Tema: pravardes
Na gi pasisakykite, kaip jus vadina draugai? Kokias pravardes turi, o gal turejote?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pravardes
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na gi pasisakykite, kaip jus vadina draugai? Kokias pravardes turi, o gal turejote?
spirgis,skruzdelyte,lantrusa:)
Mane pradinese klasese pravardziuodavo skruzdelyte Nes buvau maziausia is klases ir siaip labai darbsti
nykstuku,malvina,navykele,vovere:D
mane skruzdelyte del to kad kai buvau pas drauga bute,jo balkone ant manes skruzdele uzlipo,ir visiems buvo keista is kur ji atsirado:)
va istiesu idomu dar kaip ir is kur tos pravardes atsirado
mane gertruda, turbe, afrodite :=D:-):]
Mane tetis wadina nuo waikystes krokodilu:D wadindawo draugaij garbanele:) greituku:) na o dabar taij dzioniu:) na tiksliau wienaakiu dzioniu:D
as daugybe pravardziu turejau, net nezinociau nuo kurios pradeti... bet dabar pagrinde turiu dvi spirga ir duska...
mane vadina dinamika ir izdivalke<< >>vaje
- mama, kodel nesakei, kad ash...... suslikas
o siaip tai kas idomiausia nicku daugelis nauju bet nelabai artimu pazistamu vadina.. t.y. vukis
traškis(pagrindinė), krapštals, marijana, aura
Na daugelis vadina Liniu, na ce aisku, ne pravarde:) Sejp, dar vadina velniu, velniuksciu:)
vaiduoklis uz tai kad atsirandu is niekur ir dingstu i nieka
kokiu tik pravardziu neturejau ir slyksciu ir visai normaliu.... vaikysteje zeide titaniko pravarde, nes buvau didesne uz kitus, taciau kai susiligino visi tai ji atlipo... tetis nuo mazens vadino zuikiu... tada dar kieme turejau pravarde "chiornij plash" nes nesiojau juoda palta, dar "shipi", o dabar visi vadina kaprizu arba vredina
idomios jusu pravardes
Mane mama vdina mazyte, pradinese kaip minejau vadino skruzdelyte, drauges kartais pavadindavo blondine, bet siaip tai, kad amzinai sios pravardes sklaidytu ore taip nera
ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D
ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D
Jeigu jis taip pasirase tai nereikis, kad jo tokia pravarde Pvz. pas mane anketoje irgi nera tikrojo mano niko.
Andrius, 25 parašė:ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D
Jeigu jis taip pasirase tai nereikis, kad jo tokia pravarde Pvz. pas mane anketoje irgi nera tikrojo mano niko.
na kas kas, bet nicko nutylejimas yra paskutinis dalykas, kuri noreciau nuslept..
Ingrida, 18 parašė:Andrius, 25 parašė:ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D
na kas kas, bet nicko nutylejimas yra paskutinis dalykas, kuri noreciau nuslept..
Na matai kitiem gal ir yra ka slepti, jeigu ji ten pramindavo kazkaip negraziai, tai nemanau, kad noretusi pasiskelbti, kad ten ji taip ir anaip vadino Kazin ar ir pats pasakytum, jeigu tave butu kas vadines kazkaip negraziai Kartais tos pravardes yra prilipinamos netokios, kokiu pats noretum
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pravardes