Tema: Ar dažnai būni dėmesio centre?
Ar tu daznai buni demesio viduri?
Kai eini kazkur parduotuveje ar mieste vaikinai/merginos ziuri i tave?
o gal niekas taves nepastebi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar dažnai būni dėmesio centre?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar tu daznai buni demesio viduri?
Kai eini kazkur parduotuveje ar mieste vaikinai/merginos ziuri i tave?
o gal niekas taves nepastebi?
Nu tenka pabuvoti demesio centre...ajsku tjp buna nea kiekviena diena,bet karts nuo karto buna...
esu toks zmogus,kuri reikia labai suprasti...pvz kaip vakar gatvej sokau nes isgirdau gera daina tai pravaziuojantys ir einantys taip i mane ziurejo bent jau draugai taip sake...kai as ten siutau sokdama:) ir demesio centre nebunu bet tikrai jo turiu uztektinai:) nesiskudziu vaikinuku zvilgsniu:)
vaiva man irgi teko sokti gatveja visai idomu
jop dar ir kaip smagu,nerialiai kai daina kuri tau labai daug ka reiskia nuostabus jausmas...viena drauge vos neapsiverke:))
meragaites gal narkotiku maziau vartokit, bent ne gatvej;)
kodel kai zmogui smagu linksma jis turi buti apsisvaigines?m?nepritariu tau ir visiems kurie taip mano:P
o kodel tu pries?
siaip tai yra smagu o jeigu tau reikia tam narkotiku tai ir naudok
o musu ne liging su savim
O jej, dar ir kaip atkreipia:D Kad as durnas, kaip ce netkreips:D
Na siaip atkreipimas demesio na ka as zinau gal nebent del plauku spalvos.:D
Augustinas, 21 parašė:meragaites gal narkotiku maziau vartokit, bent ne gatvej;)
kodel kai zmogui smagu linksma jis turi buti apsisvaigines?m?nepritariu tau ir visiems kurie taip mano:P
taip, buna smagu, linksma ir neapsisvaiginus bet isgerus 100gr buna dar smagiau ir linksmiau
Nu Egidijau galeciau pasakyt tik tiek kad na nebutinas alkoholis ar psichotropines priemones pasilinksmint,nespresk is saves apie zmones.
Ka jus nemokant linksminti be narkotiku ir be alkocholio? Va jus pamatytumet kokia as linksma bunu, nei gerus nei vartojus Nereikia nieko, tik, kad butu linksma kompanija, kurioje galima atsipalaiduoti
esu nematomas zmogus.. o gal permatomas.. aj, kox skirtumas..
Na siaip atkreipimas demesio na ka as zinau gal nebent del plauku spalvos.:D
o kokia pas tave plauku spalva?
esu nematomas zmogus.. o gal permatomas.. aj, kox skirtumas..
vargselis man taves gaila
kaip kartais
Ignas, 20 parašė:esu nematomas zmogus.. o gal permatomas.. aj, kox skirtumas..
be reikalo. as nemegstu buti demesio centre, bet kartais tenka.. :V
Evelina, 17 parašė:Ignas, 20 parašė:esu nematomas zmogus.. o gal permatomas.. aj, kox skirtumas..
be reikalo. as nemegstu buti demesio centre, bet kartais tenka.. :V
pala jei ne nori reiskia nieko ne darai tam, o kaip tu buni tada demesio centre
as kalbu apskritai apie demesio centra, o ne butinai apie kad merginu demesio centre. demesio centre man atrodo gyvenime visiem pasitaiko, nes yra labai daug ir ivairiu situaciju kai gali papult i demesio centra visai to ir nenoredamas. nu nebent sedi uzhsidares(-ius) ir niekur nelendi is namu. tada gal ir niekad nepabuvotum demesio centre, arba atsidurtum mediku demesio centre ar istoriku, nes pagalvotu kad rado isslikusi urvini zmogu..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar dažnai būni dėmesio centre?