Tema: Ar yra lietuvoje gerų dainininkų?
Nju issakykit sawo nuomone ar yra lietuwoj gerju dainininku?kokio lietuvoje noretumet muzikos bei dainininku pokycio?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar yra lietuvoje gerų dainininkų?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nju issakykit sawo nuomone ar yra lietuwoj gerju dainininku?kokio lietuvoje noretumet muzikos bei dainininku pokycio?
taip yra bet ju niekas nezino... baik darkyt lietuviu kalba...
19 metu mergina esi ir taip vaikiskai rasai...
jo pritariu ir as nekenciu kai darko lietuviu kalbą...
mano nuomone lietuviska muzika visai baigia nusivaziuoti... visokios yvos... 69... ir pan... nu nesamone visiska, gyvai nesugeba padainuoti...
Taip yra, bet jie ne popsa dainuoja o Operoj dainuoja;)
Tikrai Justas teisingai raso...nieko gero is lietuviu,tik LT united gerai "pavaro"
19 metu mergina esi ir taip vaikiskai rasai...
Pat i save pasiziurek...
Nzn Mikutavicius gal ir nera geras daininikas bet jis beveik visiem patinka..:D O siaip is pop atlikeju man atrodo Deivis vienas geriausiu..
mane tai lietuviai vis dar sugeba nustebinti... jau atrodo esam paciam paciam dugne, bet paima kokia yva ir isleidzia "hita", kuris skandina lietuviu popsa dar giliau..
ir prie ko sitam zodi "gerju" J raide?
nu dzin.
as manau, kad yra. Pavyzdziui man yra geri daininkai Andrius Mamontovas ir Jurga Seduikyte. ir yra pilna gabaus jaunimo kurie kuria ir atlieka gera muzika, bet ju niekas nezino. man dar patinka jieva ir Alina Orlova.
Andrius Mamontovas geriausias, nes jis kuria muzika ir zodzius ne pro sona, kaip Lietuvoje iprasta
Na as lietuviskos muzikos galima sakyti nebeklausau, jau visai nusivaziavo. Zinoma, yra geru dainu, bet cia jau isimtys,kuriu visur yra.
jo yra ir ziauriai pwz as
man zvagulis visai nieko, tokios nenuobodzios dainos... ta prasme ne lyriskos... nesinori miego klausant
manau kad tikrai yra lietuvoj geru dainininku........ o del pokyciu tai manau kad lietuvos dainininkai galetu daubiau dainuot gyvai..........nes slykstu ziuret kai atsistoja ant senos ziopcioja mikrafona apsikabine ir i fonuske nepataiko
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar yra lietuvoje gerų dainininkų?