Tema: padiskutuokim apie grupe Yva :)
seip nieko bloga neturiu bet man jinai pjauna nesamones ant scenos galetu ir pabaikt kaip savo dainininkes karjera
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
seip nieko bloga neturiu bet man jinai pjauna nesamones ant scenos galetu ir pabaikt kaip savo dainininkes karjera
o ka manot jus? dar prie mano nuomones apie ta grupe jinaij praplove smegenis jaunoms mergaitems! ))
ziauriakas,mergos nuogom siknom....fe....vaikinms gl ir yra kur akytes paganyt
paklausa pagimdo pasiula...
deja Dovydas absoliuciai teisus. O tai, kad ten su muzika nieko bendro nera, lieka paskutinej vietoj dazniausiai. Eurovizijos atrankoj kazkas labai gerai pasake apie sita grupe, kad cia buvo panasiau i striptizo sokeju pasirodyma, o ne i muzika.
kazkokios man jos distrofikes ir soliarumo perdegintos tai vyriskos lyties atstovams tai labai patinka :DDD
paklausa pagimdo pasiula...
idomiai ce
:?
o man atsibodo matyti ju ispopuliarinta rozine spalva ir pukelius fe...ka jau kalbeti apie ju apsirengima...jos rengiasi taip visada bent jau kiek esu maciusi ne scenoje
o idomu jos daug gerbeju turi? :?
na YVA tai tikrai kad grupe, bet tik ne muzikos, kazkokios itartinos man jos
YVA grupe ir niekas to nepaneigs bet, kad tai muzikine grupe, dar galime stipriai pasigincyti : D
mhm;; YVA >foo ir jau oozpyso joo ta >>roZZZine << spalva
**** poopytes.. koorvytes o ne poopytes<<....
tj va p.s. yva>> toke svarbi kajp zodyje kate >M rajde!!:():():P:P
nu ka as galiu pasakyt neapsimoka net apie tai diskutuot kaikuriems vaikinams si grupe patinka daugumai panu ne vienu zodziu del skonio nesigincijama bet mano nuomone jos galetu ir nebut nes lietuvoj ir taip uztenka tokiu "gryba pjaunanciu" grupiu...vat tai mano nuomone
patikekit turi tu gerbeju tikrai,mano klasiokas gyvenantis netoli beveik kiekviena dien klausosi ...siaube
kosmaras kazkoks... as jau geriau povilaiciu klausyciau va ten tai pavaro zmogus ~
Čia reikėtų kalbėt ne apie grupę, o apie žmones, kurie palaiko, vertina tokią muziką.
Normali ta grupe
Na jei nuo to kas nors pasijus geriau as galiu pasakyti, kad po keliu metu ju nebebus ir niekas ju neprisimins. Jos vienadienes kaip ir visokie Delfinai (jei jie dar neisnyko) ir visi kiti apie kuriuos as nieko nezinau. Vienintelis lietuvos muzikos pasaulio atstovas kuris paliko savo pedsakus muzikos istorijoj yra Mamontovas.. na dar ir Vilhelmas Cepinskis taciau jis gan populiarus pasaulyje o lietuvoje deja apie ji niekas ne girdet negirdejo.
yVA yra konkretus juksas, man rodos ja nusaus kokie nors rapo ganksteriai;D
Ant scenos rodo tik savo kuna, bet ne balsa,..Kazkokios leles barbes.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)