Re: Mano svajoniu masina:)
nu man tai patinka Porche carera gt faina
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
nu man tai patinka Porche carera gt faina
čia spėju pauliaus rašyta..:)
nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas:)
jo pavliucho, galiu ir daugiau foto/stories mestelti. O del masinu - garbinti ju nereikia, bet nereikia ir lauzyti. Viska galima greit sulauzyti ir ismesti.
o man patinka CRX trecios laidos
moterys nėra blogai;):D) jų požiūris apie transporto priemones labai paviršutiniškas, bet čia nieko baisaus, kiekvienas žmogus skirtingas, tai natūralu:)
Na taip, galbūt paviršutiniškas... Bet aš po truputuką pradedu domėtis jomis... Ankščiau net nebuvo minties, kad kažkada vairuosiu, o dabar tik duokit mašina ir leiskit pralėkti
Aišku, po miestą dar nedrįstu... :V (;
nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas
jei taip galvosi taip niekada ir nesuprasi...turetum but dekingas tam "metalo gabalui" arba bent jau jo isradejui kad vairuoji toki nuostabu daikta...ir kad jis leidzia bishkiuka adrenalino pagaudyt...pagalvok apie tai..;)
Bentley
honda civic eg.. pakankamai taupi, kiek patvarkius - stilinga, bei turinti pakankamai "raumenuku".. arba peugeot 106/306 - linksmybems, 406 - seimos auto..
svajoniu masina GM OPEL RANGER 72 metu
nereikia taip garbinti tos mašinios vajetau.. tai tik metalo gabalas
jei taip galvosi taip niekada ir nesuprasi...turetum but dekingas tam "metalo gabalui" arba bent jau jo isradejui kad vairuoji toki nuostabu daikta...ir kad jis leidzia bishkiuka adrenalino pagaudyt...pagalvok apie tai..;)
pamokslautojau, nejuokink;D kai būsi tiek susidūręs su automobiliais, tada galėsi sekti pasakas.. pagalvok mat..;D mašina yra MATEREALUS daiktas, gyvenimo džiagsmo tai tau nesuteiks:) be to, "tas nuostabus daiktas" gyvybes atima, žmones luošina, tu taip pat pamąstyk:)
yra zmoniu kuriems gyvenimo dziaugsmo suteikia
Volvo Cross Country arba koks minivan. patinka didelės, nes daug vietos užimi kelyje ir gali strojintis prieš visus. ;]
a pie si aparaciuka ner ko pasakot.........
kitur jau matem kad tau patinka GTR
tu nei puse tiek nesusidures su masinom kiek as...taip kad ne tu vienas cia "profas" o del gyvybiu atemimo: reikia proto turet ir zinot kur ir kada galima gaza paspaust...taip kad cia tau labiau vertetu pamastyt nei man...
ir dar nepradek keltis kad daug nusimanai apie masinas...cia visi susirinke manau tiek pat arba net daugiau zino nei tu ar as apie masinas...
Jo..pvz as..:D
tu nei puse tiek nesusidures su masinom kiek as...taip kad ne tu vienas cia "profas" o del gyvybiu atemimo: reikia proto turet ir zinot kur ir kada galima gaza paspaust...taip kad cia tau labiau vertetu pamastyt nei man...
apie ką man pamąstyti, profe?
kad visi to proto turėtų, tai niekas ir nesvaigtų apie veyronus, kurių mažiausiai 3/4 ag yra reikalinga tiek, kiek šaldytuvas šiaurės ašigalyje
Veyronas man atrodo amzinai ir lix tik svajone..Jis vis dar man atrodo negaminamas..jis dar tik konceptas.:D
veyronas čia tik kaip pvz.:)
svajoniu masina GM OPEL RANGER 72 metu
Kas tai paaiskink tixliau, mano galvoje apie tai info neradau..:D
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)