Re: Mano svajoniu masina:)
nu kam krastutinumai, tarp Jaronimo ir kemi yra nemaza nisa, kurioje galima rast normaliu servizu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu kam krastutinumai, tarp Jaronimo ir kemi yra nemaza nisa, kurioje galima rast normaliu servizu.
deja, taip tik atrodo.. nėra nei įrankių, nei diagnostinės įrangos, nekalbu jau apie specifines žinias. be to, detalių iš šroto irgi nepripirksi, tas pats jeronimas dažnai užsakinėja iš atstovo, nes kitur jų paprasčiausiai nėra. p.s. kalbame vis dar apie v8 ir kitus neeilinius modelius
kai del detaliu tai sutinku, niekur nesidesi. bet uz darba sumos tai skiriasi.
Gal kas nori buti praveztas su Veyronu ..?:D
Nereike man nei bugati su 1000ag vistiek nebus kur realiai isnaudot tiek arkliu, po kosmusa su tokia mashina irgi nepaskraidysi, jeigu gyvenciau ten kur geri keliai uztektu paprasciausios "Ferrari enzo". o jeigu Lietuvoi gyvenant ir turynt neblogas paemas tai imciau Hammer 1 nes pravazumas tikrai geras o su Hammer2 bijociau i miska gribaut isvaziot kad tik kokio ratlankio nesubraizyt, siaip dar nieko mashina mitshubici evo 8 arba bmv m5 nezinau man didelios mashinos patinka
uztektu paprasciausios "Ferrari enzo".
Man irgi tokios paprastos masinos uztektu. kasdienai i darba
nerealios-
1.ford mustang (67)
2.audi Qadrro
3.deloreon
realios
1.renault 21
2.renault trafic
3.honda crx
4.lada 2101
5.renault 11
audi quattro senesnis modelis....tik aisku gerai uzlaikyta....:)
TVR SAGARIS
PORSCHE CARRERA GT
Honda S2000
Dodge Charger 440 Magnum
xexe
:V
Nea man tai Mercedes Benz SL350 (baltas):D
na ka as galiu pasakyt:) mano svajoniu masina tai : TARNYBINE nei tvarkyt, nei kuro pilt:):) pavoks galva neskauda:):) na raskit tinkamesne:)
speju tinkamesnes niekas neras
speju tinkamesnes niekas neras
Drįsčiau pasiginčyti
nu bet visu ir svajones...:) a as pasinesus ant cytriuku:) seip labai neblogai atrodo C-Airlounge... o dabar tai gerai ir su xmu ar bxu kai reikia kur nuvaziuot:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)