1

Tema: Skolu savaite

na ka kita savaite arba jau buvo
kaip sekesi jei ejot ar reikejo ?

2

Re: Skolu savaite

kox studentas be skolos?:)

3

na nebent tas kuris nieko negeria :V

4

tokiu nebuna... smile

5

būna;)

6

parodyk nors wiena;)

7

wavt pvz as negavau skolos del to net beveik savimi didziuojuosi..
Neesu is tu kur diena nakti kala (mano mokslai visai netokie), savaitgaliais stengiuosi namuose buti tik tas butinas kelias valandas, kad tevai nepamirstu:}
:::106

8

smile niuz tai shaunuole! sweikinu! wink o nors anxsciau skola yra teke turet? ar dar tik pirmas kursas?

9

2k, jokių skolų (aukštais balais tiesa irgi neblizgu:V), fakultetas, drįstu pastebėti, vienas sunkiausių

10

nu tai dar ne tikras studentas big_smile okiz, juokauju, tiesiog yra tox pasakymas populiarus: studentas be skolos, kaip vyras be mergos wink bet turbut ja sugalwojo totalus skolininkai:)

11

na jo.. tik pirmas.. bet va bandysiu visaip kaip gerai mokintis, is esmes lankyti saziningai paskaita sir skolu nebus ( tikiuosi)...

12

o as magistre antram ty. paskutiniam kurse, jau paskutiniam semestre sugebejau vieno egzo neishlaikyt, nors pries tai visus metus be skolu gyvenau... :{} niu bet nieko, jau viskas praeity :-D

13

nu bet va vistiek sweijkiju kad mokslus siemet baigsi..:] o to egzo.. bala nemate :]

14

dekui uz sveikinimus, niu tik siek tiek per anksti wink

15

aij na kiek cia liko.. tai m=ne man dar 3.5 m kad bakalaura pasibaigciau...

16

as 2k ir dar nei vienos skolos neturejau xexexex:::246

17

skola visada yra gerai gauti, pamati kad nea visishkai gyvenimas rozem klotas ir truputi ir zubrem pergyventi, o tokiems kaip as  pradeti vaikscioti i univera:D

18

na aciu sau kad neteko toj skolu savaitej sudalyvauti...pfiu pfiu pfiu kad tik neprisisnekeciau...

19

man siemet mazia truko big_smile bet kai uodega pradejo svilt tai pradejau suktis ir susitvarkiau big_smile ir dabar sekmingai atostogauju smile

20

ryt gal paskutine isislaikau ir tada jau ramiai gal dar savaite pagyventi galesiu