Tema: "Lost"-"Dinge"
man sis serijals lb patynka o kajp jums? koki megstamiausia wejkeja turit?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → "Lost"-"Dinge"
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man sis serijals lb patynka o kajp jums? koki megstamiausia wejkeja turit?:)
geras serial;as, jau baigiu 2 sezona downloadinti megiamiausas veikejas Lokas, tiesiog vienintelis gana salto proto ir zino ka daro
sis serialas lb fainas..man tai patinka Soeris..
... geresnio serialo dar nemaciau, tik dabar per retai rodo...
man asmeniskai daba soeris pradejo labiausiai patikt:)
nu joa pas jus jis tik daba?:D
jo pas mus jau ji senai rodo, net pamirsau vardus veikeju:D, lokas geras ir dar tokia moteryte banditka kur buvo:D
Man tai Jackas labiausiai patinka
1 dali ziurejau o dabar pas mus antra rodo tai nebeziuriu nes jau nelabai
Idomū šeyp.
nū kelios seryjos geros kek prisimenū. O ešyp tay būna ir geriaū.:)
as tai jau 2 dalis maciau, pabaiga tai nekokia nusivyliau.. gal kas zino apie Lost3 ? Nes Lost 2 labai durnai baigesi
lost3 tai jau galima rast pashierintu nete as pati neziuriu bet mano sesei lb patinka
lost3 tai jau galima rast pashierintu nete as pati neziuriu bet mano sesei lb patinka
paziurek ir tu keleta seriju tikraj patiks
gal ir pazesiu
nu kas dar
na geras zilmas
megstamiausiais veikejas lokas
1 dalis buvo idomi..dabar per daug fantastikos..
ziauriai geras serialas!! gilia minti turi ir tiek paslapciu bei intrigos!! as jau tecia sezona paziurejau ir kuo toliau tuo daugiau kulminaciju. o vieno veikejo megstamiausio neturiu, visi savotiskai patinka. va lockas tikrai idomus personazas, lb ismintingas. ir ta panele keit patinka, nepasimetus mergina. o apie soeri tai net nzn ka ir pasakyt, vienu metu atrodo tikra raktis subinej, o kartais toks nuosirdus pasirodo. niu zodziu idomus filmas, puiki ideja
Geriausias visu laiku serialas neabejotinai yra "The Sopranos", Lost jam ne ish tolo neprilygsta.. Taciau tai naturalu, nes jis pritaikytas daugiau placiosioms masems. Neskaitant to, jame yra kazkas tokio, kas pritrauke net ir toki pikta kritika kaip ash.. Taciau deje turiu pasakyt, kad kuo toliau , tuo labiau jis darosi nuspejamas, trecia sezona ziuredamas kartais netgi galiu atspet keliais sakiniais i prieki ka tam tikri veikejai pasakys, ir tai man varo ziovuli, taipogi kai kuriu veikeju praeities flashbackai visishkai nera reikalingi, ir akivaizdziai ideti tam, kad ishtempti kiek ianoma daugiau laiko, prikurti daugiau seriju, ir uzdirbti daugiau pinigu... Vienintelis veikejas, kuris manes neerzina - Soeris.. Nemegstamiausias veikejas - ogi pagrindinis daktarelis, teisuolis, amzinai asharotom akim (fui nekenciu tokiu netikrovishku personazu ) . Bet, kaip jau sakiau, vis dar nenustojau ziuret.. Vakar 3 sezono 5a serija perziurejau.. Reishkia shis serialas visgi shiek tiek aukshciau vidutinybiu.
as jau tecia sezona paziurejau...
Ar tikrai? Vakar ishejo tik 5a serija 3io sezono.. ^^
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → "Lost"-"Dinge"