Re: padiskutuokim apie grupe Yva :)
Ant scenos rodo tik savo kuna, bet ne balsa,..Kazkokios leles barbes.
as pvz koncerto metu ir netaip i ta muzika kreipiu demesi kaip i ju kuna ;]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ant scenos rodo tik savo kuna, bet ne balsa,..Kazkokios leles barbes.
as pvz koncerto metu ir netaip i ta muzika kreipiu demesi kaip i ju kuna ;]
BEt jos vien tik groziu ir issilaiko ant tos scenos, nesuprantu kaip dar gali kazkas leisti jos irasineti dainas, nes bebalses ten jos visos,...Baisu. Na, bet cia tik mano nuomone, nenoriu izeisti zmoniu, kuriems jos patinka, ir yra ju dievaites
Iskur ten dieviskuma galima pamatyti, nieko gero, va kas ten!
- o kodel YVA pasivadino YVA?
- visu pirma ne YVA o IVA nes kai pasilenkia...IVA matos sikna...
cia blondiniu zodziai kurias per dviracio zinias rodo.
yva yra zvonke..ir viskas pasakyta..ZVONKE
pritariu.gi nuo seno zinom kas zvonkus tas kvailas
nu ju nezinau bet matau "grupe" ne is geriausiu
pieva man jos visiska............
Normali ta grupe
turbūt neklausai normalių grupių.
Šitaip yra teršiamas muzikos supratimas, būtent per tokias yvas visokias, vaikai jų prisiklausę ir jau dabar gatvėse drąsiai plėšiantys jų dainas, po kurio laiko pratęs jų pradėtą darbą - nuodyti žmonių sąmone savo muzika
jo ejni gatve tik ir ziuri kaip 6-metes rekia "padaryk mane " ar "raskilaa raskilaa"
geraij ce pavaret )) liux ~
man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
Aha, ta apie ta ivyki as taip pat girdejau. Bet ar ne Radviliskyje taip buvo nutike?:)
Ta tema pasakiau savo nuomonę ir sulaukiau tokio laiško (asmeninio), siuntėjo neviešinsiu:
yva yra ssauni grupe.. galvoji labai lengva yra pasiuti visoms 3 rubus? sukurti testus? muzika? ir dar taip gerai issilaikyti save, savo grozi? odar kas apie jos balsa.. tai yra labai sunku issilaikyti balsa.. toki kristolini.. nevaryk tu ant tu yvu.. kai turesi balsa ir viska patirsi ka jos patyre! tada ir sakyk.. as pati esu patyrus ta pop suo skoni.. ir tikrai jas galima tik pagirti.. ir dainos jos fainos!!!!!!!!!!!!!!!!
Mano atsakymas į jį:
Sakai esi patyrusi toje srityje? Kiek tu esi patyrusi? Koks dar krištolinis balsas, jei jo net nėra, dirbama esembleriu, ant scenos - fonograma... Tokių vienadienių "žvaigždžių" kaip yva yra visur, bet kaip aš ir minėjau tokios dainos griauna muzikos - tikros muzikos supratimą, puikiausias pavyzdys esi tu - jau paveikta, sakai visos dainos "fainos"? Kažkaip jau visos man tokios vienodos, kad išgirdus vieną akordą iškart pasakai yva , Dėl rūbų - anoks čia grožis, maždaug kabaretas ant scenos, pažiūrėk ar iš užsienio grandų, kuriuos pripažįsta visas pasaulis, kas taip rengiasi? Kuo skiriasi jų (yvos) "nauji" rūbai? Blizgučių kiekiu? Medžiagos skaidrumu? Kas liečia tekstus - žodžiai oilialia oilialia baisiai sudėtingi, o svarbiausiai - sunku surimuot ;D. Dėl grožio - makiažas gali viską, truputis soliariumo (kas tikrai nėra sudėtinga) ir turim...yva... Dėl balso ir apskritai muzikinės karieros man nusišvilpt, taip, kad galiu varyt ir dabar
Manau šis mūsų "pokalbis" čia tinka, man idomi jūsų nuomonė
ejkit ta ywa **** ~~ krc maciau klipa kur ji atstowawo i eurowizija krc net dajnuot nemoka.... o sokt tj wos pasoka su 5 kulniuko batajs krc tyliu ~~~~~
koki ten pas mane liuxsaj krc YWA PATS DIDZIAUSIAS **** GYWENIME! GYWENIMO KLAJDOS.....PASKUTINES FYFOS...TOKIAS TIK I KONTIKA..:oKAS SU MANIM?:-)
man tai tu "zvaigzdziu" gaila , labai patiko jei kas netingesit paziurekit youtube kaip irasyta kaip sapras jas suvare per savo ta laida kur anksciau rode ... Jos viena manikiurininke ,kita statybineinke trecia aplamai be issilavinimo
Gedmantai, saunuolis, pritariu visu 100%;)
o seip ko cia stebetis kad tokios vistiskos grupes dygsta kaip grybai po lietaus, jeigu klausytojai tokie atbuke kad jiems netgi laabai tinka tox ss.. kaip cia kazkas sake "paklausa pagimdo pasiula"
Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
Aha, ta apie ta ivyki as taip pat girdejau. Bet ar ne Radviliskyje taip buvo nutike?:)
nea tikrai taip buvo alytuj.....nors gal taip pat buvo atsitike ir radviliskyj.........:?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)