Tema: Augintinis
Papasakok apie savo augintini, o jai jo ir neturi tai pakasakyk koki noretum augint
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Augintinis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Papasakok apie savo augintini, o jai jo ir neturi tai pakasakyk koki noretum augint
Auginu suni, kate ir vezli. Kam labiausiai patinka sunis? o kam kates? kam pauksciai ir kt gyvunai?
noreciau turei Rotveileri nerelus sunys man jie
as turiu degu vovere:) ziauriai pasiutusi,o uz metu ketinu sau pasidovanoti vilksuni:)
tokia tema jau buvo....
As auginiu rytu sibiro laika, pudeli ir dvi juru kiaulytes
na jauciu kad apie savo tipo augintinius geriau net nepraszioti...nes ju pina kaip visur kaime:) kokie 5katinai vienas sou...
kaip nekenciu katinu....
o kas nors megsta vilksunius?
noreciau turei Rotveileri nerelus sunys man jie
sorry,bet asmenishkaj man taj jie patys shlykshciausi :pp i kiaules lbiau panashus..:D
wat ash tai turiu katina ir shuni o wa seniau turejau 2 papugeles ir dar 2 katinus :pp
o kas nors megsta vilksunius?
siaip visai fainus suniukai, ziurint ka tu laikai vilksuniu, ar maisyta, ar grynakrauji vokieciu avigani, va tie suniukai ir laikos man asmeniskai panasiau i suns ideala atrodo
Katinas Pukis Persiskas Grozis Letenele yra mano oficialus augintinis. aksciau turejau daug ka: suni, papugele, ziurkena... gal net du sunis. nepamenu...
dabar jie visi nugaiso ar isskrido pro langa ir po to nugaiso ( as cia apie papuga ).
Man gerai toks katinas, kur dabar turiu. nu neaisku kuris kuri dar augina.gal auginu as ji ,o aukleja jis mane.:D ir mes panasus. kur norim ten einam, ka norim ta veikiam. ir dar visi katinai megsta vaiksciot vieni. megstu ir as. va, todel mes panasus ir labai gerai sutariam ( apart to, kad pamirstu ji paserti.):D
as tai auginu 2sunis:D:D
tai wat turiu du sunis wienas pawaizduotas foto
pritariu.. grynaveisli turiu.. labai grazus..
as auginau sinsila:D wiena nudwese taij labaij liudejau taij nupirko dar wiena:D myliu situos padarelius...:D o seijp noreciau auginti sfinksu weijsles kaciuka:D
ash irgi megstu wilksuniu uzwakar gawau wiena wilksuniuka tj jau bus 2 o seip db jau 3 sunys tj sarpejus
o seip katinu ash nepakencui nors pati auginu nes mama nori bet nepmegstu jau madri kaip nz kas :-( o
turiu vezhly, man visai patinka ji augint, [kai mazai rupintis reik] ziema miega, nu krc, svajoniu augintinis:DDD
Turiu miela miela suniuka ;D niu nors ten visas suo...vakaru sibiro laika...gaila kad maziukas budamas persipjove vena tai neuzaugo tu keliu centimetru iki standarto ir butu parodinis sunia ;> uzimdavo 3 vietas vien del to, kad zemas...o i knygas fotografuodavo mano ciucia ;> niu nors pagalvojus koks skirtumas...seip mano sunia toks su charakteriu, bet labai labai mielas man ;> isprotejes biskuti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Augintinis