1

Tema: Grazi ar protinga, kas geriau. Siuo atveju vidurio nera.

Grazi ar protinga, kas geriau. Siuo atveju vidurio nera. Tik siaip idomu ka jus galvojat. Savo nuomone as turiu.

2

Re: Grazi ar protinga, kas geriau. Siuo atveju vidurio nera.

Kvailas klausimas..Yra daugybe grozio ir daugybe protingumo supratimu..Pasakyk savo nuomone, tada bus aisku apie ka tu cia..:D

3

Yra daugybe grozio ir daugybe protingumo supratimu, su tuo butu sunku nesutikti. Kiekvienas turim savo vertybes ir vertinimo skale, pagal tai viska ir vertinam. Tai as ir noriu suzinoti gaugumos nuomone.

4

yra ir graziu ir protingu
tokia tema jau yra wink

5

Mano nuomone tai paprasta grazi bet ne kvaila, gal net ir pakankamai protinga..O kad tu sakai vidurio nera, tai kazkokie krastutinumai..visada yra netik krastai bet ir vidurys..Cia kaip arbuzas kuo arciau centro tuo skaniau..:D O ir siaip jei jau krastai tai mane aisku labiau sudomintu grazi bet neprotinga, bent jau kuriam laikui kol atsibostu..O protinga bet negrazi nesudomintu nei sekundei..:D
Aisku kitiem ir vel uzklius kad vidus svarbiausia ir t.t.. Nifiga man tas vidus nesvarbiausias..jau daugybe kartu esu rases kad man svarbiausia isvaizda, o tik poto ziuriu i vidu..O ir siaip netingint ir sugebant gali visada surasti ta viduriuka, tai yra ir grazia ir protinga..O kam to padaryti nepavyxta tai yra tik patys kalti delto..As taip manau..:D

6

Ernestas, 27 parašė:

Grazi ar protinga, kas geriau. Siuo atveju vidurio nera. Tik siaip idomu ka jus galvojat. Savo nuomone as turiu.

vienai nakciai grazi, gyvenimui protinga wink

7

as kazkaip visai svajoju turet protinga psichologe shalia.. uz lankymasi pas psihologa nereiketu moket (nors gink Diev ash pas ji nesilankau dabar, bet ka zinia del ateities), o ir papasakotu daug apie zmogaus psichologija.. o grozis.. ai.. svarbu kad jos ishvaizda nebutu atstumianti.. man dabar (esu biski ishgeres big_smile nu gal ne biski) man visos, kuriu ishvaizda neatrodo atstumianti yra grazios ir priimtinos.. taigi noriu protingos! ir psichologes! :] gal del to psichologes, kad dar ir suprastu mane wink

8

nuo isgerto alkoholio kiekio priklauso ir moters grozio ivertinimas wink big_smile

9

Egidijus, 24 parašė:

nuo isgerto alkoholio kiekio priklauso ir moters grozio ivertinimas wink big_smile

teisybe sakai jauciu big_smile snd juokios nebenoriu.. wink