1

Topic: kokios merginos patinka vaikinams?

kokios merginos patinka vaikinams? tai vat noreciau kad vaikinai pasakytju kokios merginu savybes ar bruozai jum labiausei patinka. . .

2

Re: kokios merginos patinka vaikinams?

o tu nemanai, kad visu vaikinu skoniai skirtingi merginu atzvilgiu? wink
manau pati bachuru demesiu tikrai neturetum skusti wink big_smile
bet man tokios iskvepintos, ispustytos ir ispaikintos mergaites, kaip tu visai ne prie sirdies wink
man tokiu graziu perliuku nereikia wink geriau jau naturalus paprastas grozis smile

3

as uz naturaluma , kai mergina nepasikelusi , normalei bendraujanti , aisku patraukli ir nieks nereikalauja kat atrodytu kaip manekene nes tos fifatckos dazneusei buna kiauros arba turi nereliu poreikiu is tavo kisenes kuriuos nori igivendinti big_smile kaskas yra pasakes kat su isvaizda gyvensi du menesius big_smile o jei per tuos du menesius nesusiris bendravimas ir bendri interesai tai isvaizda toliau ir nieko nepagelbes big_smile

4

vieniems reikia TIK grazios,kitiems,TIK protingos ir grzios....galeciau vardinti ir vardinti,galiu pasakyt tik tiek,kiek vaikinu,tiek ir nuomoniu....:p

5

Klara, 17 wrote:

kokios merginos patinka vaikinams? tai vat noreciau kad vaikinai pasakytju kokios merginu savybes ar bruozai jum labiausei patinka. . .

va tokios kaip tamsta! .. cia apie isvaizda.. o toliau... pabendravus.. isvaizda neberupi big_smile

6

kodel neberupi? labai smarkiai neberupi, bet truputuka rupi big_smile
o cia tarpkitko, pas tave Klara 9 foto kur yra? nu jei ten tikrai tavo foto, vadinas kazkas jau seniau intike buvo paplatines, nes viename klipe, kuris pas mane kompe yra, ta foto buvo panaudota vienai nl dainai

7

tokie cia klausimai kartais keliami bereiksmiai, nes kiekvienam vis kitokia mergina gali patikti. Jeigu tau kas patinka asmeniskai to zmogaus ir paklausk kokios merginos jam patink, o jeigu pasakytu, kad pvz. patinka tokia ir tokia, bet tu i ja ne velnio nepanasi tai ka keisiesi gal?

8

kurios zino ko nori ir ko is ju nori, kurios sugeba demesi pelnyti vidiniu zavesiu o ne apsimestiniu naivumu. grazios

mano kuklia nuomone

9

labiausiai tai pripuciamos:D nei zyzia:D nei praso ir t.t big_smile ir daryk ka nori:D visur neshkis;D niekas net nematys beveik:D :::223

10

Apie savybes tai tingiu, pasakoti ir kartotis jau daugybe kartu visur esu rases..O isvaizda tai kazkas panasaus kur savo fotkese isidejai pana be galvos..Va jos figura tai tikrai ciky, nu aisku ir veidelis turi buti atitinkamas..:D

11

jug kieikvienas vaikinas  turi kita skoni

12

Evelina, 17 wrote:

jug kieikvienas vaikinas  turi kita skoni

Zinoma. Vienas durnelis sako man:" slepkis krumuose". o kitas uzknisineja sms zinutemis. kokia as jam grazi. nenoriu, kad vaikinai manimi dometusi tik del grozio:{} Tada man tokio nereikia:P

13

reikai reikia:D jie niekas nemyles imsi ta kurys tave myles tik del grozio nors tau jis bus ir kvailas bet grazus:D

14

nu kiek draugai sako tai nesu fifa gal tik i ja panasi bet is bendravimo taij nea, na bet kiekvienam spresti, o vaikinu ne vieno nesuprasi jie sako kad patinka tokios bet ziuri i kitokias ir panaseij

15

Klara, 17 wrote:

nu kiek draugai sako tai nesu fifa gal tik i ja panasi bet is bendravimo taij nea, na bet kiekvienam spresti, o vaikinu ne vieno nesuprasi jie sako kad patinka tokios bet ziuri i kitokias ir panaseij

totali fyfa big_smile big_smile big_smile

16

na gal tauj taip atrodo nesigincysiu, jai tju sprendi pagal isvaizda smile

17

is foto kitaip ir nenuspresi wink gyvai sutikes ir pabendraves gal kitokia nuomone susidaryciau :V big_smile
bet gatveje pamates tikrai fyfa palaikyciau big_smile big_smile big_smile

18

nea as taip nesirengiu seip tik pries fotosesijas taip rengiuos big_smile

19

nzn man tai reikia tokios kaip spritnei bears :DDDD

20

kad britney db sake tokia issekus yra po to gimdymo ir dabar dar nescia tai isvis smile