Тема: ar visada pasitikit savimi ?
ar visada savimi pasitikit pvz kabindami panele, nuo ko priklauso jusu ryztas kai norite uzkalbint patinkancia panele ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar visada pasitikit savimi ?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar visada savimi pasitikit pvz kabindami panele, nuo ko priklauso jusu ryztas kai norite uzkalbint patinkancia panele ?
nuo oro ir nuo noro
nuo nuotaikos noro, na oras taipogi si ta sudaro
Jeigu atvirai - niekada savim pilnai nepasitikiu. Kiekvienas žmogus klysta ir as ne įšimtis.
joa as ir as savim net tolete nepasitikiu:D
jei yra didelis noras visada atsiras ir drasos uzkalbint patinkancia mergina
pritariu egidijui jej panele patinka taj ir pasitikejimas atsiranda:)
beveik visada
beveik visada
ne beveik, o visada
evelina o tu ir p\aneles kibini?:D
evelina o tu ir p\aneles kibini?:D
paprasciausia ji didele aktyviste
niu abejoju ar yra pasauli zmogutis kuris 100% savim pasitiketu kaskiek visada suabejojam ar dvejojam
tobulu nera ir tai gerai
neseniai, mano manymu, gera minti ta tema knygoj perskaiciau, ypatingai graziom merginom gyvenimas daznai tampa sumautas vien del to, kad jas "kabinti" isdrista tik patys izuliausi vaikinai, o tokiem gyvenime arba labai sekasi, arba (dazniau) labai nesiseka ir kartu i ta nesekmiu liuna nusitempia merginas.
siaip bent man isties sunkiau parodyti demesi isoriskai patrauklesnei merginai, tai didina rizika buti atstumtam, o vaikinai gi labai bijo prarasti savigarba;)
Bent jau stengiuos pasitiketi, bet..nevisada tai taip puikiai pavyxta..Bet dzin delto as nesijaudinu, juk esam nerobotai..:D
Nuo nuotaikos, jaudulio (saziningai kai isgeriu liezuvis atsirisa visiem tada smagu ir merginas kabint nesilauzai), aisku cia tik mano amzziuj toks dalykas bet nuo veido (ta prasme ar spuogu prisoke ar po atostogu su nudegusiu graziai veidu skirtumas yra)
Isvis, kas per klausimas su tokiu zodziu VISADA?!
neseniai, mano manymu, gera minti ta tema knygoj perskaiciau, ypatingai graziom merginom gyvenimas daznai tampa sumautas vien del to, kad jas "kabinti" isdrista tik patys izuliausi vaikinai, o tokiem gyvenime arba labai sekasi, arba (dazniau) labai nesiseka ir kartu i ta nesekmiu liuna nusitempia merginas.
siaip bent man isties sunkiau parodyti demesi isoriskai patrauklesnei merginai, tai didina rizika buti atstumtam, o vaikinai gi labai bijo prarasti savigarba;)
idomi mintis, reikes isiminti o kodel ishgerus dingsta savigarba? :]
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar visada pasitikit savimi ?