Tema: neina miegot.... HELP!!
padekit neina uzmigt ka daryt? visa nakti wartausi lovoj o miegu tik paryciais kokias 3h ir taip kiekviena nakti...gal ir jums taip buwo? ka daret?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → neina miegot.... HELP!!
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
padekit neina uzmigt ka daryt? visa nakti wartausi lovoj o miegu tik paryciais kokias 3h ir taip kiekviena nakti...gal ir jums taip buwo? ka daret?
pries miega isgerk kakavos arba metu arbatos.
dar gali isijungti tv, kanala, kur rodo tiesiogiai sachmatu varzybas ir idemiai stebeti.
gal dar padeda aviu skaiciavimas. gali pabandyt apie nieka negalvot, ir greit uzmigsi. nors tai ir nera lengva (apie nieka negalvot).
dar bandyk skaiciuot pradziai iki 1 000, jei nepadeda iki 10 000 , o jei napades ir 100 000 bandyk skaityt knyga. Bent jau mane, knygos migdo.
o jei jau taip nesimiega, tai ir nemiegok isviso arba miegok diena.
pries miega isgerk kakavos arba metu arbatos.
dar gali isijungti tv, kanala, kur rodo tiesiogiai sachmatu varzybas ir idemiai stebeti.
gal dar padeda aviu skaiciavimas. gali pabandyt apie nieka negalvot, ir greit uzmigsi. nors tai ir nera lengva (apie nieka negalvot).
dar bandyk skaiciuot pradziai iki 1 000, jei nepadeda iki 10 000 , o jei napades ir 100 000 bandyk skaityt knyga. Bent jau mane, knygos migdo.
o jei jau taip nesimiega, tai ir nemiegok isviso arba miegok diena.
thanx
susirashinek smsajs,parukyk(brolis sake,kad poto gerai ir greit uzhmiegi:D),arba ishgerk pieno..
nezinau man irgi nesimiega;D
Reikia pavargti pries miega tada:D Veinas draugas vakarais lakstydavo po mzk:D O po to miegodavo kaip kudikis:D
;D
nium prasyk mamytes pagalbos:)gal ka patars ar pan:)
siltas pienas su medum ir nirvana unplugged albumas
paprasik tevu kad papasakotu kaip jie anksciau gyveno kaip jiem sunkku buvo ir t.t.
uzmigsi per akimirka
paprasik tevu kad papasakotu kaip jie anksciau gyveno kaip jiem sunkku buvo ir t.t.
uzmigsi per akimirka
as tai manau, kad neuzmigciau nuo to.Ir ka zinai, gal tevams sunku buvo, o cia ta ironija (velgi,as manau) nelabai vietoj.
gerai linas sake, reik pavargt. tik: reikia JUODAI pavargt.. o kartais esi per daug nusikales, kad sugebetum dar save varginti, o miegot vis tiek nesimiega..:D arba buna per daug liudna ir nieko nesinori.. tada padeda vynas.. tik niekam to nerekomenduociau:D
Seip pasimylejus daug greiciau uzmiegi:) Tik va, klausimo autorei sito dar kolkas nepatarciau:D
Seip pasimylejus daug greiciau uzmiegi:) Tik va, klausimo autorei sito dar kolkas nepatarciau:D
mhm:D bet vynui gert kito zmogaus nereikia:D taip kad mano variantas "naudingesnis";D nes kartais butent del to ir nesimiega, kad nera salia nieko=)
Na bet vynu nepilnametes irgi girdyt negalima:D
vadinasi nevyke mes patarejai;D tegul geria kakava kaip kazkas sake:D tik negarantuoju ar pades.. gal kox kibiras:D nes bent jau man asmeniskai jokie tradiciniai nemigos gydymo metodai neveikia:D
labaj dekui uz patarimus ;D
Evelina, 17 parašė:paprasik tevu kad papasakotu kaip jie anksciau gyveno kaip jiem sunkku buvo ir t.t.
uzmigsi per akimirka
as tai manau, kad neuzmigciau nuo to.Ir ka zinai, gal tevams sunku buvo, o cia ta ironija (velgi,as manau) nelabai vietoj.
1 cia gi nerimtai
2 kas buvo tas buvo
Deimantė, 14 parašė:Evelina, 17 parašė:paprasik tevu kad papasakotu kaip jie anksciau gyveno kaip jiem sunkku buvo ir t.t.
uzmigsi per akimirka
1 cia gi nerimtai
2 kas buvo tas buvo
ok, taika, einam gert kakavos.;) vaisinu.;)
kelkis ryte 6-7h o nemiegok iki pietu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → neina miegot.... HELP!!