Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
aš manau, kad reikia už panelę sumokėti, kadangi išėjimas į kavinė tai vis kažkokia proga, prasiblaškymas, pramogavimas, tai vienas būdų kaip galima panelę palepinti.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aš manau, kad reikia už panelę sumokėti, kadangi išėjimas į kavinė tai vis kažkokia proga, prasiblaškymas, pramogavimas, tai vienas būdų kaip galima panelę palepinti.
labai sauniai pasakyta liuks
Lepinimas, kaip kam. Kokiai Erikutei tai realybeje tai maziausiai 200 lt kavinei tektu isleisti, o jei pasakysi spausk ant stabdziu, tai tada tokios supyksta, mat kaip cia taip.
nu vaizdas geras abu ateina i kavine ir kekvienas moka uz save.is sales taij tikraij ne kaip atroditu.
taip atrodo, kad pinigu neskaiciuoji :D del ju dazniausiai pykstamasi, todel ka perki, uz ta ir susimoki.
ir siaip gautas valgis gerimas ar kas kita, man asmeniskai nebesuteikia malonumo. nezinau kodel kai kurios merginos tik iesko, kad kas kuom pvaisintu, nejau jaucia pasitenkinima is to, kad ima?
uzsisakineti reikia tai, uz ka gali pati susimoket, del visa ko nelabai suprantu tokiu pasimatymu samatu, kaip 200lt, tai kazkas nenaturalaus jau. ir pasimatymo esme yra ne suvalgytas maistas ar isgerti gerimai, o bendravimas. na, bet jei vyras is principo nemoketu uz mano kavos puodeli (t.y. man isstraukus pinigine jam leistu savigarba leisti man paciai susimoket), tai suprasciau, kad tai skrudzas, jam visur vaidenasi barakudos, ir toliau nebendrauciau nors, kaip sakiau, tokioj situacijoj pati dar nebuvau. normaliai netgi dalykiniu susitikimu metu saskaitas apmoka vyrai. taip jau yra. sitas dalykas rodo vyro pagarba moteriai ir sau.
uzsisakineti reikia tai, uz ka gali pati susimoket, del visa ko nelabai suprantu tokiu pasimatymu samatu, kaip 200lt, tai kazkas nenaturalaus jau. ir pasimatymo esme yra ne suvalgytas maistas ar isgerti gerimai, o bendravimas. na, bet jei vyras is principo nemoketu uz mano kavos puodeli (t.y. man isstraukus pinigine jam leistu savigarba leisti man paciai susimoket), tai suprasciau, kad tai skrudzas, jam visur vaidenasi barakudos, ir toliau nebendrauciau nors, kaip sakiau, tokioj situacijoj pati dar nebuvau. normaliai netgi dalykiniu susitikimu metu saskaitas apmoka vyrai. taip jau yra. sitas dalykas rodo vyro pagarba moteriai ir sau.
nu jaij jau negali sumoketi uz panele bare ar dar kur taij veskis ja i miska ar dar kur nors kur nereike moketi.uz nieka.man asmeniskaij butu labaij nesmagu nesumoket ir ziuret kaip ji pati uz save susimoka geda tikraij
Na svarbiausia merginoms taip rupi,kad jas pavaisintu kuom.Ir toks malonumas buti vaisinamom, na nezinau, gal namie niekas nemaitina.
nu zinok nemaitina, tenka paciom gaminti tik uztat koks kaifas vaises
O figura, figura? Sprogsit, ir siaip nesuprasi jus, tai bijot del figuros, tai nori valgyt ir gerti kibirais uz vaikino saskaita. Apsispreskit.
kad figura sugadint, turetumei pastoviai sert (ne vaisint, bet sert, pabreziu) ir isgert kibiro nevaliociau
man kaip tik vakar vienas vyriskis parase cia, kad nuostabus dalykas ta moteris, niekad nezinai kas jos galvoj dedasi
kasdien kava gerti nesveika. kompota namie isvirk ir vsio:D
Džentelmenas sumokės, o alfonsas atvarys į pasimatymą ir dar cigaretės paprašys, nes, atseit, pamiršo nusipirkti. Stereotipas, senamadiškumas - vadinkite kaip norite. Gal merginai sau už gėles irgi pačiai susimokėti?
Merginoms geles, vaikinams buteli viskio. :DDD
Mergina yra kaip vaikas, kuri reikia niancinti ir tiek:D dar su servetele veida nuvalyt visiems matant:DDD
kasdien kava gerti nesveika. kompota namie isvirk ir vsio:D
tai vat kol nekvieti manes niekur, tai su kompotu ir sedziu namie
Nu matai, as jaunas, nepatyres, man 25, tau 33, tai kam tau toks vaikas ne is turtuoliu seimos dar;D
tu man paaiskink, kas yr tau su tais turtais, kodel juos visur kisi
Nes jus visos del ju ir bendraujat:D Kad ir jaunas su sirdim bet ant ozio atjotu, butu blogas, uztat ant grazaus arklio jaunas bet be sirdies tai patiktu. Katra tu renkies? ta katras ant ozio, ar ta katras ant arklio?
pala pala, o kai mergiotes sako, kad jus bendraujat tik del sex, tai iskart pasiunti dabar pats uzsiciklines ant to, kad visos tik pinigu nori neiziuri kazko besikartojancio?
man zinok sirdies reik. sakiau gi jau anksciau. man reikia draugo ir meiluzio, nesakiau sponsoriaus.
nu vaizdas geras abu ateina i kavine ir kekvienas moka uz save.is sales taij tikraij ne kaip atroditu.
visoje europoje atrodo normaliai,,tik lietuvoje kazkodel atrodys ne kietai:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?