai nemokėčiau už vaikiną, jei jį pasikviesčiau vakarienės. Jei nesieja jokie santykiai, tai ir moka kiekvienas už save.
Nors jaučiu jei ir sietu santykiai, už kebabą ar dešraini pati susimokėčiau big_smile

494

jei  kvieti tai  ir moki čia nerašyta taisyklė nera ko diskutuoti ....

495

as karta pamirsau pats sau pavedima padaryt ir man teko krapstyt centus is kisenes,kad kava pavaisint.paskuj gavau zinute su visa tiesa apie mane.jai as ja sutiksiu kada nors -nupirksiu kibira kavos ir ispilsiu jai ant galvos.
man keista,kad bobiskas mastymas apsiriboja ties to kur vaikinas jas nuveda.nors kita vertus gyvendamos daugumoj atveju su tevais ir negalincios pacios leist pilnavercio gyvenimo negalvoja apie jokias alternativas.tik cia ir dabar.

496

Siais laikais pilna merginu su tokiu mastymu. Jei as isiskeciu vyras turi mane islaikyti. O as gyvenu atostogomis.

497

Anciasnapis wrote:

as karta pamirsau pats sau pavedima padaryt ir man teko krapstyt centus is kisenes,kad kava pavaisint.paskuj gavau zinute su visa tiesa apie mane.jai as ja sutiksiu kada nors -nupirksiu kibira kavos ir ispilsiu jai ant galvos.
man keista,kad bobiskas mastymas apsiriboja ties to kur vaikinas jas nuveda.nors kita vertus gyvendamos daugumoj atveju su tevais ir negalincios pacios leist pilnavercio gyvenimo negalvoja apie jokias alternativas.tik cia ir dabar.

Man buvo panašus atvejis, kad vaikinas aršiai reikalavęs sumokėti už abiejų kavą paskui gavo atsakymą kad banko kortelių neaptarnauja smile Aš sumokėjau tą kartą, o jis jautėsi skolingas ir nusivedė dar kartą mane kavos..
O dėl pačios vietos, kartais geriau jau nusivestų mane į mcdonaldą kavos ar kokios ten velnio maisto paragaut, bet būtų savimi ir pasitikėtų savo bendravimo įgūdžiais, nei vestųsi į prašmatnų restoraną ir pats dėl to nejaukiai jaustųsi, muistytųsi ir nesugebėtų sakinio protingo suregzt smile

498

Manau kiekv uz save, siaip kiek tekdavo siulytis suimoketi neleidzia paprasciausiai nesinori mustis kavineje tai ir lidi sumoketi vyriskiui tegu ...bet smagiau kai moka kiekv uz save bent jau man smile

499 (edited by Ignas 2013-03-19 16:39)

Pataisykite, jei klystų, bet pagal etiketą, jeigu vaikinas kviečia merginą, tai bent jau turėtų pasiūlyti susimokėti, o jau toliau merginos teisė rinktis, ar leisti jam sumokėti, ar paprieštarauti ir susimokėti pačiai už save. Jeigu tiesiog abu nutaria atsigerti - paprastai moka kiekvienas už save. smile

Vaišės nelygu vaišėms. Kavos, arbatos, deserto pavaišinus, manau tiek vaikinui neturėtų būti problema sumokėti, tiek mergina neturėtų jaustis nepatogiai būdama skolinga. Pietūs, vakarienė, gėrimai ir t.t.: jau žinoma ne keli litai. Tai čia jau tada deramiau būna, kuomet dalinasi mokėdami, nebent vėl vaikinas pasisiūlo sumokėti. smile

Trečia. Čia minėjo, kad va nebuvo pavedimo, netikėtumai ir t.t. Praktinis patarimas: jei jau ruošiatės pasimatymui, tai nesiruoškit paskutinį vakarą, o žmoniškai pasiruoškit ir susiplanuokit. Išlenda finansų ar dar kokia problema? Susitvarkyti laiko bus ir nereiks, vaizdžiai tariant, "triesti į britvą". smile Manau nieko nėr geriau už sklandų susitikimą, o ne tokį, po kurio gėda poto pažiūrėti į akis. smile

Na ir kas be ko, tiesą čia ne vienas sakė aukščiau: jeigu negalit sau leisti, tai ir neapsimetinėkit kažkuo kitu, vesdamiesi merginą į prabangius restoranus ar kavines ir poto nereiks graužtis nagų ar baimintis, kad neišsimokėsit. smile

500

na manau, kad kas kviečia tas moka smile toks jau tas etiketas smile  bet jei mane kviečia kavos, o aš noriu valgyti  niekada nemanysiu kad kažkas (ar tai būtų vaikinas ar draugė) turi už mane mokėti. Kažkaip sugebu už save ir ne tik už save  susimokėti ir tuo labai džiaugiuosi smile Mano nuomone , nežiūrint į santykių statusą (ar tai pirmas pasimatymas, ar penkioliktas ar tiesiog pasisėdėjimas su drauge) visada turi būti kažkokia lygybė  ir susitarimas -niekas už nieką neprivalo mokėti. reikia - sumoku, sumoka už mane-dėkui, aš sumokėsiu kitą kartą smile nepatinka jaustis skolinga smile