1

Tema: pravardes

Na gi pasisakykite, kaip jus vadina draugai? Kokias pravardes turi, o gal turejote? wink

2

Re: pravardes

spirgis,skruzdelyte,lantrusa:)

3

Mane pradinese klasese pravardziuodavo skruzdelyte big_smile Nes buvau maziausia is klases ir siaip labai darbsti smile

4

nykstuku,malvina,navykele,vovere:D

5

mane skruzdelyte del to kad kai buvau pas drauga bute,jo balkone ant manes skruzdele uzlipo,ir visiems buvo keista is kur ji atsirado:)

6

va istiesu idomu dar kaip ir is kur tos pravardes atsirado smile

7

mane gertruda, turbe, afrodite :=D:-):]

8

Mane tetis wadina nuo waikystes krokodilu:D wadindawo draugaij garbanele:) greituku:) na o dabar taij dzioniu:) na tiksliau wienaakiu dzioniu:D

9

as daugybe pravardziu turejau, net nezinociau nuo kurios pradeti... bet dabar pagrinde turiu dvi spirga ir duska... smile

10

mane vadina dinamika ir izdivalke<< :::258:::255:::250:::243:::246:::248:::236:::235:::234:::230:::229:::229:::229:::229>>vaje

11

- mama, kodel nesakei, kad ash...... suslikas
o siaip tai kas idomiausia nicku daugelis nauju bet nelabai artimu pazistamu vadina.. t.y. vukis big_smile

12

traškis(pagrindinė), krapštals, marijana, aura

13

Na daugelis  vadina Liniu, na ce aisku, ne pravarde:) Sejp, dar vadina velniu, velniuksciu:)

14

vaiduoklis uz tai kad atsirandu is niekur ir dingstu i nieka

15

kokiu tik pravardziu neturejau ir slyksciu ir visai normaliu.... vaikysteje zeide titaniko pravarde, nes buvau didesne uz kitus, taciau kai susiligino visi tai ji atlipo... tetis nuo mazens vadino zuikiu... tada dar kieme turejau pravarde "chiornij plash" nes nesiojau juoda palta, dar "shipi", o dabar visi vadina kaprizu arba vredina big_smile

16

idomios jusu pravardes smile
Mane mama vdina mazyte, pradinese kaip minejau vadino skruzdelyte, drauges kartais pavadindavo blondine, bet siaip tai, kad amzinai sios pravardes sklaidytu ore taip nera smile

17

ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D

18

Andrius, 25 parašė:

Jeigu jis taip pasirase tai nereikis, kad jo tokia pravarde wink Pvz. pas mane anketoje irgi nera tikrojo mano niko.

19

Ingrida, 18 parašė:
Andrius, 25 parašė:

Jeigu jis taip pasirase tai nereikis, kad jo tokia pravarde wink Pvz. pas mane anketoje irgi nera tikrojo mano niko.

na kas kas, bet nicko nutylejimas yra paskutinis dalykas, kuri noreciau nuslept.. big_smile

20

Lauras, 20 parašė:
Ingrida, 18 parašė:
Andrius, 25 parašė:

na kas kas, bet nicko nutylejimas yra paskutinis dalykas, kuri noreciau nuslept.. big_smile

Na matai kitiem gal ir yra ka slepti, jeigu ji ten pramindavo kazkaip negraziai, tai nemanau, kad noretusi pasiskelbti, kad ten ji taip ir anaip vadino wink Kazin ar ir pats pasakytum, jeigu tave butu kas vadines kazkaip negraziai smile Kartais tos pravardes yra prilipinamos netokios, kokiu pats noretum wink