121

Re: Mano svajoniu masina:)

nu man tai patinka Porche carera gt big_smile faina

122

Vilius, 20 wrote:

čia spėju pauliaus rašyta..:)

nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas:)

jo pavliucho, galiu ir daugiau foto/stories mestelti. O del masinu - garbinti ju nereikia, bet nereikia ir lauzyti. Viska galima greit sulauzyti ir ismesti.

123

o man patinka CRX trecios laidos tongue

124

Vilius, 20 wrote:

moterys nėra blogai;):D) jų požiūris apie transporto priemones labai paviršutiniškas, bet čia nieko baisaus, kiekvienas žmogus skirtingas, tai natūralu:)

Na taip, galbūt paviršutiniškas... Bet aš po truputuką pradedu domėtis jomis... big_smile Ankščiau net nebuvo minties, kad kažkada vairuosiu, o dabar tik duokit mašina ir leiskit pralėkti big_smile Aišku, po miestą dar nedrįstu... :V (;

125

nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas

jei taip galvosi taip niekada ir nesuprasi...turetum but dekingas tam "metalo gabalui" arba bent jau jo isradejui kad vairuoji toki nuostabu daikta...ir kad jis leidzia bishkiuka adrenalino pagaudyt...pagalvok apie tai..;)

126

Bentley

127

honda civic eg.. pakankamai taupi, kiek patvarkius - stilinga, bei turinti pakankamai "raumenuku".. smile arba peugeot 106/306 - linksmybems, 406 - seimos auto.. smile

128

svajoniu masina GM OPEL RANGER 72 metu smile

129

Tomas, 16 wrote:

nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas

jei taip galvosi taip niekada ir nesuprasi...turetum but dekingas tam "metalo gabalui" arba bent jau jo isradejui kad vairuoji toki nuostabu daikta...ir kad jis leidzia bishkiuka adrenalino pagaudyt...pagalvok apie tai..;)

pamokslautojau, nejuokink;D kai būsi tiek susidūręs su automobiliais, tada galėsi sekti pasakas.. pagalvok mat..;D mašina yra MATEREALUS daiktas, gyvenimo džiagsmo tai tau nesuteiks:) be to, "tas nuostabus daiktas" gyvybes atima, žmones luošina, tu taip pat pamąstyk:)

130

yra zmoniu kuriems gyvenimo dziaugsmo suteikia smile

131

Volvo Cross Country arba koks minivan. patinka didelės, nes daug vietos užimi kelyje ir gali strojintis prieš visus. ;]

132

a pie si aparaciuka ner ko pasakot.........http://forumas.ieskok.lt/imgload/268

133

kitur jau matem kad tau patinka GTR

134

tu nei puse tiek nesusidures su masinom kiek as...taip kad ne tu vienas cia "profas" o del gyvybiu atemimo: reikia proto turet ir zinot kur ir kada galima gaza paspaust...taip kad cia tau labiau vertetu pamastyt nei man...

135

ir dar nepradek keltis kad daug nusimanai apie masinas...cia visi susirinke manau tiek pat arba net daugiau zino nei tu ar as apie masinas...

136

Jo..pvz as..:D

137

Tomas, 16 wrote:

tu nei puse tiek nesusidures su masinom kiek as...taip kad ne tu vienas cia "profas" o del gyvybiu atemimo: reikia proto turet ir zinot kur ir kada galima gaza paspaust...taip kad cia tau labiau vertetu pamastyt nei man...

apie ką man pamąstyti, profe?

kad visi to proto turėtų, tai niekas ir nesvaigtų apie veyronus, kurių mažiausiai 3/4 ag yra reikalinga tiek, kiek šaldytuvas šiaurės ašigalyje

138

Veyronas man atrodo amzinai ir lix tik svajone..Jis vis dar man atrodo negaminamas..jis dar tik konceptas.:D

139

veyronas čia tik kaip pvz.:)

140

Giedrus, 20 wrote:

svajoniu masina GM OPEL RANGER 72 metu smile

Kas tai paaiskink tixliau, mano galvoje apie tai info neradau..:D