1

Тема: ar visada pasitikit savimi ?

ar visada savimi pasitikit pvz kabindami panele, nuo ko priklauso jusu ryztas kai norite uzkalbint patinkancia panele ?

2

Re: ar visada pasitikit savimi ?

nuo oro ir nuo noro big_smile

3

nuo nuotaikos big_smile noro, na oras taipogi si ta sudaro big_smile

4

Jeigu atvirai - niekada savim pilnai nepasitikiu. Kiekvienas žmogus klysta ir as ne įšimtis.

5

joa as ir big_smile as savim net tolete nepasitikiu:D big_smile big_smile big_smile

6

Inesa, 18 пишет:

ar visada savimi pasitikit pvz kabindami panele, nuo ko priklauso jusu ryztas kai norite uzkalbint patinkancia panele ?

jei yra didelis noras visada atsiras ir drasos uzkalbint patinkancia mergina wink big_smile

7

pritariu egidijui jej panele patinka taj ir pasitikejimas atsiranda:)

8

beveik visada

9

Evelina, 17 пишет:

beveik visada

ne beveik, o visada wink big_smile

10

evelina o tu ir p\aneles kibini?:D

11

Evaldas, 21 пишет:

evelina o tu ir p\aneles kibini?:D

paprasciausia ji didele aktyviste wink big_smile

12

niu abejoju ar yra pasauli zmogutis kuris 100% savim pasitiketu big_smile kaskiek visada suabejojam ar dvejojam big_smile tobulu  nera ir tai gerai big_smile

13

neseniai, mano manymu, gera minti ta tema knygoj perskaiciau, ypatingai graziom merginom gyvenimas daznai tampa sumautas vien del to, kad jas "kabinti" isdrista tik patys izuliausi vaikinai, o tokiem gyvenime arba labai sekasi, arba (dazniau) labai nesiseka ir kartu i ta nesekmiu liuna nusitempia merginas.
siaip bent man isties sunkiau parodyti demesi isoriskai patrauklesnei merginai, tai didina rizika buti atstumtam, o vaikinai gi labai bijo prarasti savigarba;)

14

Bent jau stengiuos pasitiketi, bet..nevisada tai taip puikiai pavyxta..Bet dzin delto as nesijaudinu, juk esam nerobotai..:D

15

Nuo nuotaikos, jaudulio (saziningai kai isgeriu liezuvis atsirisa visiem tada smagu ir merginas kabint nesilauzai), aisku cia tik mano amzziuj toks dalykas bet nuo veido (ta prasme ar spuogu prisoke ar po atostogu su nudegusiu graziai veidu skirtumas yra)

16

Isvis, kas per klausimas su tokiu zodziu VISADA?! big_smile

17

Dovydas, 22 пишет:

neseniai, mano manymu, gera minti ta tema knygoj perskaiciau, ypatingai graziom merginom gyvenimas daznai tampa sumautas vien del to, kad jas "kabinti" isdrista tik patys izuliausi vaikinai, o tokiem gyvenime arba labai sekasi, arba (dazniau) labai nesiseka ir kartu i ta nesekmiu liuna nusitempia merginas.
siaip bent man isties sunkiau parodyti demesi isoriskai patrauklesnei merginai, tai didina rizika buti atstumtam, o vaikinai gi labai bijo prarasti savigarba;)

idomi mintis, reikes isiminti wink o kodel ishgerus dingsta savigarba? :]