841

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

Audrius пишет:

Ramune, man toks vaizdas, kad tu vienuole ir seksu neuzsiimineji big_smile. Esme tame, kad vyrai visada is merginu nores naudos, kas nores sekso, kas nores dar ko. Yra vyru kurie nori meiles, romantikos, patys yra aistringi meiluziai ir seksas jiems patinka, mes zmones, normalus zmones, norim buti milimi ir myletis smile. O vaisinti mergina brangiais kokteiliais ir moketi uz ja kai jai svarbu tik, vakara ar diena su tavim praleisti, neziurint ar kazkas su jumis ateityje bus ar nebus smile. Man isvis vyras kuris dirba ir sunkiai uzdirba savo pinigus isleidzia kokiai barbei pinigu uz tai, kad ji suvalgys dubeneli sriubos ar paziures koki bereiksmi filma, saves negerbia galiu pasakyti. O panos yra tokios moka naudotis vyru silpnybem smile.

Bet ar gi kas pasakyti, kodėl panos tokios pasidarė? Kas jas išlepino? Ar ne tie patys vyrai? Ir nieko prieš galutinį tikslą nesakiau, tik pasitikslinau wink

842

Man atrodo, kad ji viska gerai supranta, tik siaip cia suda mala big_smile.

843

Ramunė пишет:
Audrius пишет:

Ramune, man toks vaizdas, kad tu vienuole ir seksu neuzsiimineji big_smile. Esme tame, kad vyrai visada is merginu nores naudos, kas nores sekso, kas nores dar ko. Yra vyru kurie nori meiles, romantikos, patys yra aistringi meiluziai ir seksas jiems patinka, mes zmones, normalus zmones, norim buti milimi ir myletis smile. O vaisinti mergina brangiais kokteiliais ir moketi uz ja kai jai svarbu tik, vakara ar diena su tavim praleisti, neziurint ar kazkas su jumis ateityje bus ar nebus smile. Man isvis vyras kuris dirba ir sunkiai uzdirba savo pinigus isleidzia kokiai barbei pinigu uz tai, kad ji suvalgys dubeneli sriubos ar paziures koki bereiksmi filma, saves negerbia galiu pasakyti. O panos yra tokios moka naudotis vyru silpnybem smile.

Bet ar gi kas pasakyti, kodėl panos tokios pasidarė? Kas jas išlepino? Ar ne tie patys vyrai? Ir nieko prieš galutinį tikslą nesakiau, tik pasitikslinau wink

Krc, pagal tave geriausias vyras turi buti impotentas, o dar geriau bus kai isvis visi vyrai atsibos ir pereisit ant robotu. Visada vyrai blogi, tik jus sventos..

844

Ponaitis пишет:

Krc, pagal tave geriausias vyras turi buti impotentas, o dar geriau bus kai isvis visi vyrai atsibos ir pereisit ant robotu. Visada vyrai blogi, tik jus sventos..

Kame tu tai įžvelgi? Nieko panašaus nesakiau smile

845

Audrius пишет:

Man isvis vyras kuris dirba ir sunkiai uzdirba savo pinigus isleidzia kokiai barbei pinigu uz tai, kad ji suvalgys dubeneli sriubos ar paziures koki bereiksmi filma, saves negerbia galiu pasakyti. O panos yra tokios moka naudotis vyru silpnybem smile.

Nežinau gal pasenau bet kiek prisimenu save ir savo buvusius ir esamus draugus ir pažįstamus tai visada mokėjo ir dabar moka vyrai už panas ir jokiu budu atvirkščiai .Tokius visada vadindavom Alfonsais.

846

Per tokius panos ir islepo smile.

847

ha ha, linksma temyte wink mano nuomone normalus vyras niekada neskaiciuos centu, ypac jeigu tai liecia pasimatymus su moterim wink

848

Normali mergina nebendraus del pinigu ir centu.

849

tikrai ne wink bet yra dvi puses, vyrai nori eiti i pasimatymus su graziom moterim ir cia skaitosi ne isskaiciavimas, o kai merginai labiau rupi vyruko pinigine nei isvaizda cia jau kazkas nenormalaus wink na tikrai nemanau ar atsirastu bent viena mergaite, kuri neigali uz save susimoketi restorane wink tiesiog vyram matau restorano saskaita didziausias galvos skausmas wink) dar karta pasikartosiu normalus vyras centu niekad neskaiciuos wink ir cia ne piniginis klausimas labiau, o vyro poziurio i moteri wink as vis dar uz tuos vyrus, kurie atidaro duris moteriai, dovanoja geles.. ir leidzia pasijusti moteriai su juo wink)

850

Kai moteri myli tikrai ir neskaiciuosi pinigu smile. O kai matai pirma karta tai net nesinori moketi uz tai, kad tik jos noras butu patenkintas smile.

851

Kaip tu su žinai pirma pažinties diena myli ja ar ne.:::b25 Juk niekas neliepia apipilti jos deimantais .Nejau i pasimatyma ar i žvalgytuves eini tik tada kai pana perveda tam tikra suma i tavo saskaita.Aišku galiu sutikti kad galima vaikščioti ir bendrauti visur nebutinai tai turi buti kavinė ar restoranas ne visos ir panos to pageidauja bet jei jau nutiko taip kad reikia papurtyti pinigine nejaugi dėl to smarkiai reikia sukti galva.Manau tai tikrai ne pasaulio pabaiga kad piniginė suplonės viena kita dešimtine.

852 (2014-01-01 12:31 отредактировано Ponaitis)

Juli пишет:

tikrai ne wink bet yra dvi puses, vyrai nori eiti i pasimatymus su graziom moterim ir cia skaitosi ne isskaiciavimas, o kai merginai labiau rupi vyruko pinigine nei isvaizda cia jau kazkas nenormalaus wink na tikrai nemanau ar atsirastu bent viena mergaite, kuri neigali uz save susimoketi restorane wink tiesiog vyram matau restorano saskaita didziausias galvos skausmas wink) dar karta pasikartosiu normalus vyras centu niekad neskaiciuos wink ir cia ne piniginis klausimas labiau, o vyro poziurio i moteri wink as vis dar uz tuos vyrus, kurie atidaro duris moteriai, dovanoja geles.. ir leidzia pasijusti moteriai su juo wink)

Jei tai yra mergina su kuria ilgalaike draugyste, rimta draugyste, meile, arba net zmona, tada sumoketi visada galima. Jei kolega ar tiesiog pazystama, cia jau priklausys nuo situacijos ir nuo paties zmogaus, ant kiek ji vertinu.
Kalbant apie grazuoles, is kur toks mitas, kad visiems vaikinams rupi tik grozis? Yra vidutinio grozio, arba su grozio, figuros trukumais kurios taip pat ziuri i vaikinus kaip i pinigu objekta.
Kitas klausimas butu toks, kodel merginos pacios save stato i tokias vietas, kad uz ju buvima, ypac cia toms kurias tik 5 minutes pazisti, kodel jos pacios parodo, kad jei nori bendraut, tai mokek? Arba pirk kokteilius, nuvesk i kina, po to lieki pakeistas kaip kojine, nes ras vaikine 100 priezasciu ir trukumu, kad atsikratyt ir prasidet su kitu arba grizt pas buvusi, kuris skaudino. 
Nejau merginos kainuoja? Ypac tiek kiek kazkoks kokteilis? Todel ir sakau, maziau ieskokit pazinciu visokiose pubose, klubose.

853

Gedukas tai ko cia vis dar sedi ir be panos esi, nes kaip tu moki uz kievienos barbes beprasmi pasisedejima su tavim big_smile. Cia kalbama ka tu perki. Tu man pasakyk nuo kada merginos demesys yra perkamas? Sutinku kai turi ilgalaike drauge tada gali ir sumoketi, bet mes kalabam apie tai ar verta moketi uz merginos poreikius kai tu ja matai pirma, nu antra karta, bet tarp jusu nieko nera, tiesiog faktas tas, kad jos  turi pacios uz save moketi, taip jos vyram parodo jog yra savarankiskos ir nepriklausomos, jog jos nera mum skolingos, ne bet jei tau desimt litu ismetus ant panos ir ji tau tik tada atraso, tai sekmes su tokiom tada big_smile.

854 (2014-01-01 16:40 отредактировано gedukas)

Pagaliau supratau kadangi visur ir visada mokėdavau už panas ir dabar dar moku tai dėl ta dabar turiu žmona ir kelis vaikus štai pasirodo kur šuo pakastas o aš žioplys galvojau kame šaknis.:::010

855

Taip tu ir turi, jei cia sedi, o gal zmonele nepatraukli pasidare, kad cia meiluzes ieskai, o vaikai uzkniso juodai, kad nori nuo kasdienybes pabegti su kokia dailia ir figuringa moterimi big_smile. Palik foruma jaunoms galvoms, o ne savo iskrypusiom fantazijom.

856

Kad ir vadinasi portalas ieskok bet nevisi čia esantis ieško to paties ko ir tu ieškai.Nemaža dalis čia esančiu ieško bendravimo malonumo ne išimtis ir aš beje ir mano žmona.Ir šiaip jaunai galvai su ožio kvapu reiktu pasimokyti elementaraus mandagumo.Tik menkystos taip elgiasi kai pritrūkus argumentu įžeidinėja oponuojančia puse.:::001

857

Gedukas, o nepaklausei savo poros del ko jinai draugauja ir gyvena su tavim?:)

858 (2014-01-02 12:53 отредактировано gedukas)

Tiesa pasakius ne.Kažkaip per dvidešimt vienus gyvenimo metus net nekilo mintis paklausti kodėl gyvename kartu.Gal todėl kad buvome vienas kitam ramstis šioks toks nes santykiu aiškinimuisi nelabai buvo ir yra laiko nes abu esame laibai užimti šiame gyvenime.O kodėl klausiate.Jeigu patikslinsi dėl ko aš turiu jos to paklausti butinai paklausiu o gal net ir pati i ji atsakys jeigu apsilankys forume.Nes mano žiniomis forume ji lankosi retai dažniausiai su savomoteriška šobla pramogauja tarpusavyje.

859

gedukas пишет:

Tiesa pasakius ne.Kažkaip per dvidešimt vienus gyvenimo metus net nekilo mintis paklausti kodėl gyvename kartu.Gal todėl kad buvome vienas kitam ramstis šioks toks nes santykiu aiškinimuisi nelabai buvo ir yra laiko nes abu esame laibai užimti šiame gyvenime.O kodėl klausiate.Jeigu patikslinsi dėl ko aš turiu jos to paklausti butinai paklausiu o gal net ir pati i ji atsakys jeigu apsilankys forume.Nes mano žiniomis forume ji lankosi retai dažniausiai su savomoteriška šobla pramogauja tarpusavyje.

man atrodo is kart ir atsakei i klausima smile bet dar galimas atsakymas, nes vienas kita suprantame ir palaikome, ir mums patinka buti kartu smile

860

Ačiū Kotryna jums už tai kad pataisėte .Pats taip ne bučiau sugebėjęs.:::045