Re: horoskopas po sexo?
jo. ne man skambins, o aš skambinsiu ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → horoskopas po sexo?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jo. ne man skambins, o aš skambinsiu ![]()
yra tox horoskopas, ka kiekvienas h.zenklas sako, po sexo... Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą – valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atrišti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
Ka manote apie si horoskopa? Ar jis atitinka jus?
Kaip kam
Koks sakei tavo vardas?
Tinka ![]()
Siaip dar yra idomus horoskopas apie vyru seksualines silpnybes http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/h … pnybes-901
ir tinka ir atitinka, ir ne tik mane ![]()
hello
yra tox horoskopas, ka kiekvienas h.zenklas sako, po sexo... Avinas: O dabar dar kartelį! Jautis: Paduok picą – valgyti noriu. Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio? Vėžys: Tai kada tuoksimės? Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a? Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes. Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko. Skorpionas: Gal vis dėlto tave atrišti? Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats. Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam? Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių? Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?
Ka manote apie si horoskopa? Ar jis atitinka jus?
Tuoj kaip pasakysiu... :-)))) Kaipmat užsimanysi pavalgyt.
Na ne, tikrai nebėgu iškart skalbti paklodžių
![]()
Siaip dar yra idomus horoskopas apie vyru seksualines silpnybes http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/h … pnybes-901
Va čia tai tiesos tikrai atradau, geras ![]()
cia tas pats kas partneris pagal kraujo grupe ir panasus briedas :d isvis koks normalus mzogus tiki horoskopais, nebent tik toks kuris tiki dievu kurio egs=zistavimo negali irodyti ![]()
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → horoskopas po sexo?