Re: ar verta gyventi uzsienyje,jei tawo gimtine Lietuwa?
nepasakyciau,kad labai idomiai...gyvenu kaip visi,bet esu tikra patrijote,beja prie ko jau prisirisu tai prisirisu...as is Kauno o del euriuku tai ne piniguose laime
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → ar verta gyventi uzsienyje,jei tawo gimtine Lietuwa?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nepasakyciau,kad labai idomiai...gyvenu kaip visi,bet esu tikra patrijote,beja prie ko jau prisirisu tai prisirisu...as is Kauno o del euriuku tai ne piniguose laime
Teisingai;) Daugiau tokiu patriotu kaip Danguole Lietuvelej butu...
Danguole saunuole!
o as manau kad be pinigu irgi laimes nesusikursi...ar tie bomziukai laimingi kad neturi pinigu? ar tie afrikieciai nekalti vaikuciai ir laimingi?pinigai tai mainai... o kai apsimainai tada jau buna gerai...
o as manau kad tu esi per daug suzalota 21 amziaus globalizmo ivilkto i materializmo kevala;)
o as manau kad be pinigu irgi laimes nesusikursi...ar tie bomziukai laimingi kad neturi pinigu? ar tie afrikieciai nekalti vaikuciai ir laimingi?pinigai tai mainai... o kai apsimainai tada jau buna gerai...
prie ko tie bomzai...jei dirbsi,stengsies bomzu nevirsi...kokia cia laime nors pinigu ten gal ir daugiau uzdirbciau,bet visalaika galvociau apie Lietuva ir kaip jos ilgiuosi...o be to uzsienieciai ziuri i atvykelius kaip i isibrovelius...va kaip mes i cigonus...kam to reikia? isdidumo reikia tureti...
mane tai tiesiog juokinga provakarietiska nuomone, kad visoje Lietuvoje vieni bomzai mes apdriske, nuskure, neturim ka valgyt
ir parduotuveje vos ikandam nusipirkti duonos...
:D:D Bet ce neesme, kad yra atvirksciai...
mane tai tiesiog juokinga provakarietiska nuomone, kad visoje Lietuvoje vieni bomzai
mes apdriske, nuskure, neturim ka valgyt
ir parduotuveje vos ikandam nusipirkti duonos...
:D:D Bet ce neesme, kad yra atvirksciai...
jo mes cia vaikstom apsiskuduriave...:D uzsienieciai nebendraukit su mumis...;D;D;D
aha... dar pamirsot kad mus mokykloj nieko nemoko ir mes esam nerastingi. As cia forume kad atrasineju laiskus, tai jus nenustebkit
as tiesiog korepetitoriu nusisamdes esu
O apie anglu kalba tai isviso patylim...;) mes jos nemokam ir nesuprantam
kas ta anglu kalba ? kokios ji spalvos? :] ja silta ar salta valgyti? ;D
anglu kalba neteko girdet apie tokia :? na nepasiseke mums lietuviams mes bomzai,berasciai ir t...t :(:(:(;D
vaje vaje... kur ritasi pasaulis nu... dar vakar melziau karves, o jau sendiena man atbongino kazkoki setono padara Kompiuteris vardu... nu sakis... :?
jo ir as toki turiu...toks i telika panasus tik su mygtukais...tai va kai siuksliu dezese maisto prisirenku,einu su kitais bomzais pasirasinet...kartais dar protingi-turtingi uzsienieciai paraso...;D
jo... pasigyria kaip jie perka duonos kepalus parduotuvese tenai... ir ne po viena, o po du ! isivaizduoji! koks izulumas... sakes! Po du kepalus... nu cia tai ne mano nosiai tokie turtai... ;D
eiiiik negali buti???????!!!!!!!!! po du kepalus!!!!!?????? as supelyjusia kriauksle radau ir apsiverkiau is dziaugsmo :( gal jie ten net desra valgo
:(:(:(:(
aha, man draugelis pasakojo, kad jie ten ne tik desras kemsa, bet ir saldainius iperka! isivaizduoji!!?? Sokoladai... sausainiai.... ;( ;( ;(
apie tokius dar negirdejau...:(:( bet girdejau,kad jie ten telefonus turi tokius be laido...ir visur gali juos nesiotis,ir kalbeti...turbut skiede tai neimanoma :?
aha as irgi girdejau, o absurdiskiausia kad jie mat gali pliurpti bet kiek ir betkada... ;D mes tai net to telefono ipirkt neisgaletume... tektu parduot nama, masina, drabuzius... ;D isiskolint bankui... ;D
1) tykiosi ateis piktieji moderatoriai ar adminai ir uz kiekviena jusu off-topic zinute duos po geltona kortele
2) anglijoje yra ir rukutos desros, ir sviesto, ir grietynes, ir kefyro, o kievo kotletos - tai lb skanios ir pygios. mes jas valgom lb daznai, o lietuvoje tik per sventes irkdavom yra visko kaip ir lt. na tik del mano megstamiausiu resutu
ju cia nerandu
o taip galyt nevaryt and Uk kad cia nieko nera kaip lt. ir beje. atvaziavus i uk, pradedi siekiek kita maista valgyt. ir skanus gi tas maistas.
;D aha tai as ir sakau sakes... jie turi netgi kievo kotleta... isivaizduojat?! Mes tai tik per sventes ji iperkam, o jie gali ji valgyti lb daznai... ;D ;D ;D ;D
jooo tokius turtus,kad ipirkciau reiktu savo siuksliu deze parduoti...kiti bomzai iskart nupirktu ;D;D;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → ar verta gyventi uzsienyje,jei tawo gimtine Lietuwa?