Re: Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
wowas ir viskas tuom pasakyta

Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
wowas ir viskas tuom pasakyta

senas geras cs
bulletStorm, gerulis 
  tiek prisizvengiau ![]()
World of warcraft ![]()
man patinka nba 2k12 pažaist , dabar laukiu 2k13 tuoj turėtu išeit.
League of legends, o kai nėra laiko ar norisi pasijuokti tai toribash
rFactor
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Nuo to karto, kai pagaliau išmokau žaisti Minesweeper - visai smagu kartais darbe pramankštinti smegenis nuo darbo. 
Alias, nes jame yra prasmės. ![]()
Nors ir senas, bet man vis viena labai patinka H3wog, kartais dar Age of Empires lll pazaidziu ![]()
Alias, ir rumy kubas 
   labai geri stalo zaidimai ![]()
Jau 2 metai Battlestar Galactica Online (BGO) , kol kas kažko tokio neatsibostančio dar neradau
Mafia: The City of Lost Heaven, vien del istorijos ir atmosferos, smagus ![]()
heroes 3
Turedamas laisvo laiko zaidziu TankiOnline, 
BurnoutParadise - nors graziai dauzosi ![]()
Megstamaiusias mano zaidimas tai diablo visos dalys  o dbr zaidziu tai far cry 2 
Megstamaiusias mano zaidimas tai yra Diablo visos dalys cia tai legendinis zaidimas
Patinka dabar Command and Conquer 3 - Tiberium Wars , bet geriausiais kokius esu zaides tai gal, Dead Space 2, Crysis (pirmoji dalis) , Need for Speed Carbon. Need for Speed The Run (labai patiko tos realistiskos sniego pugos). Jei kalbeciau apie zaidimus konsolems tai bent jau su mano Playstation 3 labiausiai patiko God of War 3, Gran Turismo 5, Mortl Kombat 9. Is online zaidimu esu uzsikabliaves ant Garry's Mod ir Left 4 Dead 2.
Daug zaidziu nes daugiau nera ka veikt ![]()
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?