Re: horoskopas po sexo?
jo. ne man skambins, o aš skambinsiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → horoskopas po sexo?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jo. ne man skambins, o aš skambinsiu
yra tox horoskopas, ka kiekvienas h.zenklas sako, po sexo... Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą – valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atrišti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
Ka manote apie si horoskopa? Ar jis atitinka jus?
Kaip kam
Koks sakei tavo vardas?
Tinka
Siaip dar yra idomus horoskopas apie vyru seksualines silpnybes http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/h … pnybes-901
ir tinka ir atitinka, ir ne tik mane
hello
yra tox horoskopas, ka kiekvienas h.zenklas sako, po sexo... Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą – valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atrišti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
Ka manote apie si horoskopa? Ar jis atitinka jus?
Tuoj kaip pasakysiu... :-)))) Kaipmat užsimanysi pavalgyt.
Na ne, tikrai nebėgu iškart skalbti paklodžių
Siaip dar yra idomus horoskopas apie vyru seksualines silpnybes http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/h … pnybes-901
Va čia tai tiesos tikrai atradau, geras
cia tas pats kas partneris pagal kraujo grupe ir panasus briedas :d isvis koks normalus mzogus tiki horoskopais, nebent tik toks kuris tiki dievu kurio egs=zistavimo negali irodyti
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → horoskopas po sexo?