Topic: kokios merginos patinka vaikinams?
kokios merginos patinka vaikinams? tai vat noreciau kad vaikinai pasakytju kokios merginu savybes ar bruozai jum labiausei patinka. . .
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kokios merginos patinka vaikinams?
kokios merginos patinka vaikinams? tai vat noreciau kad vaikinai pasakytju kokios merginu savybes ar bruozai jum labiausei patinka. . .
o tu nemanai, kad visu vaikinu skoniai skirtingi merginu atzvilgiu?
manau pati bachuru demesiu tikrai neturetum skusti
bet man tokios iskvepintos, ispustytos ir ispaikintos mergaites, kaip tu visai ne prie sirdies
man tokiu graziu perliuku nereikia geriau jau naturalus paprastas grozis
as uz naturaluma , kai mergina nepasikelusi , normalei bendraujanti , aisku patraukli ir nieks nereikalauja kat atrodytu kaip manekene nes tos fifatckos dazneusei buna kiauros arba turi nereliu poreikiu is tavo kisenes kuriuos nori igivendinti kaskas yra pasakes kat su isvaizda gyvensi du menesius
o jei per tuos du menesius nesusiris bendravimas ir bendri interesai tai isvaizda toliau ir nieko nepagelbes
vieniems reikia TIK grazios,kitiems,TIK protingos ir grzios....galeciau vardinti ir vardinti,galiu pasakyt tik tiek,kiek vaikinu,tiek ir nuomoniu....:p
va tokios kaip tamsta! .. cia apie isvaizda.. o toliau... pabendravus.. isvaizda neberupi
kodel neberupi? labai smarkiai neberupi, bet truputuka rupi
o cia tarpkitko, pas tave Klara 9 foto kur yra? nu jei ten tikrai tavo foto, vadinas kazkas jau seniau intike buvo paplatines, nes viename klipe, kuris pas mane kompe yra, ta foto buvo panaudota vienai nl dainai
tokie cia klausimai kartais keliami bereiksmiai, nes kiekvienam vis kitokia mergina gali patikti. Jeigu tau kas patinka asmeniskai to zmogaus ir paklausk kokios merginos jam patink, o jeigu pasakytu, kad pvz. patinka tokia ir tokia, bet tu i ja ne velnio nepanasi tai ka keisiesi gal?
kurios zino ko nori ir ko is ju nori, kurios sugeba demesi pelnyti vidiniu zavesiu o ne apsimestiniu naivumu. grazios
mano kuklia nuomone
labiausiai tai pripuciamos:D nei zyzia:D nei praso ir t.t ir daryk ka nori:D visur neshkis;D niekas net nematys beveik:D
Apie savybes tai tingiu, pasakoti ir kartotis jau daugybe kartu visur esu rases..O isvaizda tai kazkas panasaus kur savo fotkese isidejai pana be galvos..Va jos figura tai tikrai ciky, nu aisku ir veidelis turi buti atitinkamas..:D
jug kieikvienas vaikinas turi kita skoni
jug kieikvienas vaikinas turi kita skoni
Zinoma. Vienas durnelis sako man:" slepkis krumuose". o kitas uzknisineja sms zinutemis. kokia as jam grazi. nenoriu, kad vaikinai manimi dometusi tik del grozio:{} Tada man tokio nereikia:P
reikai reikia:D jie niekas nemyles imsi ta kurys tave myles tik del grozio nors tau jis bus ir kvailas bet grazus:D
nu kiek draugai sako tai nesu fifa gal tik i ja panasi bet is bendravimo taij nea, na bet kiekvienam spresti, o vaikinu ne vieno nesuprasi jie sako kad patinka tokios bet ziuri i kitokias ir panaseij
nu kiek draugai sako tai nesu fifa gal tik i ja panasi bet is bendravimo taij nea, na bet kiekvienam spresti, o vaikinu ne vieno nesuprasi jie sako kad patinka tokios bet ziuri i kitokias ir panaseij
totali fyfa
na gal tauj taip atrodo nesigincysiu, jai tju sprendi pagal isvaizda
is foto kitaip ir nenuspresi gyvai sutikes ir pabendraves gal kitokia nuomone susidaryciau :V
bet gatveje pamates tikrai fyfa palaikyciau
nea as taip nesirengiu seip tik pries fotosesijas taip rengiuos
nzn man tai reikia tokios kaip spritnei bears :DDDD
kad britney db sake tokia issekus yra po to gimdymo ir dabar dar nescia tai isvis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kokios merginos patinka vaikinams?