Re: padiskutuokim apie grupe Yva :)
ywa tj ne muzika
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ywa tj ne muzika
Nemanu, kad isvis sita grupe yra verta diskusiju...
Julija, 19 parašė:Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
Aha, ta apie ta ivyki as taip pat girdejau. Bet ar ne Radviliskyje taip buvo nutike?:)
del yvos ir radviliskio negarantuoju (reiks pasidometi) bet kai vilija koncertavo tai saslyka mete ;D
taip buvo daug kur.... ir ne tik i vilija ar i yva mete daiktus.... kaune i yva mete pruzikus ziebtuvelius kaskas net obuolius.... atsimenu kaip vakar:DDDDDDDDDD kokios jos man skykscios.... gerai pagalvojus tai va kas padare madingas fyfas:D
cia ne grupe,o nesusipratimas tos Natalijos balsas kaip ozkos ;D;D;D;D
be diskusiju....slamstas..........
;DDDDDDDDDDD ojojoj ;D Natalijos balsas tai toks multikams igarsint ;D o shiaip tai grinas ruuuzavas popsas. Ka padarysi. Visokiu yra visokiu ir reikia :>
ner cia ka ta tema diskutuot...jos tik visiski kvailei klausosi...sori yvos klausytojams..nenoriu izeisti...cia tik mano nuomone
prigtariu Egidijau ;)pujkiai pasakyta;D:D~
prigtariu Egidijau ;)pujkiai pasakyta;D:D~
ner cia ka ta tema diskutuot...jos tik visiski kvailei klausosi...sori yvos klausytojams..nenoriu izeisti...cia tik mano nuomone
Hmmm... pagal klausomos muzikos stiliu galima spresti apie zmones...?
Nzn, vietoj Yvos gerbeju Tau neatleisciau...
yva------>feeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa istvirkeles kazkokios
o as pazystu berna kuriam labai yva patinka...:/
aj grupe kaip grupe...kiekvieam savaip..jei jau vienas nusistates taigi reikia ir visiems...
Justas, 16 parašė:Julija, 19 parašė:Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
Aha, ta apie ta ivyki as taip pat girdejau. Bet ar ne Radviliskyje taip buvo nutike?:)
del yvos ir radviliskio negarantuoju (reiks pasidometi) bet kai vilija koncertavo tai saslyka mete ;D
taip buvo daug kur.... ir ne tik i vilija ar i yva mete daiktus.... kaune i yva mete pruzikus ziebtuvelius kaskas net obuolius.... atsimenu kaip vakar:DDDDDDDDDD kokios jos man skykscios.... gerai pagalvojus tai va kas padare madingas fyfas:D
kaip nervina tokie asilai su visais savo skraidančiais atributais tai ko lįst išvis į tuos koncertus, jei taip jau pykina kažkurie atlikėjai? Yva ne yva... koks skirtumas! Elementari pagarba tai turi būt žmonėms. Niekas negrūda tos jų muzikos per prievartą, o ir anokia čia paslaptis, kad anaiptol ne dėl muzikos jos populiarios, tai gal baikim vienąkart purvais drabstytis, savo daržą pirm apsiravėkim...
Jezau yva ta ywa ....Sita grupe istart liezuvis neapsivercia,,,fyfos jos daugiau nieko nemoka kaip tik pasiraitit kaip kek....balsu isvis neturi viskas padaryta su kompiuteriu ,,,YVA sifruojasi Y-ypatingai V-imdancios A-atliekos,,,,
Mildyte, 16 parašė:Justas, 16 parašė:Julija, 19 parašė:Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
kaip nervina tokie asilai su visais savo skraidančiais atributais tai ko lįst išvis į tuos koncertus, jei taip jau pykina kažkurie atlikėjai? Yva ne yva... koks skirtumas! Elementari pagarba tai turi būt žmonėms. Niekas negrūda tos jų muzikos per prievartą, o ir anokia čia paslaptis, kad anaiptol ne dėl muzikos jos populiarios, tai gal baikim vienąkart purvais drabstytis, savo daržą pirm apsiravėkim...
>> martyna gerai sakai.. cia tas pats ir su cicinu ir su tuo vilium is bavaru buvo kad sudauzek aip obuoli.. jei nepatinka tai neik tu i ju koncertus.. kam dar pinigus moki uz tai kas tau nepatinka ir nepriimtina.. :?
Martyna, 19 parašė:Mildyte, 16 parašė:Justas, 16 parašė:Julija, 19 parašė:Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
>> martyna gerai sakai.. cia tas pats ir su cicinu ir su tuo vilium is bavaru buvo kad sudauzek aip obuoli.. jei nepatinka tai neik tu i ju koncertus.. kam dar pinigus moki uz tai kas tau nepatinka ir nepriimtina.. :?
būtent! Aš išvis nesuvokiu, iš kur tiek agresijos pas žmones???..
Kitas klausimas būtų, kodėl nėra tarkim kokie ŽAS su žemėm lyginami? Jų chaltūra dar baisesnė už Yvos, net pažiūrėt nėra į ką, bet nieko... visiems kažkaip "mandarinai jėga".. o tokio pobūdžio merginų grupės - tautos priešai vos ne... liūdna, kad toks požiūris žmonių gi mūsų teisė rinktis, ką klausyti, o ko ne.. tolerancijos 0
manau labai faina grupe viena is mano megstamiausiu
Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Mildyte, 16 parašė:Justas, 16 parašė:Julija, 19 parašė:Gintarė, 13 parašė:man pasakokjo puske kai yva koncertavo alytuj i ja kzk paleido tuscia buteli ;D tai jinai tipo isizeide ir daugiau nedainavo :-D na bent man asmeniskai tai yva ziauriai nepatinka
būtent! Aš išvis nesuvokiu, iš kur tiek agresijos pas žmones???..
Kitas klausimas būtų, kodėl nėra tarkim kokie ŽAS su žemėm lyginami? Jų chaltūra dar baisesnė už Yvos, net pažiūrėt nėra į ką, bet nieko... visiems kažkaip "mandarinai jėga".. o tokio pobūdžio merginų grupės - tautos priešai vos ne... liūdna, kad toks požiūris žmonių gi mūsų teisė rinktis, ką klausyti, o ko ne.. tolerancijos 0
argresija siaip didesne pas panas.. na pasiziurek vaikinai susimusa ir susitaiko (jei esa draugai arba bendradarbiai) bet merguzeles ne nes jos rezga visokius planus ir gudrybes ir tada manipuliuodamos kitais kenkia zmogui..
>> na bet jau cia gal ne i tema.
>> o del tavo teiginiu visiskai sutinkiu
Grazios, figuringos blondines.. ko dar reikia ???? o tai BALSO!!! ir nors kiek proto, kad suprast, kad isejai dainuot, o nerodyti savo kuno!!! Joms reikia eiti i modeliu agentura, o ne i scena! Pagal fanera varyt ir pasimaivit galetu bet kuri mergina. ir kodel dbr vertina ne balsa, o kuno linijas muzikos sryti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → padiskutuokim apie grupe Yva :)