1

Tema: Augintinis

Papasakok apie savo augintini, o jai jo ir neturi tai pakasakyk koki noretum augint smile

2

Re: Augintinis

Auginu suni, kate ir vezli. Kam labiausiai patinka sunis? o kam kates? kam pauksciai ir kt gyvunai?

3

noreciau turei Rotveileri big_smile nerelus sunys man jie big_smile

4

as turiu degu vovere:) ziauriai pasiutusi,o uz metu ketinu sau pasidovanoti vilksuni:)

5

tokia tema jau buvo....
As auginiu rytu sibiro laika, pudeli ir dvi juru kiaulytes wink

6

na jauciu kad apie savo tipo augintinius geriau net nepraszioti...nes ju pina kaip visur kaime:) kokie 5katinai vienas sou...

7

kaip nekenciu katinu....

8

o kas nors megsta vilksunius?

9

Ovydas, 19 parašė:

noreciau turei Rotveileri big_smile nerelus sunys man jie big_smile

sorry,bet asmenishkaj man taj jie patys shlykshciausi :pp i kiaules lbiau panashus..:D

10

wat ash tai turiu katina ir shuni big_smile o wa seniau turejau 2 papugeles ir dar 2 katinus :pp big_smile

11

Sandra, 14 parašė:

o kas nors megsta vilksunius?

siaip visai fainus suniukai, ziurint ka tu laikai vilksuniu, ar maisyta, ar grynakrauji vokieciu avigani, va tie suniukai ir laikos man asmeniskai panasiau i suns ideala atrodo

12

Katinas Pukis Persiskas Grozis Letenele yra mano oficialus augintinis. aksciau turejau daug ka: suni, papugele, ziurkena... gal net du sunis. nepamenu...
dabar jie visi nugaiso ar isskrido pro langa ir po to nugaiso ( as cia apie papuga ).
Man gerai toks katinas, kur dabar turiu. nu neaisku kuris kuri dar augina.gal auginu as ji ,o aukleja jis mane.:D ir mes panasus. kur norim ten einam, ka norim ta veikiam. ir dar visi katinai megsta vaiksciot vieni. megstu ir as. va, todel mes panasus ir labai gerai sutariam ( apart to, kad pamirstu ji paserti.):D

13

as tai auginu 2sunis:D:D

14

tai wat turiu du sunis wienas pawaizduotas foto

15

pritariu.. grynaveisli turiu.. labai grazus..

16

as auginau sinsila:D wiena nudwese taij labaij liudejau taij nupirko dar wiena:D myliu situos padarelius...:D o seijp noreciau auginti sfinksu weijsles kaciuka:D

17

ash irgi megstu wilksuniu uzwakar gawau wiena wilksuniuka tj jau bus 2 big_smile o seip db jau 3 sunys tj sarpejus smile

18

o seip katinu ash nepakencui nors pati auginu nes mama nori bet nepmegstu jau madri kaip nz kas :-( o

19

turiu vezhly, man visai patinka ji augint, big_smile [kai mazai rupintis reik] ziema miega, nu krc, svajoniu augintinis:DDD

20

Turiu miela miela suniuka ;D niu nors ten visas suo...vakaru sibiro laika...gaila kad maziukas budamas persipjove vena tai neuzaugo tu keliu centimetru iki standarto ir butu parodinis sunia ;> uzimdavo 3 vietas vien del to, kad zemas...o i knygas fotografuodavo mano ciucia ;> niu nors pagalvojus koks skirtumas...seip mano sunia toks su charakteriu, bet labai labai mielas man ;> isprotejes biskuti big_smile