Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Ko jis nori? (Puslapis 1 iš 2)
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 24
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Tema: Ko jis nori?
Labai reikia jusu nuomones!
Taigi yra toks vaikinas jis turi drauge jau beveik puse metu
as ji pazystu 4 menesius nuo to laiko mes labai gerai suprantam vienas kita labai smagu ir t.t. jo drauge maciau gal 4-5 kartus. ji ant manes varo ir uzdraude jam netgi su manim sveikintis bijo ji del manes prarasti(nors kai jis su ja buvo tai jis su manim netgi nekalbejo ir .t.t. nezinau kodel ji ant manes piksta)kai as ji su ja matau kaip jau sakiau jis nesisveikina ir daro taip kad manes netgi nepazista. o siaip tai kai jis vienas tai jis prie manes lenda sypsosi man ir t.t. Ka man apie tai galvoti ?
- Saulius, 30
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: Ko jis nori?
gera mintis
bet ar taip yra:?
Sauliau kazkaip keitesi jumora prarandi
- Justas, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
pataiska, Sauliau, ne kiaules, o parsai ;D
na o mano nuomone... nzn net... gal zmogus neapsisprendzia, draugauja su viena... taciau patinka kita... nepadaro isvados... kai esi su antra puse negali taip elgtis kaip elgiesi kai buni be jos... bendravimas tampa truputuka laisvesnis, jei santykiai nera idealus, bet jei jie idealus, tai bendravime su kitais jokio skirtumo neturetu buti... taip,. kad nzn net... zodziu... neapsisprendzia... reikia tos, bet negana.... idomus zmogus kitaip sakant... bet cia tik mano pamastymai
- Dovile, 21
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
geiau mesk ji is galvos, negi tau reikia sitokio vaikino, kad ir ja paliks del taves, susiras kita, o tada tu pavydesi ir t.t
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Dovile as irgi apie tai galvojau bet net gi nezinau
ispradziu buvou isitikinusi kad as jam patinku nes kai buvou su jo ir jo ger. drauge tai jis netgi savo ger. draugei uzdraudinejo sakyti jo daruges varda ir ji nuolat tokius dalykus jam sakydavo
pvz vaziavom mes autobusu jis i mane ziurejo ziurejo o poto jo ger. drauge pasake pakentek truputi tai man pasirode "viskas aisku" bet buvo laiko tarpas kai jis issiskyre su savo drauge ir poto pradejo vel draugaut vienu zodziu as jo nesuprantu
- Justas, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
aj zodziu... idomus aparatas tas tavo pazistamas... iki tokio lygio dar reikia priaugti ;D
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nu jo man irgi retkarciais taip atrodo :?
nu ka visitek idomu suzinoti ka kiti dalyviai apie tai mano ka gali patarti ir ar buvo jiems kazkas panasaus nutike gal ir vaikinams su mergina buvo kazkas panasaus nutike tai va noriu paskaityti
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Dovile, 21 parašė: geiau mesk ji is galvos, negi tau reikia sitokio vaikino, kad ir ja paliks del taves, susiras kita, o tada tu pavydesi ir t.t
ir ji prarasiu supratau apie ka tu cia
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
tai nekreipki i ji jokio demesio paprasciausiai,vaikinukas nesubrendes kuris megsta rizikuota juk niekas nemato ir tikrai jo pana nepatiketu kad jai tai pasakytum...bent jau tokia mnao nuomone
- Gintaute, 14
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
dbr as sakau savo nuomone.
tu ja patinki, bet jo pana nleidzia jam su tavimi bendrauti del visiems zinomu priezasciu. taigi, o kai jos nebuna jis rodo tau savo simpatija. ir as nzn del ko jis jos nepalieka
- Augustinas, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Ot pavydziu tokiam vaikinukui, ir as taip noreciau moket per kelias mergas lakstyt:D
- Gintaute, 14
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
manau tai nera taip jau sunku ;D
- Augustinas, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Patikek man sunku:D Gal kol kas sazines per daug turiu:D
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Vaiva, 17 parašė:tai nekreipki i ji jokio demesio paprasciausiai,vaikinukas nesubrendes kuris megsta rizikuota juk niekas nemato ir tikrai jo pana nepatiketu kad jai tai pasakytum...bent jau tokia mnao nuomone
bet as ne noriu kad ji tai zinotu
beja sian dar vieno tokio vaikino paklausaiu tai jis man pasake kad ji manes nekencia
labiau uz viska pasaulija :? nesuprantu ji manes niekada su jo ne mate tai kodel ji manes nekencia :?
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Gintaute, 14 parašė:dbr as sakau savo nuomone.
tu ja patinki, bet jo pana nleidzia jam su tavimi bendrauti del visiems zinomu priezasciu. taigi, o kai jos nebuna jis rodo tau savo simpatija. ir as nzn del ko jis jos nepalieka
nu as irgi jau apie tai galvojau bet nzn
- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:Labai reikia jusu nuomones!
Taigi yra toks vaikinas jis turi drauge jau beveik puse metu
as ji pazystu 4 menesius nuo to laiko mes labai gerai suprantam vienas kita labai smagu ir t.t. jo drauge maciau gal 4-5 kartus. ji ant manes varo ir uzdraude jam netgi su manim sveikintis bijo ji del manes prarasti(nors kai jis su ja buvo tai jis su manim netgi nekalbejo ir .t.t. nezinau kodel ji ant manes piksta)kai as ji su ja matau kaip jau sakiau jis nesisveikina ir daro taip kad manes netgi nepazista. o siaip tai kai jis vienas tai jis prie manes lenda sypsosi man ir t.t. Ka man apie tai galvoti ?
Simple ko cia nesuprasti jis nori taves, jos ir saves :DDD
- Irma, 20
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jei taip vaikinas elgesi, nei tu nei jo drauge nera jam labai svarbi...matyt dar nezino ko nori...
- Marius, 21
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
tai reiskia, kad esi naivi ir nemoki kritiskai mastyti..
- Kęstutis, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
JIs idijotas...
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 24
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.